Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Gde se može kupiti/nabaviti A1 broj numeracija 060/0 ; +381 60 0 ?
Mislim da je sada to tesko naći i da su brojevi podeljeni. Ja imam broj sa numeracijim 060 0, ali broj imam već 10+ godina. Možda ukoliko uzimas Postpaid paket, pa da izaberes broj po zelji koji je slobodan, najbolje da se raspitas kod njih.

Majka i sestra mi imaju 0600 brojeve još od nastanka Vipa

Mozes da biras broj pa nadji neki na tu foru. Nekad je moglo na sajtu...
Pre par meseci su mi rekli da "vise nema biranja brojeva" u A1 poslovnici. Doduse nisam proveravao info na jos par mesta, kao sto uvek radim, pa ako neko zna neka potvrdi. A inace ima po oglasima brojeva prepaid, cene zavise od numeracije, pa probajte.

^^ Ja već nekoliko puta postavio isto pitanje, nema odgovora. A planiram da prenesem broj u A1 početkom septembra.

Mene zvali iz A1 da produžim ugovor koji mi ističe 25.08. ali kažu nema nikakav popust koji mogu da mi ponude.

Mene neće zvati jer (još) nisam njihov. Interesuje me da li nude nešto dodatno za one koji prelaze u A1 mrežu.

Cene na sajtu su kad se uz UO na 24 meseca uzima telefon. Ima popust za svaku tarifu ako se ne uzima telefon.

Prilozi

• Screenshot_20240816_095841_Opera.jpg
    Screenshot_20240816_095841_Opera.jpg
    166.1 KB · Pregleda: 128
Cene sa uračunatim popustom su zapravo one zvanične istaknute cene koje su na sajtu. Kada istekne UO, treba na tu cenu dodati navedene iznose za svaki paket i to je zvanična "puna" cena bez UO.

@Scorpiobormi
Kad gledas tarife ides skroz dole i kliknes na dodatne informarcije.
Ranije na tarifama si mogao da kliknes sa i bez telefona, sad toga nema. Naravno da ima popust nije isto uzeti tarifu sa telefonom ili bez.

Poslednja izmena:
Cekajte jel ovo provereno? Ispada da je Super Neo sa 100gb pretplata ugovor bez uredjaja 2000din mesecno?

Cekajte jel ovo provereno? Ispada da je Super Neo sa 100gb pretplata ugovor bez uredjaja 2000din mesecno?
Sad sam citao sajt i mislim da su ipak istaknute cene sa vec uracunatim popustima sa UO na 24 meseca. Ukoliko neces UO onda se cena uvecava za navedeni iznos (screenshot iznad), sto je rekao korisnik "Magnus". I nema vise popusta ako ne uzimas uredjaj, vec se na cenu tarifnog paketa dodaje rata za uredjaj. Fore od MTS.

Da izgleda da su zato uređaji poskupeli, što više manje dođe na isto jer je sad viša cena telefona, a ranije je bila viša cena tarife (ko uzima jeftinije telefone sad mu dođe i jeftinije).

Sad više ne može da im se ponovi moja situacija. Ja sam imao tarifu Neo23 od 2700 i ratu za Xiaomi 13T 1625, ukupno 4325. Tarifa je bila precenjena, a telefon mnogo jeftiniji od cene u prodavnici (koštao je 39.000 a u prodavnici 60.000). Kad je bilo poskupljenje, ja sam platio 4 rate za telefon. Tražio sam raskid ugovora, a preostale rate za telefon da iskeširam. Tu su na telefonu bili u gubitku. Ponudili su mi NeoNeo za 1350 dinara da izvuku bilo šta od pretplate. Sad i ako bude poskupljenje, telefon se otplaćuje po mnogo realnijoj ceni.

Neo Super je trenutno 2.999 bez obzira da li se uzima sa ili bez telefona.

Yettel Total Data ( bez telefona ) sa 50% popusta
( moze da ga dobije svako - ako neko ne zna fazon , napisacemo i kako ) je 2.099
100GB po punoj brzini + 99GB po punoj brzini prvih 12 meseci.

Ne znam sta nije jasno cena na sajtu je sa telefonom. U dodatnim informacijama pise ko potpise UO ba 24 meseca dobija popust. Kad prodje 24 meseca placa se cena bez popusta.
Bas pitao drugaricu skoro uzela tarifu za sina Neo Super , bilo je sa telefonom 2999 ili bez telefona 1999. Uzela telefon za klinca , plus pride dobili 6 meseci dzaba Netflix mada to nigde ne pise na sajtu. 😄

Mozes preko agenta prodaje dobiti veci popust

Popust je vec uracunat, prva recenica kaze

Prilozi

• Screenshot_20240819_015449.jpg
    Screenshot_20240819_015449.jpg
    117 KB · Pregleda: 68
Kakav fles 😄 , to im je nesto skroz novo i gde zakopali taj cenovnik *** , sitna slova jos sitnija slova za pune cene. Za 100gb 4049 cena, ko ce to uzmati...

Ako bi neko preveo cenovnik :)

Pitanje u vezi eSIM QR koda.

Ako želim da prebacim broj na drugi telefon da li mogu da iskoristim QR kod koji sam koristio prvi put, ako broj odjavim sa prvog telefona na koji sam ga registrovao, ili će mi trebati novi vaučer onaj?

Pitanje u vezi eSIM QR koda.

Ako želim da prebacim broj na drugi telefon da li mogu da iskoristim QR kod koji sam koristio prvi put, ako broj odjavim sa prvog telefona na koji sam ga registrovao, ili će mi trebati novi vaučer onaj?
Ja sam koristio isti više puta na istom telefonu posle reseta.

Neo Super je trenutno 2.999 bez obzira da li se uzima sa ili bez telefona.

Yettel Total Data ( bez telefona ) sa 50% popusta
( moze da ga dobije svako - ako neko ne zna fazon , napisacemo i kako ) je 2.099
100GB po punoj brzini + 99GB po punoj brzini prvih 12 meseci.
Napisi, molim te. Ja bih se vratio u yettel, ali bih total 40 ili 20.

Vrh Dno