Kupio Tesla klimu negde krajem aprila.Ugradjena i radi,ali uvece legnem ja i primetim cuje se neki zvuk.Neko kako da kazem zujanje.Kao TA kada se napaja ili trafo na zvucniku.Zvuk dolazi iz dela gde je elekteonika.I sve to kada je klima potpuno ugasena.Prijavim ja problem.Posalju servisera,koji konstatuje kvar na elektronici.Stavi novu,ali ona zuji jos jace od prve.Trazim ja zamenu za novu klimu.Odobre i posalju.Pritom se samnom ne dogovaraju oko nicega.Sve ide preko servisera.Kao da je klima njegova.Javili se samo jednom i kazu zovemonte za neki minut,da javimo sta smo odlucili.Cekam ja,ali se dva dana niko od njih ne javlja.Da bi se pojavio serviser,bez ikakve najave i kaze stigla nova klima.Ok kazem.Valjda ce ova biti ok.Montirao on klimu i ode.Dok je montirao spoljnu jedinicu,trenutno nisam bio tu.Upalim ja klimu i izadjem napolje,kad neato se cudno cuje.Spoljasnja jedinica zvrndi ko helikopter.Jos primetim da je nema zastitna mrezica oko saca i da elisa ventilatora nije bela kao na predhodnoj,vec nekako zuckasta.Kao da je izbledela na suncu.Ali kad posle nekih 2h ugasim klimu.Pogodi sta?Zuji i na ovoj elektronika.Prijavim ja opet problem.Trazim opet da posalju nekoga da ispita stavse desava i da zelim ispravan uredjaj koji sam i platio.Ponudim i zamenu za drugi model uz moju doplatu.Medjutim niko se od njih ne javlja.Vec me zovu iz prodavnice gde je klima kuoljena i kazu.Odobren je povrat novca.Vratite klimu.Pitam,ko ce da plati sada demontazu.Jedino,sto su znali da kazu.To ne znamo mi.Pisem ja mejlove ovima iz Tesle.Sami predloze da posalju drugog servisera da proveri sve detaljno i utvrdi o cemu se radi.Rekoh im.Bilo je i krajnje vreme.Medjutim,sutradan stize meni mejl sa nebuloznom porukom.Dolazi serviser da skine klimu,jer smo se konsultovali sa nekoliko servisera i kazu da je problem sa vasom instalacijom struje.Kako li su uspelinda vide sa tolike razdaljine sta je problem,bez da se iko pojavi na licu mesta,stvarno neznam.Paranormalne moci izgleda imaju.Pojavljuje se posle nekoliko dana nervozan serviser,opet bez najave i skida nervoznu klimu koju bukvalno ostavlja nasred dvorista i odlazi.Pitam ove iz Tesle,ko ce sada meninda plati svo ovo maltretiranje i 110 evra za ugradnju klime sto sam dao.Jer cu morati da placam opet ugradnju druge klime,zbogbtudje greske i neodgovornosti.Tada prestaje bilo kakav vid komunikacije sa njima.Maltretirali me skoro dva meseca.Samnom nikakva komunikacija.Sami donosili odluke i konstantno izbegavaju resavanje problema.Sve se svodi na to da od kupca naprave budalu i da sve svale na njega.Bukvalno sam se razboleo za ta dva meseca.Klimu nemam,110 evra nemam zbog ******a,ali imam uzbusene zidove i kablove koje vise.Hvala im na svemu.Da ih ni na slici ne vidim.