kidu_moc
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.06.2008
- Poena
- 345
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD 5700x / Arctic Freezer A35
- Matična ploča
- Asus PRIME B550M-K
- RAM
- Corsair Vengeance LPX 3200 16GB (2x8)
- GPU
- Sapphire Pulse RX 7600
- Storage
- Kingston A2000 512GB + Samsung ssd 980 1TB + ... Svašta
- Zvuk
- MS Icarus C900
- PSU
- Cooler master 550w 80% Bronze
- Kućište
- Cooler Master Q300L
- Monitor
- DELL G2724D 165Hz + DELL S2340L
- Miš & tastatura
- Cooler Master CK351 + Kysona M600
- Laptop
- HP 15s 12GB Ram, Ryzen 4500U, 512GB SSD
- Tablet
- Amazon Fire Tab 10HD
- Mobilni telefon
- S23 Ultra
- Pametni uređaji
- Xiaomi vacuum S20
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Imam ovaj Essager BT aux i radi odlicno, koristim ga za jedan od auta.
Jedna informacija samo ako je to nekome bitno, ne radi sa powerbankom (imam neku xiaomi od 20 000mah i jos neku terracel od 10 000) dok naravno sa nekog auto punjaca funkcionise najnormalnije.
Razlog zbog kog navodim ovo je taj da sam hteo da izbegnem da mi se vuce kabl izmedju aux-a i punjaca vec samo spustim powerbank pored auxa i to je to ali ne vredi.
Imam svakako i neki BlitzWolf BT aux koji u sebi ima baterijicu koja dosta dugo traje pa sam resio ovaj problem.
Savet - ako vam aux i izvor struje nisu bas blizu tj jedan do drugog, dodajte koji euro i uzmite neki BT Aux sa sopstvenom baterijom.
Jedna informacija samo ako je to nekome bitno, ne radi sa powerbankom (imam neku xiaomi od 20 000mah i jos neku terracel od 10 000) dok naravno sa nekog auto punjaca funkcionise najnormalnije.
Razlog zbog kog navodim ovo je taj da sam hteo da izbegnem da mi se vuce kabl izmedju aux-a i punjaca vec samo spustim powerbank pored auxa i to je to ali ne vredi.
Imam svakako i neki BlitzWolf BT aux koji u sebi ima baterijicu koja dosta dugo traje pa sam resio ovaj problem.
Savet - ako vam aux i izvor struje nisu bas blizu tj jedan do drugog, dodajte koji euro i uzmite neki BT Aux sa sopstvenom baterijom.