Multitasker
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 31.12.2015
- Poena
- 70
Pa da, zbog toga ne bih da ga saljem... Izmislice da ima fizicko ostecenje il nesto. Koliko sam razumeo, salju neku obicnu kurirsku sluzbu, tako da su dobre sanse da bi se stvarno ostetilo u transportu.The One - 80.000din za 60Hz TV. Kakav rip-off!
@Radiant
Ako si ga kupio online njihova je obaveza da preuzmu TV (u prve dve godine) od tebe. Ili da ti plate troškove ako sam organizujes.
Mada rizikujes oštećenje u transportu za koje će reći da si ti kriv jer nemaš adekvatno pakovanje.
Philips 58PUS8546@Radiant
Koji TV je u pitanju?
Najbolja postavka ti je HDR - Off 😄Koje su najbolje postavke slike za HDR/DV za 55PSU8118?
Nemoj ulazit u servis menu jer češ izgubit garanciju..!Ćao ljudi. Kako mogu da proverim da li je TV radio? Danas mu je stigao Philips 65PUS8118/12. TV nije imao foliju zalepljenu na displaj. Bilo je otisaka prstiju po istom. Na jednom mestu i strašna masnica (srećom nije ogrebotina). Kada startujem TV izbaci mi poruku IZABRALI STE OPCIJU PRODAVNICA... (vidite sliku). Plus na skroz crnoj vidim blago probijanje svetlosti (doduše simetrično sa svih ivica).
The OLED959, a special edition with more powerful built-in Bowers & Wilkins speakers, will be available later this year in a 65-inch size only.
The OLED909, equipped with 4-sided Ambilight, replaces the OLED908 and is available in 55, 65 and 77 inches.
The OLED809 replaces last year's OLED808 and is considered a direct competitor to LG's popular C-series, known as C4 this year.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari