ХвалаDobrodošao nazad. Prelepi psi.
On je crn kad reši da bude, ponekad je braon:Prelepa maca.
Obozavam crne mace. graciozne i elegantne.
Dve sam sterilisao ali treću, njihovu majku nikako da safaćam . Biće opet maćića bojim se.
Taman posla da to radim, to je užasno i neodgovorno, čak i protiv zakonito. Tako sam "stekao" gotovo sve mačke i pse, ljudi ih izbace van grada i ostave da se sami snađu ali većina ne preživi. Ja moje ne sprečavam da odu a one koji ostanu dajem odgovornim prijateljinma ili komšijama.
Nema šanse da tako nešto uradim, radije bih odvojio od usta da platim za sterilizaciju, žao mi je i kada dobro udomim neku mačku a kamoli da je izbacim u nepoznato. Većina lutalica ne živi više od godinu-dve ako i toliko. Skoro svaki dan ovde na avalskom putu može da se vidi neka zgažena mačka. Sterilisane ženske mačke dokazano žive prirodno duže a muške manje lutaju pa su bezbednije. Ima dovoljno lutalica i pasa i mačaka da ne moramo da doprinosimo tom preblemu.
Na sličnu temu:
Peščane mušice se pojavile u Srbiji, mogu da prenesu lajšmaniozu i virusni meningitis![]()
Peščane mušice se pojavile u Srbiji, mogu da prenesu lajšmaniozu i virusni meningitis
Peščane mušice, koje su bile karakteristične za tropska područja, počele su da se pojavljuju i u Srbiji. Ovi insekti mogu da prenesu lajšmaniozu i virus koji izn1info.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari