Ja sam iskljucio i mene to zanima.Koristite li RAM Plus na S23 ili to treba isključiti?
Ja sam iskljucio i mene to zanima.Koristite li RAM Plus na S23 ili to treba isključiti?
Na ultri pogotovu!Nema razloga da vam to stoji upaljeno.
Probaj pa vidi. Ja sam držao isključeno par dana i ništa bolje i brže nije radilo, čak mi se čini (možda mi se samo čini) da je češće radio reload aplikacija. Vratio sam kako je podrazumevano i ne diram.I meni je uključeno, 4GB, ali me zanima da li je to uopšte potrebno, možda je brži telefon ako se isključi.
Trebalo bi da bude do kraja nedelje. Na moju molbu da taj neko ko to radi bude svestan da postoji rok, receno mi je da je taj rok 1.1.2024 i u principu ih bas briga sto su uzeli pare, isporucili defektan uredjaj i sto sad mogu da izgubim podatke.Svratio do promobija, rekli mi da pozovem u ponedeljak call centar, posto im je popis u skladistu, pa ne znaju kad ce im stici deo koji im fali. 25.11 predat uredjaj na popravku, 28.11 vracen defektan uredjaj, 1.12 vratio na reklamaciju i ja sad sledece nedelje trebam da ih jurim kad ce biti gotovo, a backup preko samsunga istice 23.12.
Bas su mi digli pritisak, ne samo zbog ovog navedenog, ali da vidim kako ce se zavrsiti prica. Imam na kraju da ih pitam da li bi otkupili telefon i da uzmem neki ajfon ili nesto drugo, a da me samsung i njihova reciklirana plastika koja puca kad je pogledas i softver pola srp, pola eng vise ne vidi.
Potpisujem sve što si rekao,samo što je moj note 10 plus sa exynos procesorom.Posle 4 ipo godine,urnisanja od korišćenja,svaki dan screntime 9-11h,svaki dan korišćen do 0% dok se sam ne isključi,i dalje izdržava lagano 7h screen time.O brzini da ne pričam,i dalje je brži od većine telefona iz 2023 god.Ekran savršen,mogu da kažem i da je bolji od s23 nekako mi je vivid režim na tom ekranu nešto najbolje što sam ikad video .Izuzetno tanak i lagan za držanje u ruci.Sigurno najbolji samsungov telefon ikada.Toliko je brz u radu da je to neverovatno.U odnosu na s23 jedina razlika je zoom kamera i baterija je nešto bolja.Savrsen telefon ,čim ga neko uzme u ruku sve mu je jasno, 6.7 inča dijagonala a duplo je Tanji od s23 ultra,i lakši.Steta što ne prave više takve telefone. ZVERINAPosto sam nazalost prodao S23U i vratio se na Note10+ htedoh samo da postavim(apropo diskusija o bateriji i njenoj eksploataciji) SOT preko 7h 4 godine starog telefona(original baterija t.j. nije menjana) koji nikada nije mazen i pazen sto se tice baterije a svega ostalog, ono tipa punjenje tad i tad pa koji punjac t.j. brzina punjenje(punio sam ga samo njegovim original punjacem od 25W i uvek je bio na brzom punjenju) pa punjenje do 85% i tako te marketinske nebuloze. Prve dve slike jos 22% baterije a zadnja na 5% pred samo gasenje telefona. Dva puta sam prikljucio telefon na komp da prebacim neku sliku tu nek je dobio max 2-3% baterije, sve je u fulu sto se podesavanja performansi tice jedino je ekran na FHD+ i tamna tema ukljucena, svo vreme na WIFI osim mozda 5% na mobilni net. Telefon je sa Snapdragon procesorom sto jos jednom potvrdjuje koliko je bolji od Exynosa. Zakljucak je opustite se i koristite max telefon bez bilo kakvih ogranicenja jer baterija i ako ode kosta 50tak e zamena ili prijavis da baterija nije dobra mesec dana pre isteka garancije i zamene za dzabe kao sto sam ja uradio na S9+. Izvinjavam se na off-u.![]()
Kod mene pa kontra, evo od letos ne ume da nauci da treba da smanjiKako drzite osvetljenje ekrana? Meni je na automatskom rezimu ali cesto mi je ekran nesto zatamnjeniji nego sto bih zeleo... Interesuje me sta je tu neki optimum, i u pogledu baterije i pogleda u ekran ..
Los potez nazalostljudi, jel sam se posteno zaj.....o ili jok, 22u snap 12/256 i 170e za s23u 8/256 u mts garanciji još god ipo? čitam dve teme uporedno za s22 i s23 i jednostavno sam morao posle svih komentara. sad se samo pitam dal je bio dobar potez zbog ovih 8gb rama? hvala unapred
Ja se preporodio od kako sam prodao S23 što se tiče očiju. Ono kolje i ubija koliko je prenapucano. Jeste da možeš da promeniš boje ali kad promeniš boje na Samsungu onda kao da imaš neki stari IPS telefon tako barem meni izgleda.Kod mene pa kontra, evo od letos ne ume da nauci da treba da smanjiuvek kad sam negde u mrak, uvek vucem panek da smanjim...
Ekran kao ekran je top, prikaz itd...ali definitvno osecam peckanje i bol u ocima ako preteram, sto sa jabukom nije bilo problem-bar nisam primetio
imas 8gb ili 12?Ja ako ga prodam, samo ce biti zbog toga...jer sam siguran da je od gledanje, 2-3dana sam ostavio kod kuce i samo iph 14 pro koristio i nije bilo toga...a pre toga 11 promax kome sam cedio bateriju i kog sam koristio puno vise od s23 i za 3ipo god ne secam se da sam nekad oseto to u ocima...
A sto se tice ram menadzmenta nema problema, kolko puta zaboravim otvorene tabove pred spavanje ili neku aplikaciju, ujutro cim otvorim ne odradi refres, tako da je samsung malo prilagodio android tj optimizovao...
12imas 8gb ili 12?
Ne znam gde tebi ide ali meni su redovno oko 40 aplikacija u memoriji na z flip 4 8GB.Ja imam 8gb RAM i mogu reći da je čovek u pravu, aplikacije već posle par sati više ne postoje u RAM memoriji, ne znam gde ide tih 8gb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari