Marecar
Poznat
- Učlanjen(a)
- 13.05.2024
- Poena
- 30
Pa da osnovan za pruzanje usluga u USA napisao sam ti da su u Sep. 2022 poceli tu prvo rad kao sto pise u Bostonu 2022.O nama
www.temu.com
Nije ni bitno
Znači kad nema te opcije za paketomat onda nema nikakve najave kad će doći, nego jednostavno okrenu kad su već stigli ?Ja sam sad dobio mogucnost da preumerim na paketomat, izgleda nekad ima ta opcija a nekad nema, preferiram da preusmerim jer ako mi dodju preprodne onda me bude
Pa šta mi znači "Otprema" , u smislu dal će da dodje sutra u 8 ujutru ?Imas broj za pracenje
Nije od danas vec od pre 3-4 dana kad je bio poslednji apdejt app.Video sam malopre od danas Temu app ima ubacen srpski jezik, i to ceo sajt. Pretraga, porucivanje, specifikacija proizvoda, koliko sam na brzinu pogledao dobro je odradjen prevod
Pise ti sve lepo i kad je zaduzeno i sve.Pa šta mi znači "Otprema" , u smislu dal će da dodje sutra u 8 ujutru ?
Može da stoji tako nedelju dana, barem preko pošte kada ide, za postexpress ne znam.
Mislim da nisam do sada imao posla sa PE, ne mogu da se setim, većina drugih kurirskih službi obavesti nešto poput "utovareno za isporuku" ili "očekujte isporuku tad i tad, cena ta i ta"
nema nikakve info kad ce biti u paketomatu to ce mi stici kad bude bio u istom tad automatski stize poruka da ta i ta posiljka stoji u paketomatu.Znam da ne plaćam PE ali to sam naveo kao primer, jer u broju za praćenje nema tih detalja, već samo generalno.
Nebitno, pretpostavljam da u toj poruci za paketomat piše još nešto i da se pominje i termin dostave, kao kod drugih službi, jedino što ovde izgleda neki put šalju to neki put ne.
Iste poruke? Meni se nije nikad desilo da stignu identične poruke putem SMS-a i na Viber. Svakako je bolje i tako, nego nijedna. 🙃 Viber je kanta aplikacija i dosta često se dešava da nije online, iako nema prekida u internet konekciji.Pa meni su i sms i viber poslali isti dan, aktivan viber, non stop konekcija samo za razlicite pakete
Ne, iste ustvari jesu iste sem broja za pracenje jedan paket na sms poslali drugi na viber. I sad fora za ovaj sto nisam prosledio covek mi doneo kuci pre 15 minuta, a ovaj sto sam prosledio na paketomat nije jos ubacen pise da ce danas navodno a jos plus moram po njega.Iste poruke? Meni se nije nikad desilo da stignu identične poruke putem SMS-a i na Viber. Svakako je bolje i tako, nego nijedna. 🙃 Viber je kanta aplikacija i dosta često se dešava da nije online, iako nema prekida u internet konekciji.
Takodje, stigla dva od 4 paketa, neke stvari ok , neke nisam ni probao, tipa trimer jer nemam AA bateriju, sve što imam je AAAStigao mi je paketic. Dosta sitnica sam narucio 50-350 dinara. I dok sam cekao posiljku, znao sam da mi bar trecina i ne treba nesto narocito ali ajde. Dok sam razgledao stvari vec cetiri su bacene pare:
- 2 jeftina pletena kaisa za pantalone po 250 dinara koje sam narucio u duzini 120 cm, jedva da imaju 110. Merio sam na brzinu lenjirom, nemam pri ruci nista pogodnije ali kad ih izmerim an sebi ne dobacuje ni do prve rupe mada je jedan primetno duzi ni od njega nemam nikakve koristi. Imam jedan slican kais od 110cm koji mi dobacuje do prve rupe,
- platneni sesir od 360 din, kako sam ga otpakovao, driker za suzavanje na kaubojski je ispao je iz kese tako da od osnovne namene da izgleda kao kaubojski nema nista. Inace je ispresavijan na 4 i bilo bi muke da se obod ispravi da izgleda i stoji normalno,
- futrola za telefon i novcanik za dzogiranje (meni treba za setanje), 200 dinara. Vise puta sam merio moj telefon i novcanik i uporedjivao sa dimenzijama na slici i narucio. Telefon viri jedno 4-5cm, novcanik ne moze ni da se ugura na silu a nisam imao srece ni sa onim sto nisam merio - ne moze da mi obidje oko ruke, fali bar 7-8cm cicak trake. I materijal je grozan, ne verujem da bih izdrzao 5 minuta sa onim oko ruke.
Sve u svemu, nadam se da ce bar nekoliko skupljih stvari (700-1100) valjati mada su mi nade vec smanjene. Iz ociglednih razloga nemam nista za preporuku.
Idem da vidim kako da se zalim za ove idiotluke. Ima preko 1000 dinara, bolje da uplatim u humanitarne svrhe nego njima da ostavljam.
meni izbacilo to al samo za UK , cim izaberem Srbiju nema nista za dzabemorate da kliknete na link preko mobilnog telefona. a aplikacija se ne sme instalirati. tek kada se klikne na vezu, tada se aplikacija instalira i vi koristite novu e-mail adresu
ili pokušajte na drugom mobilnom telefonu na kojem aplikacija nije korišćena.
2€ kazes?ima nekoliko akcija:
mehanički sat za 4 evra
link:https://temu.to/m/ezbfjvu8uwt
set alata za 2 evra:
link:https://temu.to/m/epghd2f522t
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari