Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Hvala brate. A znaci nisu isti modeli za HK i za amere i ako su Snap?
Nisu isti modeli. Izbegni taj oglas nešto čudno se dešava. Meni su gotovo svi telefoni bili za hong kong i radili na yetelu i svim pstalim operaterima. Kod nas se ne servisiraju o ovlašćenim.servisima da znaš.

Zanima me jos jedno misljenje tj preporuka. Uradio bih factory reset, nisam to radio 2 godine sigurno. Pa me zanima koji beckup preporucujete i zanima me isto jedva jako vazna stvar, tj dve, da li ce ostati tabovi na chromeu posto imam sacuvanih preko 200 tabova zbog podsetnika i linkova sa sajtova. To prvo i zanima me da li ce ostati ona stvar sto automatski popunjava sifre nakon ukucavnja predloga ussername? Posto sam posecujem dosta foruma a sifre tesko da znam. Hvala

Izvinjavam se na duplom postu, nemam opciju edit. Za pasworde sam nasao nesto kao export, ne znam da li radi. Tipa sada odem na export a posle factory reseta import. 1000037575.jpg

Mislim da su ti šifre vezane za Samsung nalog.

Možeš koristiti samsung pass ili nešto tipa 1 password.

Pa dobro, ako već imaš na googl to je to. Imaćeš sve i posle reseta telefona, ne nestaje to sa klauda. Možeš za svaki slučaj export da uradis da imaš negde lokalno

Zanima me jos samo ovo. Da li postoji sansa da cekiram sve slike sa google photosa i da ih nekako downloadujem na komp? Ako mi to pomognes casticu te pivo 😁

Pa ne znam. U USA su uglavnom sa mreže telefoni i zaključani su. HK su uvek sim free, i ne smeju biti zaključeni od strane operatera. Zato me malo i čudi što je taj model sa KP zaključan. Iskreno, uzeo bih sa exynosom. Os kupiš moj? :)
Kako moze da bude zakljucan ako radi na A1 i na Mts mrezi?

Gde zameniti bateriju na Ultri? Poklopac se odlepio jer mislim da je pocela da se širi i ponekad se gasi. Koja je cena otprilike?

Da li neko ima problem sa Wearable aplikacijom?

U kom smislu? Ja imam problem sto mi alarm ne zvoni na telefonu i što su izbacili puls iz aktivnosti

Kod mene nece ni da se pokrene.

Ako neko ima problem sa Wearable aplikacijom i da mu ne stizu obavestenje na satu, ovo je resenje.

Kod mene se juče desilo da GW4 nije hteo da se poveže preko wearable app za razliku od sluški (buds 2 pro) koje nisu imale problem. Rešio tako što sam reimstalirao app I uradio reset sata. Nije strašno jer sam preko restore opcije lako vratio sve instalirane apps i settings.

Kod mene nije htela aplikacija da se otvori, uradio sam po upustvu koje sam postavio i sve proradilo.
Čudno da je to jutro radio bez problema, i odjednom prestala obaveštenja da mi stižu na sat.

Ako neko ima problem sa Wearable aplikacijom i da mu ne stizu obavestenje na satu, ovo je resenje.

Hvala puno 😃

Zanima me S21 Plus. Znal neko do kojeg androida ce ici dal ce dobit makar jos 15 verziju?

S21 serija ima četiri velike nadogradnje. Tako da će android 15 biti poslednja velika nadogradnja. Nakon nje imaće još jednu godinu sigurnosnih nodogradnji

S21 serija ima četiri velike nadogradnje. Tako da će android 15 biti poslednja velika nadogradnja. Nakon nje imaće još jednu godinu sigurnosnih nodogradnji
Jos jednu imam veliku nadogradnju i na mojem iP 11 pro max. Imam priliku da u zamenu dam iP 11 pro maxi nesto novca uzmem i s21 plus.

Osim ekrana i nema tu nekog razloga za zamenu.

Nazad
Vrh Dno