DexterMorgan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 325
Ne nosimo cvarke, ali vrv toplo hladno magljenje, i po koji masni prst od dece :] Sve je u redu, isprobano danas, ali sam i iskljucio scene optimizer! Ali sam i obrisao lens-are :] Sve je superЉуди, немојте носити чварке и телефон у истом џепу.
Slažem se 😬a ubaci uputstvo za instaliranje GCam .
Pratim, i moze :]Slažem se 😬
Pre bih rekao da umesto senzora od milion megapiskela ubace kršten 50mp.Ja mislim da bi Samsung uz S24 seriju trebao da izbaci kabl i Sim iglicu a ubaci uputstvo za instaliranje GCam .
Ja bi iskreno najvise voleo da mi ubace punjac, masku i da stave foliju na ekran, ali providnu ne crnu kao idi.. genijalci iz Samsunga, pod nekim izgovorom o zivotnoj sredini.![]()
Uvek ih obrišem pre slikanja.Po čemu ti vidiš da su prljava?Obriši stakla kamere.
Ribljim uljem,sadrži omega 3 što čini sliku prirodnijom i pusta više svetlosti na sočivo kamere.Samim tim slike ispadaju ovako kristalno jasne.Cime mazes stakla kamere?
Cistom guscom mascu.
Moj se kometar odnosio na noćne fotke sa razmazanim svetlom, mislio sam da su tvoje, izvinjavam se.Uvek ih obrišem pre slikanja.Po čemu ti vidiš da su prljava?
Sve je sredjeno, ispao sam papan, pravlja stakla, em jos scene optimizer bio ukljucen!Moj se kometar odnosio na noćne fotke sa razmazanim svetlom, mislio sam da su tvoje, izvinjavam se.
Neki jeftiniji :] HAHAH Ozb sta koristite pored spigena pozadi za camera lens ? Hvala
To jeste u Srbiji, EU i USA, ali nije u Aziji, Africi i Južnoj Americi. U Kini sa 1.4 milijardi ljudi i da ne pričamo. Pogledaj, uostalom, njihov finansijski izveštaj.Nije mi jasno ,kako samsung sebi dozvoljava neke stvari.U trenutku kada u premium segmentu jedine 2 firme su on i apple(iskreno koliko ljudi kupuje premium xiaomi i ostale telefone od 1000e i vise a da nije samsung ili apple).I u trenutku kada najveći broj korisnika sa prelazi sa Androida na Apple oni sebi dozvoljavaju lošim updateovima pokvare kameru,bateriju,softver itd.Realno ,od Androida u premium segmentu jedini predstavnik je trenutno s23 ultra,najmojte pričati da bi neko kupio p60pro i dao preko 1000e a da nema google servise po difoltu nego mora da ih skida,i da se nada da će mu notifikacije stizati na vreme,isto tako ko bi kupio neki xiaomi za 1000e,neki vivo iz premium segmenta za koji nema ni delova i nikakve podrške u srbiji,isto tako i za honor koji je kritičan po mnogo stvari.Oni u trenutku kada su lideri Android sveta dopuštaju sebi da se igraju sa updateima.
A sto bi se ista koristilo za kameru? Uzme se kvalitetnija maska koja ima izdignute ivice i to je to. Ne mesa se telefon sa kljucevima i ostalim stvarima po torbi. Isto tako kada se uzima zastita za ekran, ne treba stedeti na istoj. Telefon od 193k rsd u mp radnjama, a stakla od par dolara. Ne prozivam nikoga da se odmah razumemo ali sve ima svoje i sve prati svoje. Dobra zastita je uvek pouzdanija zastita i tu nema mnogo price.
Dajte ljudi Spigen lenses je preskupo, kao i kejsovi, mada onaj ultra thin za ultru izgleda jako jako lepo! Meni je to bas preskupo, jos sam se stisao za telefon! Stavio sam ja odlicno kvalitetno uv staklo napred, ali jos i lens staklo od 23 e, mnogo je !Ako to tvrdis, onda moras da imas dokaza za tako nesto, pa bih jako voleo da vidim dokaz da je brend staklo od par desetina dolara pa i do stotinu dolara bolje od stakla od par dolara sa ali expressa?
Posto meni moje realno iskustvo sa telefonima govori drugacije, a sta vise rebrendiranje i preprodaja po osnovi brenda ne i vise nego realna, i to neretko tog istog proizvoda od par dolara sa alija.
ovo se uvek desi, prvo se ismeva apple pa se nakon toga iskopiraSamsung je prvi sebi uskocio u usta kada se podsmevao Apple-u sto ne ide punjac u pakovanju, ali kada su videli da dodaci donose para pride uredjaju, onda su promenili plocu pa i oni krenuli njihovim stopama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari