Koliko izvlacis SOT-a na koliko vremena od punjenja?Lepo se cedi baterija na 13t pro.... Malo mi cudno, stari oppo find x2 pro je imao bolju bateriju iako je Star 4 godine...
Poredim trenutno 13t pro i RN 13 pro,RN 13 pro je daleko bolja baterija, sve jasno, nisu isto uredjaji itd... Ali mi bas cedi bateriju... Isto koriscenje na oppo find x2 pro i na RN 13 pro...
Ako je uzet nov trebace mu do 10ak dana da se bat optimizuje. Tako je sa mediatekom. Ako i posle toga zeza, a odradio si hard restart - na reklamaciju. Ja se kanim da odradim hard res jer me mrzi da sve ispodesavam, ali ako mi se ni posle toga ne popravi baterija, ide na reklamaciju.Imam ga od 22.02.
I jako mi cudna baterija, iako uporedo isto koristim 13t pro i RN 13 pro, iste app isto podesavanje itd, sve isto..
13t pro cedi bateriju uzas, danas dva puta se punio... Dok RN 13pro, drzi na jos uvek trenutno skoro 50%....
Upravo preko USB na Laptop se napunila baterija, videcemo sutra epilog, jel bolje ili ne...@Bogi79 - Probaj i da ga napunis preko usb-C na kompu i istestiraj.
Mada ako si ga oglasio nema vajde
Juri honor magic 5 pro kad mu opet padne cena na ispod 90k.
Ukljuci brzo punjenje u podesavanjima, stoji ti na 66w.Upravo preko USB na Laptop se napunila baterija, videcemo sutra epilog, jel bolje ili ne...
To je zaista cudno ako ima visok PWM??Vrlo malo se greje, doduse moj je u Nillkin masci pa mozda ne osecam, al ne bih rekao da je i ispod nje nesto mnogo vruc.
Inace se skoro uopste i ne greje pri koriscenju, tako da po tom pitanju ovaj Mediatek super radi posao.
Meni su glavni problemi baterija i eye strain od ekrana (iako ima visok PWM)
Hvala podesio. Pa cu da ispratim, ako do tada ne ode... Videcemo.@Bogi79 - idi u settings--> battery-->battery protection i tu iskljuci optimized charging. Mislim da ce tako da ti puni punom brzinom.
Meni i 66w na 13T (mozda je i sporije posto mi je ukljucen optimized charging) skroz dobro radi posao. Za moje potrebe se napuni ultra brzo, jos samo kad bi baterija drzala bar 6h SOT-a 😂.
A ako updateujes na Hyper, onda je def preporuka da odradis fabricki restart. Ja ga odlazem vec 2 meseca, jer me mrzi da ponovo podesavam sve.
Javljam stanje nakon hard restart-a, moguce je da se nesto pobrljavilo.To je zaista cudno ako ima visok PWM??
Onda je hardwerski problem, jesi probao na jos wifi-jeva?Ok, sad cu da probam pa javim.
Edit: Nista, isto.
E nisam probao na drugim wifijevima, bravo.Onda je hardwerski problem, jesi probao na jos wifi-jeva?
Probaj i na hotspot od drugog telefona da se nakacis, pa istestiraj.
Imali su ljudi probleme ss wi fi, ali na MIUI i sa upaljenim bluetooth-om (brzina je padala bas dosta).
Hyper bi trebalo da sve to pegla softwareski (nakon hard restarta), al kod tebe to iz nekog razloga nije slucaj. Gde si uzeo fon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari