Nema tu niceg loseg. Davanjem pristanka za obradu podatka i slanje promocija (poput 50% i vise) svaki korisnik dospeva na listu za servisne informacije. U zemlji gde je informasanje preko medija upitno, neko nadje da se zali sto ga informisu za dzabe 😀Na sav teror koji doživljavamo SMS porukama, počeli su da zovu i uznemiravaju ljude pod UO ponudama za internet u romingu. I to počinju razgovor kao da vam nude keš kredit sa 0% kamate. O SMS porukama koje stižu da ne govorim:
8. april - U samo par klikova možeš platiti parking (već su to javili 28. februara SMS-om da mogu da platim parking!)
25. april - Mobi Banka postaje Yettel Bank! (nisam u Mobi banci, zašto je ovo informacija za mene?)
30. april - Bezbrižno surfuj i zaštiti svoje privatne podatke
13. maj - Mobi Banka uskoro postaje Yettel Bank!
20. maj - HBO Max postaje Max (možda jedina korisna)
19. jun - Još lakše plaćanje karata za prevoz u Beogradu
19. jun - Klikni na link i popuni anketu o iskustvu
Znam da promotivne poruke mogu da se deaktiviraju, ali ne umanjuje činjenicu da je jako seljački, jastuk kontur je za njih postao mala maca
Više ne. Možeš da uzmeš drugi telefon tek 30 dana pre isteka ugovorne obaveze na tom istom broju na kome si otplatio predhodni telefon do kraja. Promenili su i sad možeš posle 3 meseca da uzmeš na drugom broju novi telefon. I ja sam ranije tako otplaćivao telefone posle mesec dva i onda ostajao bez UO pa tražio 50% popusta na pretplatu, tada su cene telefona bile iste nebitno koji paket se uzimao a sad se cena uređaja menja sa cenom paketa i zbog toga mora da se odradi ugovorna obaveza do kraja.Ne prekida se UO, ali može da se uzme novi uređaj ako je stari isplaćen. Onda radi aneks ugovora na novih 24 meseca.
Jel ima neka promocija kevi istekao ugovor pa treba da obnovi, sta je sto najvise daju i kako to da se izvuce?
Hvala
Hvala druze 👍1. Da potpišete zahtev za prelazak na prepaid ( dopuna ), zovu Vas u roku od 4 dana ( mogu Vas odmah taj dan pozvati kada ste podneli zahtev da se dogovorite za obnovu ugovora ( 50% na mesečnu pretplatu i tarifu koju izaberete) a mogu posle 4 dana da Vas pozovu.
2. Da podnesete zahtev za prelazak u drugu mrežu ( 50% popusta na mesečnu pretplatu ) pošto naravno napuštate ih a oni će pokušati da Vas zadrže u mreži ) .
3. Da nazovete 0639000 : 1, 1, 0. ili 1, 3, 0. I kada dobijete operatera recite mu da Vas neko pozove iz službe za Ostanak u Yettel mreži.
4. Da pošaljete email na [email protected] ili još brže da napišete elektronsku formu ( Zahtevi i Molbe ) na njihovom sajtu da ćete raskinuti ugovor i preći na prepaid ili želite da obnovite ugovor sa njima, i tu Vas zovu u roku od par dana.
~Po meni najpovoljnije opcije su 1. i 2.
15 дана пре истека УО можеш поднети захтев за прелазак на припејд.Koliko vremena pre isteka ugovorne obaveze može da se podnese zahtev za prelazak na prepaid? Ili se mora čekati da istekne uo?
30 dana je novi jetelov otkazni rok.Koliko vremena pre isteka ugovorne obaveze može da se podnese zahtev za prelazak na prepaid? Ili se mora čekati da istekne uo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari