sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,045
Imas ti srece. Meni NIJEDAN prodavac nikad nije dao refund za neregistrovane posiljke a kod nekih kupujem godinama. Samo posalju mi copy-paste U VASOJ JE POSTI POKUPITE GA BLA BLA BLA. Srecom, od 1000 paketa porucenih svih ovih godina mozda samo dva - tri mi nikad nisu stigla i to neke sitnice od dolar...Ja krenuo polako da tražim refund za UA-HU, na redu su mi pošiljke iz Septembra.
Za jednu pošiljku odobrili su mi refund bez pitanja ($2), za drugu predložili da se istalimo pola-pola (isto $2, dobio $1).
Treći se pravi blesav, kaže stoji tamo da je stiglo, znam i ja da je stiglo ali nije meni a vi vidite sa našom poštom šta i kako, ja je dobio nisam.
Znam da oni mogu da ladno da odbiju refund za pošiljke bez praćenja ali ipak ni njima nije svejedno pa tu i tamo popuste, pogotovu kada su u pitanju dugogodišnji kupci.
Da brzo stizu do Madjara. Posteno oni rade svoj posao. Imaju niske cene, relativno brzo spakuju i posalju, stigne u nas region i onda krece sporo da ide. Ko da mi pakete donosi kralj Milan na konju a ne kompanije za transport.LA...HU do Madjarske za 3 dana od trenutka narucivanja ,Kinezi rade svoj deo posla.
Ja često uzimam od jedno istog servisa iz Japana, idu paketi uvek Tokio - Hag - Beograd. Ako ne zastane u Hagu paket, kroz 4-5 dana je obično kod nas, posle toga je ili za par dana ili za 30 u lokalnoj pošti. U Beogradu imam više sreće, u Novom Sadu sam znao stvarno po 25-30 dana da čekam da prođe carinu i to.Da brzo stizu do Madjara. Posteno oni rade svoj posao. Imaju niske cene, relativno brzo spakuju i posalju, stigne u nas region i onda krece sporo da ide. Ko da mi pakete donosi kralj Milan na konju a ne kompanije za transport.
Meni cetiri posiljke LA05498 danima nikako da dobiju HU-1005 Prijem. Zakucane na Received by local delivery company.LA0556....HU 13.12 "received by local delivery company", 15.12 "departure from outward office of exchange" izašla na našoj pošti kao HU-1005 Prijem. Znači i Mađari rade svoje brzo, sad ostaje samo naša pošta i carina.
Pošiljka inače naručena 07.12.
Kod mene ista situacija, te pošiljke od 11.11. su duže putovale po samoj Kini, a onda stoje u Mađarskoj. I ja imam neke od 28.11. koje već imaju status HU-HU1005. Krenuće i to ubrzo sigurno.Ima li neko da je dobio status HU-HU1005 za LA...HU pošiljke koje su poručene od 11.11 jer meni vise pošiljaka poručenih između 11.11-17.11 stoji već 17 dana bez promene statusa u Mađarskoj a neke pošiljke poručene kasnije su već obrađene i napustile zemlju.
da carina u Beogradu je brza i fleksibilnija od one u Novom Sadu. A cujem da je u Nisu najgora. Tjs bezobrazni su, sporo rade i deru sa dazbinama.Ja često uzimam od jedno istog servisa iz Japana, idu paketi uvek Tokio - Hag - Beograd. Ako ne zastane u Hagu paket, kroz 4-5 dana je obično kod nas, posle toga je ili za par dana ili za 30 u lokalnoj pošti. U Beogradu imam više sreće, u Novom Sadu sam znao stvarno po 25-30 dana da čekam da prođe carinu i to.
Naravno, nego nisam ocekivao kad sam otvorio sanduce, ni blizu, vec se bio pozdravio sa tim paketicem odavno.To je izuzetak, ne pravilo.
bilo bi super da stigne do kraja godine
- 16 Дец 202308:27
Pošiljka je primljena od pošiljaocaNemzetközi Posta Kicserélő Központ, Vecsés
HUNGARIAN POST- 28 Нов 202312:46
Received by local delivery company
CAINIAO- 24 Нов 202312:59
Arrived at linehaul office
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari