Da li se neko seća kada je Magic5 Pro prvi put bio na toj ozbiljnoj akciji (89k din)? Sećam se negde tamo krajem 2023. (crni petak ili posle toga, u decembru), ali me zanima da li je slična akcija bila u toku leta?
Znam da to zavisi od potražnje, Magic6 Pro je malo bolji ali i skuplji telefon, pa je moguće da će na našem tržištu proći kao petica, i da će završiti na akcijama i čišćenju lagera, samo po višoj ceni, npr. oko 110-115k din.
Ovo je ozbiljno dobra sprava, i prvi Honor telefon koji bih kupio. Razmišljam još o S23U i S24U, ali bi vrlo lako moglo da se desi da Magic bude jeftiniji od oba, jer će potražnja biti slabija.
A objektivno nije ništa lošiji od Samsunga, možda u nekim nijansama, na nekim poljima, ali zato ima i neke funkcije koje Samsung nema, ili su bolje rešene. Npr. Ai motion Sensing, zbog te funkcije deluje da je Magic6 Pro kamera jedna od retkih koja može na crtu Pixel, Sony i iPhone kamerama na tom polju, možda je i bolja od njih.
Jedino što mi se ne sviđa su pilula, dizajn ''leđa'' i zakrivljen displej, sa premalim bezelima. Sve ostalo je iznenađujuće dobro za Honor brend, usavršili su peticu i napravili odličan flagship.