Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

03.07 poručeno, 29.07 ubačeno u paketomat
UC...HU
NS
Nije loše, nije lošee 😄

Danas je 29 Jul, paket mi stoji "Za carinu" već od 1 Jula, šta se dešava? Pogledajte prilog 452043
Pošto je adresa dostave u Leskovcu, isto se radi o Niškoj carini. Od 29.06 stoji:
DatumMestoStatusPotpisnik
29.06.2024 14:22:1711003 IZMENIČNA POŠTAZa carinu
29.06.2024 13:28:0411003 IZMENIČNA POŠTAPrispela
21.06.2024 12:09:00SG-SGSINAPrijem

Mesec dana, i ništa ne mrda....

Pošto je adresa dostave u Leskovcu, isto se radi o Niškoj carini. Od 29.06 stoji:
DatumMestoStatusPotpisnik
29.06.2024 14:22:1711003 IZMENIČNA POŠTAZa carinu
29.06.2024 13:28:0411003 IZMENIČNA POŠTAPrispela
21.06.2024 12:09:00SG-SGSINAPrijem

Mesec dana, i ništa ne mrda....
Stvarno nema smisla da paketi stoje više od 3 nedelje...

То значи да ће да уђе у поступак, па кад дође на ред. Ситне пошиљке одмах пропуштају и смањују камару.

То значи да ће да уђе у поступак, па кад дође на ред. Ситне пошиљке одмах пропуштају и смањују камару.
Ja sam naručio slušalice koje su teške oko 400 grama same po sebi, tu su i ostali aksesoari koji dolaze uz slušalice, tako da je paket celokupne težine od oko 700-1000 grama.

šta ovo znači tačno, kao da su pokušali dostavu? ništa mi nije stiglo na telefon već mejl od ebay-a
koga treba da kontaktiram? poštu ili dhl? na statusu praćenja pošte piše prispela, pa onda zadužena za isporuku
verovatno treba da vidim u pošti?

Otvori poštino praćenje i samo će ti se reći, to treba da je standardna pošiljka.

Kakva je NS carina po pitanju AE posiljke? Posto vidim da Niska nista ne propusta 😂

@Chernobyl prelistaj prethodne strane, a ako ne nađeš odgovor vidi u temi za carinu

Sad sam imao poziv iz bexa za neku posiljku
SYRM
ili ti LPxxxxxxxxPP ide sada preko bexa
Pozdrav

( GENERATOR / PROVERA STATUSA )

Najzastupljenije Ux i Lx...HU posiljke

Trenutno se statusi malo menjaju - videcemo da li ce se promeniti i graficki prikaz
i da li ce Madjarsku napokon pravilno oznaciti kao tranzitnu zemlju.
( Arrive attransit country or district )

Takodje , videcemo da li ce UB...HU dobijati status Arrived at local delivery center
LA...HU i UA...HU
Arrived at local delivery center
( Posta Srbije je potvrdila prijem transportnog pakovanja
u kom bi trebala da se nalazi i posiljka sa UA...HU kodom koju pratimo )
Received by local delivery company ( spakovane u Budimpesti za transport u Srbiju )
Arrived at linehaul office ( stigle iz Kine u Madjarsku )

Najnoviji HU kodovi

UB084....HU
UA15....HU
LA0565...HU

U Madjarskoj jos uvek stoji veci broj posiljki narucenih krajem novembra i pocetkom decembra.
Sa druge strane veliki broj posiljki porucenih u zadnjih par dana decembra su vec stigle u Madjarsku.

POGLEDAJTE primere na par poslednjih strana stare teme

UC..HU pošiljka, nisam viđao ovaj status ranije, kontam da neće proći? Inače, običan USB c kabl, ništa specijalno. Da li da otvaram odmah dispute ili da sačekam ipak?

Jul 20, 2024, 14:57
[Shatian Town] Package not accepted by sorting center
Otkočila se moja pošiljka :) S tim da nije UC..HU, to je bila neka druga, ova je LS..NL (jako čudno, kabl od par dolara je u pitanju).

1722328868251.png

( GENERATOR / PROVERA STATUSA )

Najzastupljenije Ux i Lx...HU posiljke

Trenutno se statusi malo menjaju - videcemo da li ce se promeniti i graficki prikaz
i da li ce Madjarsku napokon pravilno oznaciti kao tranzitnu zemlju.
( Arrive attransit country or district )

Takodje , videcemo da li ce UB...HU dobijati status Arrived at local delivery center
LA...HU i UA...HU
Arrived at local delivery center
( Posta Srbije je potvrdila prijem transportnog pakovanja
u kom bi trebala da se nalazi i posiljka sa UA...HU kodom koju pratimo )
Received by local delivery company ( spakovane u Budimpesti za transport u Srbiju )
Arrived at linehaul office ( stigle iz Kine u Madjarsku )

Najnoviji HU kodovi

UB084....HU
UA15....HU
LA0565...HU

U Madjarskoj jos uvek stoji veci broj posiljki narucenih krajem novembra i pocetkom decembra.
Sa druge strane veliki broj posiljki porucenih u zadnjih par dana decembra su vec stigle u Madjarsku.

POGLEDAJTE primere na par poslednjih strana stare teme
Ja imam problem sa UC svi prehodni su mi stigli i pisao sam madjarima kazu da je stiglo tj da je u Srbiji i da treba da pogledam u posti bio sam 2 puta i kazu da nema nista i da nije stiglo a na par sajt mi pise da je Arrived at local delivery center i da treba da dobijem poruku paketbakomat nez sta da radim sada a pise jos procenjena dostava 30.7.2024
Dali neko moze da mi pomogne ili da ima isti problem da nije dobio jos mi je trebao stici pre prehodnog jer sam posle narucio i stigao je taj posle sto sam narucio a trebala su 3 UC paketa
Screenshot_20240730-104942_Chrome.jpg
Ja imam problem sa UC svi prehodni su mi stigli i pisao sam madjarima kazu da je stiglo tj da je u Srbiji i da treba da pogledam u posti bio sam 2 puta i kazu da nema nista i da nije stiglo a na par sajt mi pise da je Arrived at local delivery center i da treba da dobijem poruku paketbakomat nez sta da radim sada a pise jos procenjena dostava 30.7.2024
Dali neko moze da mi pomogne ili da ima isti problem da nije dobio jos mi je trebao stici pre prehodnog jer sam posle narucio i stigao je taj posle sto sam narucio a trebala su 3 UC paketa
Screenshot_20240730-104942_Chrome.jpg
Ne pomera se

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 452189

Ne pomera se
Stiće polako...

Sad sam imao poziv iz bexa za neku posiljku
SYRM
ili ti LPxxxxxxxxPP ide sada preko bexa
Pozdrav
Opaaa meni upravo takva jedna stize
LP0000xxxxxPP a bila je SYAE01875xxxx, sad mi to stize preko BEXa kazes, jel naplacuju nesto ili kao Temu i PE za Dz?
Od juce imam ovaj status na nindzi
"Primila lokalna kompanija za dostavu. Stigao na aerodrom odredišne zemlje"
pogledaj na https://postal.ninja/en da li ima broj LK..SK. Cisto da utvrdimo pravilo.
Kod mene ista takva kao kod njega nema LKxxxSK.IMG_20240730_112312.jpg

Poslednja izmena:
Za nisku carinu nema pravila. Stigle su mi istovremeno 3 UC...HU posiljke u Srbiju 5.jula i sve tri najmanjih mogucih dimenzija i male vrednosti. Dve isporucene 13. jula a jedna 29. jula.

@Bokicaa

Status ALDC za UC...HU znaci da je transportno pakovanje u kom je i ta posiljka stiglo u Srbiju.
Dalje od toga nema pracenje.
Nema pravila da li ce posiljka do lokalne poste doci za 2 dana ili za 2 meseca ili kada stigne
koliko ce odredjena vreca da stoji negde u cosku dok je ne raspakuju i pocne urucenje.

Za deo posiljki koje se isporucuju preko paketomata postoji evidencija.
( ako u isto vreme jednoj osobi isporucuju par komada , uglavnom u sistem unesu samo jednu posiljku )

@Bokicaa

Status ALDC za UC...HU znaci da je transportno pakovanje u kom je i ta posiljka stiglo u Srbiju.
Dalje od toga nema pracenje.
Nema pravila da li ce posiljka do lokalne poste doci za 2 dana ili za 2 meseca ili kada stigne
koliko ce odredjena vreca da stoji negde u cosku dok je ne raspakuju i pocne urucenje.

Za deo posiljki koje se isporucuju preko paketomata postoji evidencija.
( ako u isto vreme jednoj osobi isporucuju par komada , uglavnom u sistem unesu samo jednu posiljku )
Hvala nači dalje ne mogu da pratim pošiljku

Nema tu pravila, stići se svakako. Meni su stigle pošiljke sa poslednjim statusom ALDC 10.07. dok 2 pošiljka iz Juna još uvek nisu stigle, čekam pa kada stignu a ako ne stignu bože moj, nije prvi put. Samo strpljenja i stići će.

Čekam tih neregistrovanih više komada koje su stigle kod nas krajem maja i početkom juna i kojima se i nenadam. Juče za jednu iz te serije pao refund, još nisam ni pustio taster miša a već rešen spor.

Meni je prosle sedmice stigla masa neregistrovanih, koje su jos iz maerta imale zadnji status, tako da ne gubi nadu, bilo je zajedno tih iz marta-aprila i par od kraja juna-pocetka jula.

Niška carina, mesec dana. U pitanju je pametni sat od 16$

Prilozi

• Screenshot_2024-07-30-16-14-39-335_com.opera.browser~2.jpg
    Screenshot_2024-07-30-16-14-39-335_com.opera.browser~2.jpg
    95.1 KB · Pregleda: 27
Od nade nema ništa, više od 50% pošiljki što je stiglo kod nas u razmaku od 15 dana nije došlo a ima ih i sa istim datumom neke stigle a neke ne, poštar bio na odmoru.

Nazad
Vrh Dno