Povežite svoje kartice za potrošnju (u inostranstvu i/ili u zemlji) po deviznom računu bez odlaska u filijalu
Poštovani,
Vaše kartice možete sada vezati za Vaš devizni račun kao partiju potrošnje za transakcije obavljene u inostranstvu (i/ili u zemlji).
Za plaćanja nastala korišćenjem kartice u zemlji i inostranstvu možete odabrati samo dinarski račun kao partiju potrošnje, zatim samo devizni račun, a možete odabrati tako da se za plaćanja u zemlji koristi isključivo dinarski račun, a za plaćanja u inostranstvu isključivo devizni račun.
Kako da podnesete zahtev?
Ulogujte se na svoju mobilnu aplikaciju (moja Mbanka) ili ROL i putem Inboxa podnesite zahtev.
U poruci navedite:
- Ime i prezime,
- JMBG,
- Maskiran broj platne kartice koji možete pronaći u sekciji „Kartice“ u moja mBanka aplikaciji _ _ _ _ _ _ ****** _ _ _ _
- Za sve transakcije napravljene mojom VISA/Mastercard karticom, bilo da su u inostranstvu ili u zemlji, želim da mi se zadužuje:
samo dinarski račun,
samo devizni račun,
dinarski za domaće i devizni račun za inostrane transakcije.
Broj dinarskog računa*
Ukoliko ne koristite Moja mBanka aplikaciju uputstvo za aktivaciju se nalazi
ovde.
Nakon podnošenja zahteva, isti će biti prosleđen na dalje rešavanje u što kraćem roku. Kontaktiraćemo Vas o statusu Vašeg zahteva ili ukoliko nam budu potrebne dodatne informacije.
Srdačno,
Vaša Raiffeisen banka