Za sada se samo puni@obrenikola javi ako ti se zapali telefon da znam da ne azuriram
PS jel se zoves Obren ili Nikola ili je mozda zajednicki profil?
Да.Jel kod Mobile 007 sellera?
Za sada se samo puniBateriju i trajanje i ne pratim,sta god radio - jedan dan maksimum.Jedino da iskljucim sve pa da traje duze, ali mi onda telefon i nema svrhu.
PS. "o bre nikola"2015. vec nije moglo nista drugo pa da se ne bih nervirao i smisljao - neka bude tako
![]()
Ja mislio da je "Obren i kola"Skontao sam da je "o bre nikola", ali mi lepo leglo za pitanje![]()
Nema masti na platnu :] Sve je ovo superMalo sam slikao sinoc po nocnim uslovima, i ulja na platnu nema toliko. Mozda ga cak na ovim primerima i nema. E sad, ne kazem da nije bilo - ali onda malo promenim ugao da hvata vise svetlosti i to je to.
jel ovde default senzor od 12 mp ili neki drugi aktivan? takodje, da li je night mode ili klasican photo rezim?Malo sam slikao sinoc po nocnim uslovima, i ulja na platnu nema toliko. Mozda ga cak na ovim primerima i nema. E sad, ne kazem da nije bilo - ali onda malo promenim ugao da hvata vise svetlosti i to je to.
Posle silnih tačkica/ogrebotina/skidanja boje na ramu S22U ne verujem da bih ikad više kupio crni Samsung.Pored crne i zelene, neko jos trazi belu? 🤔
Zar ne bi auto mode sve to trebao da namesti ljudski? Ili camera assistant da se setupuje ono da quality prioritizuje, mada mislim da nema neke prevelike razlike s tim podesavanjimaNije bitan samo iso već i shutter, na 1/14 je dovoljno da mrdneš malo i fotka će ti biti "strešena" tj mutna. Ova druga je bolja jer je 1/25, što je isto jako sporo ali je tu stabilizacija odradila svoje.
Može i meniAj pustite na pp nekog korektnog prodavca iz Beograda sa kp koji prodaje S23 Ultre za EU trziste. Resio sam da se castim. 😊
Da, baš je primetna razlikaSrče bateriju decembarski apdejt samo tako
Koliko vidim on nema nov S23 Ultra, vec neki "samo proban". To mi nikad nije bilo jasno sta znaci.Ja sam uzeo kod Draga u februaru/martu a pre 2g sam uzeo S21u, ne mora da se krije
sta koristis koji app za SoT?Meni totlano isto.
47%, 5h 46m.
Edit: ja moj S23U 12/256 platio 845 eura pre par meseci, al drzi cenu...
Ugradjeno.sta koristis koji app za SoT?
I kod mene isto, ali kod mene je neki feleričan primjerak kome ni kameru nisu pokvarili. S23+ inače 😁Meni totlano isto.
47%, 5h 46m.
Edit: ja moj S23U 12/256 platio 845 eura pre par meseci, al drzi cenu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari