Normalno, ekoloska mreza. Zelena energija ovo ono 😂Odavno kod njih nema papirnih ugovora, čak ni u poslovnicama.
Pa tehnicki ne postoji ugovorna obaveza na operatere. Mogu da ti daju popust na dve godine od redovne cene ( u suprotnom uvek mozes raskinuti ugovor uz punu cenu ). Tako da nisi vezan tehnicki gledano.Odavno kod njih nema papirnih ugovora, čak ni u poslovnicama.
Netacno, salju, zoviui uznemiravaju i nas iz unutrasnjosti. Evo meni, ne prodje dan da ne stigne neki sms od yettela...Tako ti je to brate moj kada živiš u Beogradu, preseli se u unutrašnjost Srbije i nećeš imati tih trzavica veruj mi. Nas ne zovu čak ni kada nam istekne UO, a o tome da nam nude Total data+ za te pare, to je tek smejurija.
Meni su u nedelju u Deltasitiju rekli da uvek moram da tražim od njih drugi qar kod.Pitanje uzeo sam eSim i ocitao karticu radi sve broj ok. Da li cuvam kartoncic sa barkodom ako obrisem esim ili uzmem nov telefon pa da ubacim esim ponovo ili svaki put moram da odem po novi qr kod da ubacim ponovo svoj broj? Kapiram da cu nekad mozda raditi factory reset pa cu morati esim ponovo da ubacim.
i meni su isto tako rekli......da svaki put dobijam nov QR code.Meni su u nedelju u Deltasitiju rekli da uvek moram da tražim od njih drugi qar kod.
Slažem se s tobom, ali mi je tip tako rekao navodno tako mora zbog bezbednosti mada ja mislim da on nezna ništa o tome@d.popović svako danas radi po tim poslovnicama.
Onog trenutka kada se podaci e-sima vežu za QR karton, biće ti validno dokle god ne tražiš nov QR za e-sim ili nov fizički sim.
Samo je bitno da paziš da ako učitavaš e-sim na drugi uređaj da ga prvo obrišeš iz trenutnog uređaja gde je učitan.
Ne verujem, mislim da je bas tako kako pise, 30gb za sve, da nema dodatan saobracaj za hbo recimo.Džabe ukoliko sa tim daju hbo max i deezer :O
?? uvek ima uz dodatak 10gb za aplikaciju koja je aktivirana ako daju besplatnu app onda mozeNe verujem, mislim da je bas tako kako pise, 30gb za sve, da nema dodatan saobracaj za hbo recimo.
HBO, Bookmate (i ranije Deezer) su Premium aplikacije i ne idu uz, recimo Total 4 gde može samo jedan slot za običnu. Najverovatnije je neki nekomercijalni paket.?? uvek ima uz dodatak 10gb za aplikaciju koja je aktivirana ako daju besplatnu app onda moze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari