Da li postoji posebna tema za PS Portal?
Ako ne zanima me da li neko ima iskustva sa opadanjem rezolucije na portalu za vreme igranja?
Ima dobrih naslova PS+ extra, licno mi je najbolji odnos cene/ponude igara, posebno zbog ps+extra kataloga...Ako tako posmatra onda smatras da imas svo vreme ovog sveta.
Sta je ispravno jeste da stavis na papir sta si sve igrao sa te pretplate za taj period. Kod mene je to ako se ne varam par igara i Returnal iz kataloga. Mnogo jeftinije prolazim od kada nisam na PS+. A najbolje zadnjih mesec ipo od kada ne igram nista 😅
Ma nema se vremena i ovo sto sam nakupio pp nalozima necu preci god-dve. Faza stagnacije, izigrao sam se ove 3 godine kao mlad majmun.Ima dobrih naslova PS+ extra, licno mi je najbolji odnos cene/ponude igara, posebno zbog ps+extra kataloga...
5-6 igre mogu da obrnem godisnje plus sta uleti od ovih sitnijih indie koje vec imam na Steam wishlisti ili pak zelim da isprobam...
A osim neke PS ekskluzive (heavy hitter naslove) sumnjam da cu zeleti da obrnem 2. ili 3. put...
Moguće, nisam probao to, verovatno mi je ugašen game share, jer mi nije potrebno bilo da palim to do sada, a pretpostavljam da je po defaultu isključen.Izvinjavam se, nisam sve čitao, videh samo za stream da se pominje, dodao bih da radi i sa drugih naloga (kad je aktiviran game share - nosioc), potrebno je pokrenuti stream sa nosioca kako bi ostala igra na početnom ekranu, kasnije se igra sa bilo kog, čisto ako nekom znači ovaj info.
Sam sebi si dao odgovorNet Supernova
Pa ako hoće sve preko konzole. Mora original sony kamera za konzolu. A slušalice bilo koje sa mikrofonom koje mogu da se povežu na komtroler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari