Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da li vam se desilo da dobijete paket a da ga niste narucili? Upravo mi stigao paket koji nisam narucio, ali se secam da sam gledao da ga kupim, kasnije sam odustao jer nisam isao ono "Pay" na kraju ono.

Kinez izgleda poslao svakako, ali nije skup proizvod, plastika ova.. Pogledajte prilog 427472
Zamisli kakav osecaj ima postar koji nekom mazne paket i doceka ga ovakav sadrzaj? :oops:
Da li je neko uzimao ovo za kola, lomim se da narucim.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €47.21 64%OFF | Universal 10.26” Screen Car Radio Multimedia WIFI Video Player Wireless Carplay Screen for Apple Or Android
Ova sprava radi obican mirror display sa telefona...

To bukvalno sve isto radi i tvoj telefon zakacen na instrument tablu, i to puno bolje.

Fantastična termos boca sa originalni dizajnom mačjih ušiju:
odličan žičani miš (jeftiniji i bez naplate dostave ako se kupi u promociji 3 proizvoda)
papir za crtanje u duginim bojama na crnoj podlozi (jeftiniji i bez naplate dostave ako se kupi u promociji 3 proizvoda)

OBD bluetooth dijagnostika za auto, radi preko telefona ili multimedije, bitno da je android

sjajna stvar za ove pare, pored toga što prikazuje i briše greške ima još mnoštvo opcija za praćenje ECU u realnom vremenu
jeste dobar, ali ovaj uredjaj ne radi za vecinu automobila iako je navedeno da radi, ja sam uspeo jedino na Fiat stilu da ga povezem, npr na puntu ne radi, na alfi ne radi, na lancii ne radi

Jedino nisam uspeo na ga povežem na Audi A4 (2002). Testirano i radi na Hondi Accord 2014, Fordu Fiesti 2018, Opelu Merivi 2005.

šta pametno ima od USB stikova? Ja čekam lexar v400, po ocenama mi deluje ok.
Preuzeo ga juče sa paketomata, fleš je relativno brz po meni, testovi u prilogu, realna neka najjača brzina u pisanju je 35mb ovih. Ja sam zadovoljan sa fleshom, jedino što je plastično kućište i vrlo je lagan

Prilozi

• 2024-02-06 (2).png
    2024-02-06 (2).png
    23.9 KB · Pregleda: 75
  • IMG20240205174732.jpg
    IMG20240205174732.jpg
    257.1 KB · Pregleda: 64
  • IMG20240205230043.jpg
    IMG20240205230043.jpg
    241.1 KB · Pregleda: 63
  • IMG20240205230201.jpg
    IMG20240205230201.jpg
    239.4 KB · Pregleda: 73
  • 2024-02-06 (1).png
    2024-02-06 (1).png
    10.5 KB · Pregleda: 75
Preuzeo ga juče sa paketomata, fleš je relativno brz po meni, testovi u prilogu, realna neka najjača brzina u pisanju je 35mb ovih. Ja sam zadovoljan sa fleshom, jedino što je plastično kućište i vrlo je lagan
Imam dva Lexara, kupljena u bugarskom Metrou. Oba super rade i daju te brzine upisa konstantno. Prezadovoljan sam.

Deset tabletica koje se rastvaraju za vetrobranska stakla za 0,33 uz kupon Q3YJRYS9RMYY:

Modifikacija ELM 327 za rad sa MultiEcuScanom za Fiat vozila

Koristim ga na Puntu mk2 već 12 godina. Uštedio mi je dosta para.

Jel neko probao (kupio) ovo zvono?

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€8.05 69%OFF | ONENUO WiFi Doorbell Home Tuya WiFi Wireless Doorbell DC AC Battery Powered Camera Bell with Alexa Google Doorbell Camera
Taman da naručim pa se predomislio.
Poprilično nema smisla jer je zvono sa kamerom, što znači da je u dometu ruke jer se more pritisnuti da bi zvonilo. Hoću da kažem svako ga lako vidi i lako otkine-strgne-pokida jer je plastika. S tog mi i nije neka sigurnost. Dodaj još malo i kupiš pravu kameru, eto par postova iznad.

Pa ovo zvono i ne treba da racunas u neku sigurnost, ovo ti je vise varijanta da vidis ko zvoni.

I ne treba da zameni kameru.

Baš tako, pitao sam za njega (da li ga je neko pazario) jer u review ima raznih - od toga da ne radi uz Smart Home app do toga da neće da se probudi posle zvonjenja, ali ukupna ocena je dobra... Značilo bi minda ga uparim sa raznim zezalicama koje sam kupio uz Smart home...
Nisam pametan. Malo je smešno, ko da kupujem auto, a ne igračku od 8 eur.
Što se tiče kamere, upravo mi treba da vidim ko zvoni. Ako je polome, pa neka im.

Koliko znam, za te obd blutut dijagnostike gledajte koji je čip i izguglajte jel radi sa vašim autom. Oni to izgleda sklapaju šta im bude pri ruci. U ovom gore ne vidim ni da je navedeno koji je čip.

Da li se nekome dešavalo da dobije obaveštenje od AliExpressa da poštar nije uspeo da ga kontaktira?

Danas oko 14h dobijem SMS od pošte da mogu da preuzmem pošiljku. To planiram da preuzmem sutra, danas popodne nisam mogao. I onda dobijem poruku od AliExpressa da dostavljač nije uspeo da ne kontaktira. 🤬 Nadam se da tako samo sistem vidi, a da naši u pošti nisu toliki ****** da vrate pošiljku jer nije preuzeta odmah to isto poslepodne.

To je standardni status na aliexpressu koji se odnosi na status "Izveštena" sa naše pošte. Trebalo bi da imaš 20 dana da preuzmeš paket od tog statusa.

Dobro je, hvala na informaciji. Nisam do sad to imao.

Ima li na nekoj limitiranoj ponudi povoljnijih a pristojnih klešta za stopice (auto buksne) ili blankerice za zicu ?

Poslednja izmena:
Da da taj deo nije sporan 12$ jeste 64GB a 28$ je 256GB
Vidim na samsungu da je cena za 256GB 22$. Uz kupone to bi i bila ta cena ali samo ne znam da li je baš original

Koristim ovo pojačalo nekih pola godine (8 sati x 5 dana nedeljno), na Sony zvučnicima sa nekog stuba i za sad nisam imao nikakvih problema. Ima dovoljno snage (sa odgovarajućim adaperom), a zvuk je iznenađujuće dobar.
Minimalni napon potreban za rad je 9V, pa punjači za mobilni ispadaju iz te kategorije. Svakako je bolje koristiti neki 12V/2A adapter, jer nisu skupi, a rade ok.
Verovatno ima nešto jeftinije ili bolje, ali nisam se trudio da to tražim, jer mi je ovo skroz ok.

Stiglo u rekordnom roku, samo ne stizem da ga probam.

U međuvremenu sam skontao da bih mogao da dodam i woofer, jel moze na ovo, ili treba nesto drugo da se uzme, npr
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €5.34 20%OFF | 50Wx2+100W TPA3116D2 Bluetooth Subwoofer Power Audio Amplifier Board 2.1 Channel High And Low Bass Adjustment Home Theater AUX

Mozda ima nesto bolje/jeftinije?

Nazad
Vrh Dno