Da prevara je,to kruzi vec duze vreme....samo ignorisi.Pogledajte prilog 430545
Da li neko ima iskustva, pretpostavljam da je neka prevara u pitaniu?
Istekla mi je Raiffeisen Visa Virtual kartica u februaru, sa njom sam kupovao preko Alija, ali sa novom kraticom koju sam dobio pre neki dan više ne mogu ništa da platim Aliju, prihvati novi karticu, ali odbija sa kartice da skine sredstva, 3 dana se drndam sa podrškom, probali smo sve, i ne radi plačanje, dok mi je Ali vratio neka sredstva na novu karticu (jer se neka ranije kupovina nije ostvarila), to radi, ali plaćanje više ne radi. Malopre sam opet zvao podršku i devojka iz podrške mi je rekla da je problem do njih, jer Visa Virtual kartice ne poseduju 3D secure zaštitu, a da su sajtvoi sad počeli masovno da to koriste i da mi plaćanje neće raditi dok se to ne sredi na nivou banke... Nekako mi je neverovatno da im to ne radi i da se jedino ja bunim?Mislim da ti je to do banke, konsultuj se s njima.
Evo sad mi radi, uspeo sam da ostvarim 3 kupovine preko Aliexpresa, neke sitnice, skida sa računa, dobijem i na mobilnom da su skinuta sredstva, Ne znam zbog čega je proradilo, i da li će raditii dalje normalno, poslao sam danas i mail tehničkoj podršci, jer sa tehničkom podrškom preko telefona nisam uspeo da rešim problem, čak mi je jedna devojka iz teničke podrške ubeđivala da je to tako, da ne mogu da kupujem dok oni to ne srede jer nemaju 3d secure i da ne zna kada će biti opet moguća kupovina, savetovala me je da izvadim neku drugu karticu...Neverovatno da su toliko neozbiljni.
Meni sleduje menjanje iste kartice čini mi se početkom naredne godine pa bih te zamolio da javiš ovde kad reše situaciju… a iskreno se nadam da će to biti uskoro.
Demantujem, danas sam platio 2 porudzbine sa virtuelnom karticomIstekla mi je Raiffeisen Visa Virtual kartica u februaru, sa njom sam kupovao preko Alija, ali sa novom kraticom koju sam dobio pre neki dan više ne mogu ništa da platim Aliju, prihvati novi karticu, ali odbija sa kartice da skine sredstva, 3 dana se drndam sa podrškom, probali smo sve, i ne radi plačanje, dok mi je Ali vratio neka sredstva na novu karticu (jer se neka ranije kupovina nije ostvarila), to radi, ali plaćanje više ne radi. Malopre sam opet zvao podršku i devojka iz podrške mi je rekla da je problem do njih, jer Visa Virtual kartice ne poseduju 3D secure zaštitu, a da su sajtvoi sad počeli masovno da to koriste i da mi plaćanje neće raditi dok se to ne sredi na nivou banke... Nekako mi je neverovatno da im to ne radi i da se jedino ja bunim?
Koliko sam razumeo “fantoma” u pitanju je nova tek preuzeta kartica. Da li je i tvoja tek preuzeta? Moja stara radi takođe bez problema.Demantujem, danas sam platio 2 porudzbine sa virtuelnom karticom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari