sasa022
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 1,045
Imas ti srece. Meni NIJEDAN prodavac nikad nije dao refund za neregistrovane posiljke a kod nekih kupujem godinama. Samo posalju mi copy-paste U VASOJ JE POSTI POKUPITE GA BLA BLA BLA. Srecom, od 1000 paketa porucenih svih ovih godina mozda samo dva - tri mi nikad nisu stigla i to neke sitnice od dolar...Ja krenuo polako da tražim refund za UA-HU, na redu su mi pošiljke iz Septembra.
Za jednu pošiljku odobrili su mi refund bez pitanja ($2), za drugu predložili da se istalimo pola-pola (isto $2, dobio $1).
Treći se pravi blesav, kaže stoji tamo da je stiglo, znam i ja da je stiglo ali nije meni a vi vidite sa našom poštom šta i kako, ja je dobio nisam.
Znam da oni mogu da ladno da odbiju refund za pošiljke bez praćenja ali ipak ni njima nije svejedno pa tu i tamo popuste, pogotovu kada su u pitanju dugogodišnji kupci.
Da brzo stizu do Madjara. Posteno oni rade svoj posao. Imaju niske cene, relativno brzo spakuju i posalju, stigne u nas region i onda krece sporo da ide. Ko da mi pakete donosi kralj Milan na konju a ne kompanije za transport.LA...HU do Madjarske za 3 dana od trenutka narucivanja ,Kinezi rade svoj deo posla.
Ja često uzimam od jedno istog servisa iz Japana, idu paketi uvek Tokio - Hag - Beograd. Ako ne zastane u Hagu paket, kroz 4-5 dana je obično kod nas, posle toga je ili za par dana ili za 30 u lokalnoj pošti. U Beogradu imam više sreće, u Novom Sadu sam znao stvarno po 25-30 dana da čekam da prođe carinu i to.Da brzo stizu do Madjara. Posteno oni rade svoj posao. Imaju niske cene, relativno brzo spakuju i posalju, stigne u nas region i onda krece sporo da ide. Ko da mi pakete donosi kralj Milan na konju a ne kompanije za transport.
Meni cetiri posiljke LA05498 danima nikako da dobiju HU-1005 Prijem. Zakucane na Received by local delivery company.LA0556....HU 13.12 "received by local delivery company", 15.12 "departure from outward office of exchange" izašla na našoj pošti kao HU-1005 Prijem. Znači i Mađari rade svoje brzo, sad ostaje samo naša pošta i carina.
Pošiljka inače naručena 07.12.
Kod mene ista situacija, te pošiljke od 11.11. su duže putovale po samoj Kini, a onda stoje u Mađarskoj. I ja imam neke od 28.11. koje već imaju status HU-HU1005. Krenuće i to ubrzo sigurno.Ima li neko da je dobio status HU-HU1005 za LA...HU pošiljke koje su poručene od 11.11 jer meni vise pošiljaka poručenih između 11.11-17.11 stoji već 17 dana bez promene statusa u Mađarskoj a neke pošiljke poručene kasnije su već obrađene i napustile zemlju.
da carina u Beogradu je brza i fleksibilnija od one u Novom Sadu. A cujem da je u Nisu najgora. Tjs bezobrazni su, sporo rade i deru sa dazbinama.Ja često uzimam od jedno istog servisa iz Japana, idu paketi uvek Tokio - Hag - Beograd. Ako ne zastane u Hagu paket, kroz 4-5 dana je obično kod nas, posle toga je ili za par dana ili za 30 u lokalnoj pošti. U Beogradu imam više sreće, u Novom Sadu sam znao stvarno po 25-30 dana da čekam da prođe carinu i to.
Naravno, nego nisam ocekivao kad sam otvorio sanduce, ni blizu, vec se bio pozdravio sa tim paketicem odavno.To je izuzetak, ne pravilo.
forum.benchmark.rs
forum.benchmark.rs
bilo bi super da stigne do kraja godine
- 16 Дец 202308:27
Pošiljka je primljena od pošiljaocaNemzetközi Posta Kicserélő Központ, Vecsés
HUNGARIAN POST- 28 Нов 202312:46
Received by local delivery company
CAINIAO- 24 Нов 202312:59
Arrived at linehaul office
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari