thebatman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.07.2022
- Poena
- 395
Nasao sam na 4pda neke samo moram uvatit vrimena testiratDobra je preko dana,samo u nocnim uslovima ima ljubicastu tintu...
Trazio sam konfiguraciju po netu,nisam uspeo da nadjem nista😀
Nasao sam na 4pda neke samo moram uvatit vrimena testiratDobra je preko dana,samo u nocnim uslovima ima ljubicastu tintu...
Trazio sam konfiguraciju po netu,nisam uspeo da nadjem nista😀
S21U još ovu godinu. Ako ne uspem da dovučem X7 Ultra. Realno završava posao i više nego što treba.
Ima na kp da se naruci x7 ultra, pa ko voli da rizikuje.S21U još ovu godinu. Ako ne uspem da dovučem X7 Ultra. Realno završava posao i više nego što treba.
Ima na kp da se naruci x7 ultra, pa ko voli da rizikuje.
S21U ima najlepsi dizajn i oblik tel je taman.
Sta je x7 ultra?Ima na kp da se naruci x7 ultra, pa ko voli da rizikuje.
S21U ima najlepsi dizajn i oblik tel je taman.
Trenutno ga koristim nakon pixela 7 pro i honora magic 5 pro, iskreno kad uzmem u obzir cijenu i sto dobijem, s21 ultra mi je sjeo ko budali šamar.Kakav je Ultra telefon u 2024.? Mozda bih uskoro pazario od preko lepu polovnu za oko 280e
Telefon je top. I sad je overkill za 95% korisnika. Još ko ima SD sa npr 256/512GB..
Naravno da je 888 lošiji od Exynosa 2100.Snap 888 je mozda i losiji nego exy 2100 imao sam oba isto sad imam oba s22 ultra zenin exynos moj snap i kad sam citao kakve su sve gluposti pisali o exy a on sa baterijom mozda cak i bolji nego moj snapdragon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari