Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Stiglo jutros za petak greb greb, udjem u app i ceo app ne radi, sad radi, ne znam što šalju cirkularno da se udje u app dok je app krešovan 🤷‍♂️

25.6. mi istice ugovor.
Danas, 10 dana pre isteka, otisla sam u poslovnicu na nbg i za divno cudo, naidjoh na finog, kulturnog i nerobotizovanog momka sa kojim zavrsih posao za nepuna 2 min.
Raskid ugovora i prelazak na prepaid.
Sada cemo da vidimo da li ce me zvati vacarosi da ipak ostanem postpaid.
Kakve sam srece, moracu i u wc da nosim telefon jer ce se verovatno zadesiti da me bas tad pozovu :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Danas se desio i taj magicni poziv :)
Jeste da su me ostavili da se dinstam citava 4 dana i da se mislim hoce li se uopste javiti, ali danas su zvali i dobila sam sta sam htela.
Doduse, decko se javio i predstavio i poceo da mi prica da imaju za mene super ponudu, na sta sam ga ja upitala da li je njima u sistemu registrovano da sam ja trazila da se prebacim na prepaid. Na moje pitanje, dobih konstataciju: Sta?? Na prepaid?? Ma sta ce Vam to!! Imam ja mnogo bolju ponudu za Vas koja Vam se vise isplati nego prepaid!!
Ponudio mi je Total 20 , 24 meseca po 50%. Ja sam ga pitala za nesto veci paket zbog aplikacija i dogovorismo se za Total 40. 24 meseca po 50%. Plus prvih godinu dana 99GB svakog meseca (aktuelna letnja ponuda).
Na kraju, paket mi je aktiviran u roku od 30 sec, bez slanja Ugovora preko kurira, poste ili odlaska u poslovnicu.
Sve je poslato u SMS porukama koje imaju link ka Ugovoru, a moja potvrda sa recju DA u sms poruci kojom sam odgovorila na njihovu ponudu, predstavlja moj potpis na Ugovoru.
Nadam se da ce nekome znaciti moje iskustvo. I da ne ocajava ako ga ostave da se dinsta na tihoj vatri. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Odavno kod njih nema papirnih ugovora, čak ni u poslovnicama.

Vezan si dokle god traje UO jer ne možeš promeniti operatera. Možeš preći na višu cenu uz kupovinu telefona ali to nije tema.

Na sav teror koji doživljavamo SMS porukama, počeli su da zovu i uznemiravaju ljude pod UO ponudama za internet u romingu. I to počinju razgovor kao da vam nude keš kredit sa 0% kamate. O SMS porukama koje stižu da ne govorim:

8. april - U samo par klikova možeš platiti parking (već su to javili 28. februara SMS-om da mogu da platim parking!)
25. april - Mobi Banka postaje Yettel Bank! (nisam u Mobi banci, zašto je ovo informacija za mene?)
30. april - Bezbrižno surfuj i zaštiti svoje privatne podatke
13. maj - Mobi Banka uskoro postaje Yettel Bank!
20. maj - HBO Max postaje Max (možda jedina korisna)
19. jun - Još lakše plaćanje karata za prevoz u Beogradu
19. jun - Klikni na link i popuni anketu o iskustvu

Znam da promotivne poruke mogu da se deaktiviraju, ali ne umanjuje činjenicu da je jako seljački, jastuk kontur je za njih postao mala maca

Tako ti je to brate moj kada živiš u Beogradu, preseli se u unutrašnjost Srbije i nećeš imati tih trzavica veruj mi. Nas ne zovu čak ni kada nam istekne UO, a o tome da nam nude Total data+ za te pare, to je tek smejurija.

1718881932281.png
bas su zanimljivi 8k puna cena 3.5 k sa popustom ipak 2.5k sa popustom ne 1.8k sa popustom xd

Tako ti je to brate moj kada živiš u Beogradu, preseli se u unutrašnjost Srbije i nećeš imati tih trzavica veruj mi. Nas ne zovu čak ni kada nam istekne UO, a o tome da nam nude Total data+ za te pare, to je tek smejurija.
Netacno, salju, zoviui uznemiravaju i nas iz unutrasnjosti. Evo meni, ne prodje dan da ne stigne neki sms od yettela...

Ti si onda izuzetak druže, meni stigne sms samo kada platim račun, drugih obaveštenja nemam od njih putem SMS-a.

Lažem, dobio sam jednu jedinu reklamu od njih sms-om 13.06 u vezi total paketa i 99GB neta, neka letnja promocija. Pre i posle tog datuma nista nisam dobijao od njih.

Ma šalju punom parom, svake nedelje obavezno.
Evo, danas prepodne mi stigao sms.
Jug Srbije, Vlasotince.

Prilozi

• Screenshot_20240620_133538_Messages.jpg
    Screenshot_20240620_133538_Messages.jpg
    109.4 KB · Pregleda: 229
Pitanje uzeo sam eSim i ocitao karticu radi sve broj ok. Da li cuvam kartoncic sa barkodom ako obrisem esim ili uzmem nov telefon pa da ubacim esim ponovo ili svaki put moram da odem po novi qr kod da ubacim ponovo svoj broj? Kapiram da cu nekad mozda raditi factory reset pa cu morati esim ponovo da ubacim.

@Stiven čuvaj QR u novčaniku, jer ako obrišeš e-sim sa telefona, sa tog istog kartona ga opet učitavaš

Pitanje uzeo sam eSim i ocitao karticu radi sve broj ok. Da li cuvam kartoncic sa barkodom ako obrisem esim ili uzmem nov telefon pa da ubacim esim ponovo ili svaki put moram da odem po novi qr kod da ubacim ponovo svoj broj? Kapiram da cu nekad mozda raditi factory reset pa cu morati esim ponovo da ubacim.
Meni su u nedelju u Deltasitiju rekli da uvek moram da tražim od njih drugi qar kod.

@d.popović svako danas radi po tim poslovnicama.
Onog trenutka kada se podaci e-sima vežu za QR karton, biće ti validno dokle god ne tražiš nov QR za e-sim ili nov fizički sim.
Samo je bitno da paziš da ako učitavaš e-sim na drugi uređaj da ga prvo obrišeš iz trenutnog uređaja gde je učitan.

@d.popović svako danas radi po tim poslovnicama.
Onog trenutka kada se podaci e-sima vežu za QR karton, biće ti validno dokle god ne tražiš nov QR za e-sim ili nov fizički sim.
Samo je bitno da paziš da ako učitavaš e-sim na drugi uređaj da ga prvo obrišeš iz trenutnog uređaja gde je učitan.
Slažem se s tobom, ali mi je tip tako rekao navodno tako mora zbog bezbednosti mada ja mislim da on nezna ništa o tome

Danas dobio ovu ponudu za prelazak na postpaid. Ponuda je personalizovana i nema je svako.

Prilozi

• yetel ponuda.jpg
    yetel ponuda.jpg
    78.6 KB · Pregleda: 206
Džabe ukoliko sa tim daju hbo max i deezer :O

Па нигде не пише да му дају додатне апликације, тако да има само тих 30гб и то је то...

• Like
Reagovanja: uji
?? uvek ima uz dodatak 10gb za aplikaciju koja je aktivirana ako daju besplatnu app onda moze
HBO, Bookmate (i ranije Deezer) su Premium aplikacije i ne idu uz, recimo Total 4 gde može samo jedan slot za običnu. Najverovatnije je neki nekomercijalni paket.

idalje je dobar deal

Nazad
Vrh Dno