Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Mislim da nisi ukljucio e racun.

eracun ti je 50

Pozovi ih i ulozi zalbu. Smanjice ti sledeci racun za po 50 din. za svaki mesec za koji su ti naplatili slanje papirnog racuna.

Jel ima neka o.k.tarifa kod nekoga za dete skolarca da nije puno.Moze i pre paid.Do sad smo uplacivali na mts prepiad one promocije sto imajubpo sedam dana.
I kakva je ono tarifa za nastavnike u A1 ja imam ugovor kod njih a dal bi mogao da uzmem novi postpaid npr za dete

Jel ima neka o.k.tarifa kod nekoga za dete skolarca da nije puno.Moze i pre paid.Do sad smo uplacivali na mts prepiad one promocije sto imajubpo sedam dana.
I kakva je ono tarifa za nastavnike u A1 ja imam ugovor kod njih a dal bi mogao da uzmem novi postpaid npr za dete
ne znam bas o toj promociji za prosvetare, vereovatno mozes uzeti na svoje ime i da das detetu imas npr tarifu start 3gb 300 min i 300sms ne znam kakvi su mu zahtevi 1300 je tarifa ali iskreno bolje je za 1k prepaid 10gb 500min/sms i net za app

A da pozoves operatera i pitas?

ne? mozda da vidi sa detetom sta mu odgovara, da li mu treba vise neta ili minuti plus budzet itd.

Danima imam problem u stanu.. Voždovac
Loš domet i prekida dok pričam, ludim polako, i plus kada me pozovu pokaže im da sam nedostupan i stigne mi sms da sam imao propušten poziv.
Zvao sam call centar u ponedeljak i rekli su da bas taj dan imaju zakazane radove za 17h..reko ok.
Sve do danas isti problem i vec mi smeta zbog posla i obaveza i kaže evo bas danas oko 13,14h imamo zakazane radove..
A ja rek'o baš slučajnost da oba dana kada zovem baš tad imate zakazano, no dobro, čekam.
I evo dok pišem imam 1 crtu na obe kartice (obe vip, jedna postpaid jedna prepaid)
Ubacio sam yettel od devojke i imam pun domet, telefon je u redu. I njoj na njenom telefpnu gde ja imam jednu, ona ima pun domet.
Da li mogu znog ovog da raskinem ugovor ako se nastavi i koja je procedura?

Danima imam problem u stanu.. Voždovac
Loš domet i prekida dok pričam, ludim polako, i plus kada me pozovu pokaže im da sam nedostupan i stigne mi sms da sam imao propušten poziv.
Zvao sam call centar u ponedeljak i rekli su da bas taj dan imaju zakazane radove za 17h..reko ok.
Sve do danas isti problem i vec mi smeta zbog posla i obaveza i kaže evo bas danas oko 13,14h imamo zakazane radove..
A ja rek'o baš slučajnost da oba dana kada zovem baš tad imate zakazano, no dobro, čekam.
I evo dok pišem imam 1 crtu na obe kartice (obe vip, jedna postpaid jedna prepaid)
Ubacio sam yettel od devojke i imam pun domet, telefon je u redu. I njoj na njenom telefpnu gde ja imam jednu, ona ima pun domet.
Da li mogu znog ovog da raskinem ugovor ako se nastavi i koja je procedura?
Isključi VoLTE, isključi telefon. Sačekaj 5-15 minuta (u zavisnosti od operatera), pa ponovo uključi. Svi problemi će nestati, kao dlanom o dlan! To je njihov Call Centar.

Divnoo hvala na pomoci! Evo promenio sam i ugasio, sacekao, i obavio jedan poziv koji je bio problematican.. deluje mi bolje
Videćemo..i dalje su dve crte
Hvala!

Divnoo hvala na pomoci! Evo promenio sam i ugasio, sacekao, i obavio jedan poziv koji je bio problematican.. deluje mi bolje
Videćemo..i dalje su dve crte
Hvala!
GSM dosta bolje radi u uslovima loseg signala. Ali nije ni on magičan. Moja preporuka da gledas na yettel ili mts koji ima bolji signal kod tebe da prebacis broj kad ugovor dopusti ako se ne reši situacija naravno.

Ne znam za redmi. Samo znam da je uz Samsung A seriju Galaxy fit narukvica ili Galaxy watch FE u zavisnosti od modela uz Neo 30

Screenshot_20240902_030605_Instagram.jpg
Jel to ova promocija? Popust uz neki stari uredjaj 15.000din? Da li u stari uredjaj kao u Yettel-u ulazi cak i punjac stari i sl ili bas mob? Jos uvek na sajtu nema info za promocije uz Neo 30. Sad je 03.20h. Moguce da ce ujutru ažurirati.

Ako sam dobro razumeo novu promociju, dobijaju svi telefoni 15000 popusta pri kupovini, onda ima nešto da se nađe jeftinije nego da platim u radnji za keš

Da li će sigurno Samsung isporučiti sat ili je neka navlakuša? Kakvo je iskustvo sa prethodnim promocijama gde su delili sat?

Ako sam dobro sve razumeo, sa promocijom racun 4200 mesecno (neo 30). Taman da naplate i sat, a provuku pricu da si extra prosao.
Pa ne znam bas. Mislim da je Neo 30 bez moba 2400. Znaci mob je 1800x24=43.200din. (sto je ok cena za 256gb verziju). Sat je na oglasima od 150+ evra. Po meni nije losa ponuda.

Vrh Dno