67W - S23 Ultra - 45W toliko mi podrzava telefon i ono sto je najbitnije, toliko i sam punjac isporucuje@Chernobyl
Koji je tacno model punjaca , koji telefon imas i koja je brzina punjenja ???
( Toocki ima par modela od 65 i par od 67W u veoma slicnim / istim kucistima )
Svi redom stancaju gomilu GaN modela i gomilu razlicitih kablova i tu vise niko ne moze da se snadje![]()
![]()
![]()
Ne salje se nista sa AE sto sadrzi baterijuPredlog za power bank, wireless punjenje bi bilo pozeljno.![]()
Imate li predlog za neku kvalitetnu podlogu za mis?
Pitao sam za tacnu oznaku modela.
Ako nekog zanima
![]()
Razer BlackShark V2 X Wired Esports Headset Advanced Passive Noise Cancellation, 7.1 Surround Sound, Hyperclear Cardioid Mic - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Kod nas su 6000din najjeftinije.
Deluje mi da nije scam.
Dodje na 6k kad se sabere sa postarinom.Dobra stvarcica ovaj AliHelper.
![]()
Razer BlackShark V2 X Wired Gaming Headset: 7.1 Surround Sound- Game for PS4,PS5, Nintendo Switch, Xbox
Vec ovog prodavca prepoznaje kao pouzdanog.
Dodje na 6k kad se sabere sa postarinom.
Imate li predlog za neku kvalitetnu podlogu za mis?
Како се укључи алихелпер?Dobra stvarcica ovaj AliHelper.
![]()
Razer BlackShark V2 X Wired Gaming Headset: 7.1 Surround Sound- Game for PS4,PS5, Nintendo Switch, Xbox
Vec ovog prodavca prepoznaje kao pouzdanog.
Izlazilo mi je za 15$ u superDeals ali po netu se da videti da ni originalne nisu nekog kvaliteta
Како се укључи алихелпер?
Ja sam dodao preko njihovog sajta addon za Chrome.
Moze i jeftinije kroz coinse...Ako kliknes na Buy now mozes da je izvuces kroz coins na 9.07$![]()
RGB Luminous Pure Black Mousepad Thickened Mouse Pad Large Table Pad Encrypted Anti Skid Super Large Video Game Office - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Ovu podlugu imam i ja, i vecina ljudi kada dodje kod mene primeti prvo podlogu, jer je velika i svetlucava. Imas da podesavas modove i boje, na sve to je udobna pod dlanovima
Ja imam ugreen usb c - hdmi i radi lepo, vidim imaju razlicite verzije u ponudi.Da li neko moze da preporuci hdmi kabal za povezivanje racunara i tv-a? 1080p rezolucija i trebalo bi mi bar 5m.
Ma bilo koji 2.0Da li neko moze da preporuci hdmi kabal za povezivanje racunara i tv-a? 1080p rezolucija i trebalo bi mi bar 5m.
Имам гомилу тих коина већ дуже време, никако да их искористим. За оно што мислим да купим нико их не прихвата. На који начин да их искористим?Moze i jeftinije kroz coinse...Pogledajte prilog 452393
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari