Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Imam ovaj Essager BT aux i radi odlicno, koristim ga za jedan od auta.
Jedna informacija samo ako je to nekome bitno, ne radi sa powerbankom (imam neku xiaomi od 20 000mah i jos neku terracel od 10 000) dok naravno sa nekog auto punjaca funkcionise najnormalnije.
Razlog zbog kog navodim ovo je taj da sam hteo da izbegnem da mi se vuce kabl izmedju aux-a i punjaca vec samo spustim powerbank pored auxa i to je to ali ne vredi.
Imam svakako i neki BlitzWolf BT aux koji u sebi ima baterijicu koja dosta dugo traje pa sam resio ovaj problem.

Savet - ako vam aux i izvor struje nisu bas blizu tj jedan do drugog, dodajte koji euro i uzmite neki BT Aux sa sopstvenom baterijom.

Ja sam ovaj naručio za mini liniju kući, po ocenama deluje dobro, znam da ima onih no-name običnih koji se pune, ovo mi deluje praktičnije jer odmah pored imam usb preko kojeg bi napajao adapter

Dobro me podseti, sad daju kupon na 1$ + moze da se otkine dosta kroz novcice, ispadne 1.2$ na kraju.

1705006240404.png

Treba mi neki bt uređaj da zvuk sa tv-a mogu da slušam na bt slušalicama. TV je smart, neki LG, ima wi fi ali nema bt. Neka preporuka?

Dobro me podseti, sad daju kupon na 1$ + moze da se otkine dosta kroz novcice, ispadne 1.2$ na kraju.

Pogledajte prilog 423037
A ja ga platih pre malo više od dve nedelje po punoj ceni :rolleyes:
Imam ovaj Essager BT aux i radi odlicno, koristim ga za jedan od auta.
Jedna informacija samo ako je to nekome bitno, ne radi sa powerbankom (imam neku xiaomi od 20 000mah i jos neku terracel od 10 000) dok naravno sa nekog auto punjaca funkcionise najnormalnije.
Razlog zbog kog navodim ovo je taj da sam hteo da izbegnem da mi se vuce kabl izmedju aux-a i punjaca vec samo spustim powerbank pored auxa i to je to ali ne vredi.
Imam svakako i neki BlitzWolf BT aux koji u sebi ima baterijicu koja dosta dugo traje pa sam resio ovaj problem.

Savet - ako vam aux i izvor struje nisu bas blizu tj jedan do drugog, dodajte koji euro i uzmite neki BT Aux sa sopstvenom baterijom.
Čudno što ne bi moglo sa powerbanka, možda je do izlazne snage, al opet obično usb na uredjajima daje manje ampera. I meni bi to bilo zgodno na powerbank da radi, imam neki ontime jbl zvučnik pa bi na njega takodje koristio adapter, imam i ja neka tri noname powerbanka pa kad stigne probaću pa pišem.

Poslednja izmena:
Bar nije mnogo skup, za ubuduce sta god da merkas obavezno proveri i kroz Coins deo u aplikaciji, u poslednje vreme bas dosta ovih sitnijih proizvoda ima predobar popust.

Za ovo konkretno ti odbiju 48% bez kupona, sa kuponom ga odbiju nekako drugacije pa ispadne 1.2$.

Evo jos jedne interesantne stvarcice, ako se nekom baca sitan kes, kroz Coins ispadne skoro duplo jeftinije. Ima i sa ravno 50% popusta na drugom linku i to ali nisam siguran da je official radnja. Ispada jos jeftinije nego kad sam ja uzimao.

1705007653383.png

Oridjinale:

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD247.35 50%OFF | Essager 240W USB C Adapter Type C to USB C 3.0 2.0 OTG Connector Digital Display Data Adapter 100W For Macbook Pro Air Samsung

Druga radnja, postoji od 2017 tako da mislim da je ok ipak.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD247.35 50%OFF | Essager 240W USB C Adapter Type C to USB C 3.0 2.0 OTG Connector Digital Display Data Adapter 100W For Macbook Pro Air Samsung

Ma dobro je i ovo ne vredi se zamarati, nije to ništa toliko skupo, gledam cene u tom coins odeljku ali koliko vidim nije ništa jeftinije nego inače, mislim da ti coinsi ne vrede toliko, kuponi su ok ako negde baš se naleti.

Ustedi se dosta sad sa njima, narocito ko kupuje raznorazne sitnice koje mu realno ne trebaju (taj sam).

Brzo se nakupi, dolar tu, dolar tamo...

Šta god da odabereš gledaj da to budu amper klešta u koje ima i unimer i da klešte mere AC i DC struju.
Aneng je dobar brend, imaš njihovu stranicu na aliju.
Evo nešto na brzinu nadjoh.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD1,098.61 34%OFF | Digital Multimeter DC/AC 600A Digital Clamp Meter 4000 Counts with Backlit Professional NCV Ohm Test Car Hz Capacitance
Hvala! Ima li neki poseban razlog zašto je bolje kupiti njih od standardnog multimera?

Jos nekoliko radnji prestalo da isporucuje za Srbiju a pre nedelju dana sam kupio kod njih.

Sad baš gledam ssd-ove.. Nijedan se više ne može naručiti za Srbiju.

Hvala! Ima li neki poseban razlog zašto je bolje kupiti njih od standardnog multimera?
Zato što sa amper kleštima dobijaš unimer a amper kleštima ćeš lakše izeriti nekom potrošaču koliko ampera uzima.
To je samo moj predlog a ti naravno odluči šta želiš.
Može se amperaža izmeriti i klasičnim unimerom samo je to potrebno raditi kablovima.

Poslednja izmena od urednika:
Društvo, da li je neko probao da naruči neku od ovakvih pepeljara što kao eliminišu dim? Ovako nešto.

Ima da se kupi varijanta za AA baterije (koje drže 40 puta po 5 minuta korišćenja), i sa integrisanom baterijom koja se može dopunjavati, pa da drži oko 20 puta po 5 minuta korišćenja. Nešto mi to deluje prekratko...

Ali da li je neko probao, da li to čudo OK funkcioniše?

Da se malo vratimo na temu 😀

Uzeh danas ovaj kontroler :

SmartSelect_20240113_212754_AliExpress.jpg
Hall effect pecurkice (ne bi trebalo da se pojavi stick drift) kao i zelja da probam jos nesto iz kineske kuhinje a da nije Gamesir, iako imam jos 5 gejmpeda, i eto razloga za kupovinu 😅

Razne stranice hvale ovaj gamepad kao povoljan, a dobar, pa poručih jedan komad, da se proba. Verovatno će da klepe carinu, jer je kabast paket, ali to znači da će da stigne, jer ti paketi ne nestaju, kao ovi bez plaćanja. :sneaky:

Preporuka za stereo audio pojacalo? Imam stare Canton zvucnike Canton Fonum 501.

Za njih bi ti najbolje bilo da kupiš kod nas neki polovni Nad.

Da li ima neko preporuku za magnetne mrežice za ventilator ?

Koji BT je provereno dobar a da ima AUX ?

Moze li se filtrirati da ne pokazuje da proizvod ne moze da se transportuje u Srbiju? Gotovo 80% proizvoda pokazuje to..

Kupim Soundpeats Air3 Deluxe HS za 40+ evra slušalice i nakon 3 dana bebac prožvaće jednu i pošalje je u večna lovišta.

Rešim tad da kupim neke jeftine s obzirom da isključivo slušam audio knjige u šetnji po kvartu i kod kuće, te HiFi zvuk a ni izgled nisu prioritet.
Jedini uslov je bio da su bez gumica jer mi samo takve ne ispadaju. Enter - TWS Pro 60. Trenutno ih imam na SuperDeals za $3.99 a toliko sam ih bio i platio.

Sve u svemu za taj novac su odlične, pokajah se što nisam uzeo 3 para umesto jednih skupih, upravo ću da naručim još jedne.
Baterija jedno 3 sata realno, touch radi lepo. Jedino je kutijica tj poklopac loš. Verovatno su već bile u temi ali eto i od mene preporuka!

Prilozi

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    472.4 KB · Pregleda: 90
Cutesliving store i Factory ono cudo rade ponovo isporuke za nas :D

Probaj ovo.

Moze ponesto i na Digitaling Store

TLDR, nesto moze, nesto ne moze za sad.

@Lanikor

Ova dva proizvoda mogu, ali da, vecina ipak ne moze. Opet, mali napredak je vidan 👍

Nazad
Vrh Dno