Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Napisi, molim te. Ja bih se vratio u yettel, ali bih total 40 ili 20.
Pređeš kod njih u mrežu na prepaid, kroz 2-3-4 dana ti dolazi SMS ponuda da pređeš na postpaid sa 50% popusta na UO uz bilo koji paket.

Izgleda da u A1 više nema popusta na pakete. Zvali me iz A1 da produžim ugovor, reko promeniću mrežu, kažu nažalost nemaju nikakav popust.

A1 je prenaduvao pakete i uveo novinu ista cena paketa uzeo telefon ili ne. Sad izgledaju povoljnije paketi u Mts i Yettelu ali pitanje dana kad ce i oni naduvati cene paketa. Kao pre par meseci istovetno poskupljenje.
Mislio neki jeftin paket u A1 uzeti da se ima malo minuta, ali se prelazi na pripejd dok i njega naduvaju.

Pokusajte preko agenta prodaje nesto dobiti, ako nekome treba broj moze mi pisati.

@Scorpiobormi

Vec je napisano - ista je cena i sa i bez uredjaja.

Neo Ultra tokom 24 meseca ugovorne obaveze je 3.999

@durlancity

Posle isteka ugovorne obaveze u Yettelu ili ako prelazis iz druge mreze ,
predjes na Yettel pripejd i posle par dana dobijes ponudu za postpejd sa 50% popusta
( ako ne uzimas uredjaj )

Da,da jedina ponuda od agenata trenutno je 6 meseci po 1 DiN bilo koji paket..

Zar nije to onda 25% popusta na ukupan zbir za 24 meseca?

Zato su i super ugovori sa besplatnim mesecima naspram popusta tokom cele godine. Sumarno platiš isto ako ne dođe do promene cene, a ako bude, bežiš kod drugoga i platio si mnogo manje po mesecu (možda čak i ništa), i tamo opet dobiješ neke mesece džabe.

Ako ima neki kontakt od agenta neka pošalje poruku ili neka mi se javi. Ja sam dobio samo 6 meseca 300 dinara manje na račun. Ovo dinar za 6 meseca mi dođe ko nagrada

Tek su stigle nove tarife nece sigurno odmah da daju, bilo je 2022 mocna tarifa 6 meseci za dz i 1500 (1tb na 2god doslo oko 42.6gb mesecno) prepaid je trenutno dobra varijanta 1k 10gb plus app 500 jedinica u poredjenu sa onom start tarifom prepaid je nebo neo 5 900 din skuplji za neo pozive ali i 5gb manje i msm da nema net za app, trenutno je najbolje ako ste uspeli neo neo da uhvatite, jedina cost effective opcija je mega plan.

U globaltel sam preso,i nisam se pokajao, bolje mi radi net , i zadovoljan sam :)
Bolje da sam i ja prešao. Nego, dali mi NeoNeo za 1350 dinara, pa odustah. NeoNeo mi ne treba uopšte, a sad moram još godinu i po da budem kod njih. U stanu nikad nisam imao problem sa internetom osim u A1. A bio sam u svim mrežama. Ispred zgrade fantastičan protok, a u stanu ne mogu da otvorim stranicu. A nije to najgore, najgore je to što me prave budalom. Govore mi da gasim i palim VoLTE, kao da sam malouman.

Bolje da sam i ja prešao. Nego, dali mi NeoNeo za 1350 dinara, pa odustah. NeoNeo mi ne treba uopšte, a sad moram još godinu i po da budem kod njih. U stanu nikad nisam imao problem sa internetom osim u A1. A bio sam u svim mrežama. Ispred zgrade fantastičan protok, a u stanu ne mogu da otvorim stranicu. A nije to najgore, najgore je to što me prave budalom. Govore mi da gasim i palim VoLTE, kao da sam malouman.
Posalji im dokaz o speed testu, preti im tako sto ces pisati ratelu da ne mozes normalno koristiti njihove usluge.

Posalji im dokaz o speed testu, preti im tako sto ces pisati ratelu da ne mozes normalno koristiti njihove usluge.
Ma, neću da se zezam. Imam kući net koji koristim, pa mi nije frka. Odradiću ovaj ugovor i bežim.

Istice mi ugovorna obaveza sl. mesec u A1. Da li mogu da se prebacim na prepaid kod njih? Ili ako imate neki drugi predlog. Isao bih na prepaid.
Hvala.

Hvala obojici. Da li moram da cekam do pre isteka ugovora u A1 ili mogu ranije raskinuti?

Ili sve cool pripejd tarifa u mts , 10gb 800 minuta za 800 dinara.
To je samo za nove sim kartice kao inicijalni bonus paket, inače je sve to zapravo Moj Pripejd tarifa.
Hvala obojici. Da li moram da cekam do pre isteka ugovora u A1 ili mogu ranije raskinuti?
Gledaj da podnesak bude pre početka poslednjeg obračunskog, da ti ga ne bi naplatili po punoj ceni, već samo u srazmeri do datuma isteka ugovorne obaveze.

Znam da dosta foruma ovde ima NeoNeo na 50%, koliko vam izlazi račun? Meni redovno dolazi 1401,95 rsd, ne uklapa mi se nešto računica 😂

Nazad
Vrh Dno