Sad tek vidim za ove..imam trenutno MTS optiku al ovo je povoljnije. Dobra alternativa ako se ne uspe 50% popusta na obnovu.
Radi li eon?
Poslovnica,Kako tražiti od mts-a idp broj?
Mail?
Sad je i tamo 3.600. 🤣🥳Validne su cene sa https://yunet.rs/
Čini mi se da negde pročitah da rade baš svi.Ali ne svi kanali pretpostavljam?
Upravo tako . Pisao sam vec o tome . Evo da se javim posle 4 , imao sam samo jedna prekid i to je bilo do mts-a , radili su neki "servis". Ja sam zadovoljan . Igrao sam LOL (eu west) preko wifija , ms nije presao 25. Dok sam na sbb-u imao 43ms i to preko kabla .Koliko sam razumeo, najviše se plaše da ne promeniš svoju IP adresu u ruteru, to im pravi veliki problem.
Pozdrav, da li mozes uraditi skrinshot tvoje brzine na yunet-u, zanima me koliko su tacni u odnosu na mts optiku, trenutno koristim mts 600/300, realna brzina je 570.Upravo tako . Pisao sam vec o tome . Evo da se javim posle 4 , imao sam samo jedna prekid i to je bilo do mts-a , radili su neki "servis". Ja sam zadovoljan . Igrao sam LOL (eu west) preko wifija , ms nije presao 25. Dok sam na sbb-u imao 43ms i to preko kabla .
ok hvala tiEvo kod mene, blok 44, NBgd.
To ti valja u startu da jasnu naznaku kako bi podrška u slučaju problema u radu usluga izgledala? 🤣Na telefone se ne javljaju, da se raspitam o tehnickim mogucnostima.
Ja sam imao manjih poteškoća sa 4g modemom koji sam dobio dok se ne realizuje priključak, ali je rešeno uz pomoć podrške.Jel moze nego od korisnika yunet optike da napise kakva su iskustva, stabilnost, podrska?. Na telefone se ne javljaju, da se raspitam o tehnickim mogucnostima.
Jel moze nego od korisnika yunet optike da napise kakva su iskustva, stabilnost, podrska?. Na telefone se ne javljaju, da se raspitam o tehnickim mogucnostima.
Nisam svestan. Znam da kad na SBB mreži testiram port preko tog sajta, rezultat je da je taj port otvoren (ako je qBittorrent uključen).Nadam se da si svestan da taj konkretni port checker sajt NE podržava proveru UDP portova.
(Prošlo vreme pa ne mogu da editujem.)Nadam se da si svestan da taj konkretni port checker sajt NE podržava proveru UDP portova.
Ako imaš pristup web interfejsu rutera/ONT-a vidiš koja IP adresa je dodeljenja WAN interfejsu.Da li možeš mi kažeš kako drugačije mogu da testiram da nisam iza CGNAT-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari