Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Daj link ako nije problem

@Chernobyl

Koji je tacno model punjaca , koji telefon imas i koja je brzina punjenja ???
( Toocki ima par modela od 65 i par od 67W u veoma slicnim / istim kucistima )

Svi redom stancaju gomilu GaN modela i gomilu razlicitih kablova i tu vise niko ne moze da se snadje :( :( :(
67W - S23 Ultra - 45W toliko mi podrzava telefon i ono sto je najbitnije, toliko i sam punjac isporucuje

@Chernobyl

Pitao sam za tacnu oznaku modela.
I sta pise u specifikaciji - da li su za PPS napisali 3 ili 5A ?

Ima i vise modela 65/67W bez displeja sa razlicitim oznakama i specifikacijama :(

t67-2.jpg

Predlog za power bank, wireless punjenje bi bilo pozeljno. :)

Mozda za Srbiju.

Juce mi stigla jedna baterija ali je smece, wireless punjenje radi samo na Apple uredjajima, probao na nekom iPhonu 11 pro, sto smeta u ladici i previse se greje za moj ukus, tako da trazim neku koja moze puniti i androide.

Ova:

1722378734476.png

Nisam obratio paznju, kod ovog nepouzdanog prodavca je besplatna dostava...

Imate li predlog za neku kvalitetnu podlogu za mis?
Ako kliknes na Buy now mozes da je izvuces kroz coins na 9.07$

Ovu podlugu imam i ja, i vecina ljudi kada dodje kod mene primeti prvo podlogu, jer je velika i svetlucava. Imas da podesavas modove i boje, na sve to je udobna pod dlanovima

Oba prodavca 90.1 i 90.5% rejting, ne znam po čemu se to ovaj izdvaja kao pouzdan.

Izlazilo mi je za 15$ u superDeals ali po netu se da videti da ni originalne nisu nekog kvaliteta

U tom slučaju ove mogu da budu i bolje :D
Како се укључи алихелпер?

u pitanju je skripta za brouzer

Ja sam dodao preko njihovog sajta addon za Chrome.

Meni radi na Brave

Da li neko moze da preporuci hdmi kabal za povezivanje racunara i tv-a? 1080p rezolucija i trebalo bi mi bar 5m.

Ako kliknes na Buy now mozes da je izvuces kroz coins na 9.07$

Ovu podlugu imam i ja, i vecina ljudi kada dodje kod mene primeti prvo podlogu, jer je velika i svetlucava. Imas da podesavas modove i boje, na sve to je udobna pod dlanovima
Moze i jeftinije kroz coinse...20240731_184229.jpg

Poslednja izmena:
Da li neko moze da preporuci hdmi kabal za povezivanje racunara i tv-a? 1080p rezolucija i trebalo bi mi bar 5m.
Ja imam ugreen usb c - hdmi i radi lepo, vidim imaju razlicite verzije u ponudi.
E sad pitanje je koliko stedis, pogledaj kp da vidis dal ti se isplati cekanje.

Ne zuri mi se uopste. Nije mi hitno pa zbog toga bi da prodjem sto povoljnije ali da radi na tu duzinu. Zato mi treba preporuka :) Nije poenta da bacim pare :D

@zokce

Natrpaj u korpu 10-ak komada , forsiraj pretragu u coin sekciji i onda postoji
sansa da se posle par dana pojavi ponuda sa stvarnim popustom od 20-50%.

Imas u temi za bicikle, zavisi kakvo hoces...

Ovaj Ofbondage sam uzeo jos jedan nedavno za 7.80$ (imam 3).

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $32.66 | OFFBONDAGE Bicycle Light 1000Lumen Bike Headlight Power Bank Flashlight Handlebar USB Charging MTB Road Highlight

Ili ovu varijantu, uzimao po 1$

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $4.91 | WEST BIKING Bicycle Front Rear Light Type-C Charge Headlight Light Waterproof Warning Cycling Taillight LED Lantern Bike Parts

Vrh Dno