MaxPower85
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poena
- 350
Iz Niša sam, tako da je verovatno Niška carina.Ukoliko je niška carina u pitanju, sve je to normalno
Pošto je adresa dostave u Leskovcu, isto se radi o Niškoj carini. Od 29.06 stoji:Danas je 29 Jul, paket mi stoji "Za carinu" već od 1 Jula, šta se dešava? Pogledajte prilog 452043
Datum | Mesto | Status | Potpisnik |
---|---|---|---|
29.06.2024 14:22:17 | 11003 IZMENIČNA POŠTA | Za carinu | |
29.06.2024 13:28:04 | 11003 IZMENIČNA POŠTA | Prispela | |
21.06.2024 12:09:00 | SG-SGSINA | Prijem |
Stvarno nema smisla da paketi stoje više od 3 nedelje...Pošto je adresa dostave u Leskovcu, isto se radi o Niškoj carini. Od 29.06 stoji:
Datum Mesto Status Potpisnik 29.06.2024 14:22:17 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu 29.06.2024 13:28:04 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispela 21.06.2024 12:09:00 SG-SGSINA Prijem
Mesec dana, i ništa ne mrda....
Od 11.06 niska carina takodje@Naleee, meni paket stoji od 28.06. Kad prođe javljam, Niška carina.
Ja sam naručio slušalice koje su teške oko 400 grama same po sebi, tu su i ostali aksesoari koji dolaze uz slušalice, tako da je paket celokupne težine od oko 700-1000 grama.То значи да ће да уђе у поступак, па кад дође на ред. Ситне пошиљке одмах пропуштају и смањују камару.
Poslednjih mesec dana su jako milosrdni i brzi.Kakva je NS carina po pitanju AE posiljke? Posto vidim da Niska nista ne propusta 😂
( GENERATOR / PROVERA STATUSA )
![]()
Pracenje posiljki
@Arox @Darko95 Do kada da vas molimo da koristite GENERATOR i gledate statuse za seriju kojoj pripada i kod vase posiljke ??? EDIT: tj. pogledajte da li je vasa posiljka usamljen slucaj ili ima par istih primera npr. primer jedne od vise 0538... koje su "zaglavile" u Madjarskojforum.benchmark.rs
Najzastupljenije Ux i Lx...HU posiljke
Trenutno se statusi malo menjaju - videcemo da li ce se promeniti i graficki prikaz
i da li ce Madjarsku napokon pravilno oznaciti kao tranzitnu zemlju.
( Arrive attransit country or district )
Takodje , videcemo da li ce UB...HU dobijati status Arrived at local delivery center
LA...HU i UA...HU
Arrived at local delivery center ( Posta Srbije je potvrdila prijem transportnog pakovanja
u kom bi trebala da se nalazi i posiljka sa UA...HU kodom koju pratimo )
Received by local delivery company ( spakovane u Budimpesti za transport u Srbiju )
Arrived at linehaul office ( stigle iz Kine u Madjarsku )
Najnoviji HU kodovi
UB084....HU
UA15....HU
LA0565...HU
U Madjarskoj jos uvek stoji veci broj posiljki narucenih krajem novembra i pocetkom decembra.
Sa druge strane veliki broj posiljki porucenih u zadnjih par dana decembra su vec stigle u Madjarsku.
POGLEDAJTE primere na par poslednjih strana stare teme
Otkočila se moja pošiljkaUC..HU pošiljka, nisam viđao ovaj status ranije, kontam da neće proći? Inače, običan USB c kabl, ništa specijalno. Da li da otvaram odmah dispute ili da sačekam ipak?
Jul 20, 2024, 14:57
[Shatian Town] Package not accepted by sorting center
Ja imam problem sa UC svi prehodni su mi stigli i pisao sam madjarima kazu da je stiglo tj da je u Srbiji i da treba da pogledam u posti bio sam 2 puta i kazu da nema nista i da nije stiglo a na par sajt mi pise da je Arrived at local delivery center i da treba da dobijem poruku paketbakomat nez sta da radim sada a pise jos procenjena dostava 30.7.2024( GENERATOR / PROVERA STATUSA )
![]()
Pracenje posiljki
@Arox @Darko95 Do kada da vas molimo da koristite GENERATOR i gledate statuse za seriju kojoj pripada i kod vase posiljke ??? EDIT: tj. pogledajte da li je vasa posiljka usamljen slucaj ili ima par istih primera npr. primer jedne od vise 0538... koje su "zaglavile" u Madjarskojforum.benchmark.rs
Najzastupljenije Ux i Lx...HU posiljke
Trenutno se statusi malo menjaju - videcemo da li ce se promeniti i graficki prikaz
i da li ce Madjarsku napokon pravilno oznaciti kao tranzitnu zemlju.
( Arrive attransit country or district )
Takodje , videcemo da li ce UB...HU dobijati status Arrived at local delivery center
LA...HU i UA...HU
Arrived at local delivery center ( Posta Srbije je potvrdila prijem transportnog pakovanja
u kom bi trebala da se nalazi i posiljka sa UA...HU kodom koju pratimo )
Received by local delivery company ( spakovane u Budimpesti za transport u Srbiju )
Arrived at linehaul office ( stigle iz Kine u Madjarsku )
Najnoviji HU kodovi
UB084....HU
UA15....HU
LA0565...HU
U Madjarskoj jos uvek stoji veci broj posiljki narucenih krajem novembra i pocetkom decembra.
Sa druge strane veliki broj posiljki porucenih u zadnjih par dana decembra su vec stigle u Madjarsku.
POGLEDAJTE primere na par poslednjih strana stare teme
Ne pomera seJa imam problem sa UC svi prehodni su mi stigli i pisao sam madjarima kazu da je stiglo tj da je u Srbiji i da treba da pogledam u posti bio sam 2 puta i kazu da nema nista i da nije stiglo a na par sajt mi pise da je Arrived at local delivery center i da treba da dobijem poruku paketbakomat nez sta da radim sada a pise jos procenjena dostava 30.7.2024
Dali neko moze da mi pomogne ili da ima isti problem da nije dobio jos mi je trebao stici pre prehodnog jer sam posle narucio i stigao je taj posle sto sam narucio a trebala su 3 UC paketa
![]()
Stiće polako...Ja imam problem sa UC svi prehodni su mi stigli i pisao sam madjarima kazu da je stiglo tj da je u Srbiji i da treba da pogledam u posti bio sam 2 puta i kazu da nema nista i da nije stiglo a na par sajt mi pise da je Arrived at local delivery center i da treba da dobijem poruku paketbakomat nez sta da radim sada a pise jos procenjena dostava 30.7.2024
Dali neko moze da mi pomogne ili da ima isti problem da nije dobio jos mi je trebao stici pre prehodnog jer sam posle narucio i stigao je taj posle sto sam narucio a trebala su 3 UC paketa
Pogledajte prilog 452189
Ne pomera se
Opaaa meni upravo takva jedna stizeSad sam imao poziv iz bexa za neku posiljku
SYRM
ili ti LPxxxxxxxxPP ide sada preko bexa
Pozdrav
Kod mene ista takva kao kod njega nema LKxxxSK.pogledaj na https://postal.ninja/en da li ima broj LK..SK. Cisto da utvrdimo pravilo.
Hvala nači dalje ne mogu da pratim pošiljku@Bokicaa
Status ALDC za UC...HU znaci da je transportno pakovanje u kom je i ta posiljka stiglo u Srbiju.
Dalje od toga nema pracenje.
Nema pravila da li ce posiljka do lokalne poste doci za 2 dana ili za 2 meseca ili kada stigne
koliko ce odredjena vreca da stoji negde u cosku dok je ne raspakuju i pocne urucenje.
Za deo posiljki koje se isporucuju preko paketomata postoji evidencija.
( ako u isto vreme jednoj osobi isporucuju par komada , uglavnom u sistem unesu samo jednu posiljku )
Kada uopšte neće ništa da kažu gde je paket madjari kažu da je stiglo a ovi naši nema ništa ne mozemo da vidimo gde je paketStiće polako...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari