Šta je novo?

Raiffeisen bank

Ne znam da li je bilo priče o ovome, ali da ostavim ovo ovde za svaki slučaj.

1000012362.png

Mali redizajn interfejsa pre 3 dana 👍🏻
Preglednije nego stari meni
1701617195705.png

Hmm, apdejtovao sam i kod mene identično izgleda sve kao i ranije.

Videh da ima i poseban iRačun za mlade. Sada mlađi od 26 god. dobijaju Mastercard.

Mastercard ili Visa?

Videh da ima i poseban iRačun za mlade. Sada mlađi od 26 god. dobijaju Mastercard.
Ovo je četvrti tip iRačuna koji je od 1. decembra stupio na snagu. Razlika u odnosu na prethodni, odnosno treći tip je samo u segmentaciji. Otvaranje Klub računa u poslovnici je, pretpostavljam, ukinuto u korist iRačuna.

Posebna pogodnost za mlade

Ako imaš navršenih 18, a mlađi si od 26 godina i do kraja decembra otvoriš iRačun, čeka te 3.000 dinara.

Otvaranje iRačuna je potpuno besplatno i bez naknade za održavanje.

Ovo je četvrti tip iRačuna koji je od 1. decembra stupio na snagu. Razlika u odnosu na prethodni, odnosno treći tip je samo u segmentaciji.
Dakle, ne postoji nikakva razlika između iRačuna za mlade i klasičnog iRačuna (3. tip) osim tipa kartice?

Ima li razlike u korišćenju izmeðu Vise i MC? 🤔

Ima li razlike u korišćenju izmeðu Vise i MC? 🤔
Ima na primer na PayPal-u. Za MC mora povlačenje isključivo u dinarima po aerodromskom PP kursu i da banka podržava instant transfer, dok Visa može standard i bilo koja valuta kartice.
Dakle, ne postoji nikakva razlika između iRačuna za mlade i klasičnog iRačuna (3. tip) osim tipa kartice?
Ne, apsolutno, sem što će banka potencijalno zameniti Master kartice Vizom posle 26. (u šta se nisam udubljivao čitanjem opštih uslova, ali to je moguć ishod).

Samo skrinšotovi su pušteni, ali apdejta kod mene nema, niti na netu mogu da grebujem noviju verziju.

Meni na sporednom telefonu stigao update danas, a na mom glavnom iPhone-u pre 4 dana.

Takođe sam odradio update danas. U suštini samo manja UI promena. Lično bi mi bilo idealno kad bi ubacili tamnu temu kao opciju.

Navigacija kroz aplikaciju je promenjena, login stranica, kao i kartice na sekciji računi.

Samo UI, ništa suštinski drugačije. I dalje ne mogu da se vide rezervisana sredstva na revolvingu, niti da se vidi izvod. Ovo prvo ne može ni na računaru, ovo drugo može.

Pozdrav, da li vam se dešava da raipay zabaguje i da mora da se resetuje brisanjem aplikacije ili podataka iz aplikacije?
Meni već 2 - 3 put u poslednjih par meseci, a pri tome sam primetio da potroši bateriju telefona naglo kad se to desi.
Meni se dešava.
Izbrisana mi je kartica i aplikacija nije dozvoljavala da je ponovo dodam.
Deinstalirao sam, pa instalirao aplikaciju. Sada ni aplikacija ne radi.
Kontaktirao sam podršku, rekli su da uskoro izlazi nova verzija pa da probam sa njom.

1701782334785.png

Da li ima još neko slična RaiPay iskustva?

Desilo se i meni 3 puta u poslednjih 3 meseca, samo što reaktivacija prolazi...

Imam i ja juče, ali koristim xeu rom i samo ga apdejtujem i problem nestane. Koliko sam shvatio, kod mene je to jer uređaj ne prolazi sertifikaciju. Prethodni put je bilo pre par meseci, mislim.

Ladno su napravili razliku izmedju ekrana za logovanje privatnih i poslovnih korisnika, sto smo i pisali ovde pre nekoliko meseci da bi bilo dobro da urade :)
Ocigledno je mnogo ljudi imali problema sa logovanjem a da nisu skapirali da pokusavaju da se uloguju u pogresan podsistem.

Ne znam dal su sa novom aplikacijom resili da ne moram da zovem da aktiviram ponovo nalog ako isti obrisem. Nego sad stize kod sms-om, a i vidim da dodavanje kartice preko app u apple wallet ne trazi da zovem podrsku da mi aktiviraju istu.

Ili su u medjuvremenu promenili da kodovi za aktivaciju stizu sms-om?

Jedinu manu sto bi stavio je sto nemaju dodatni vid zastite pri logovanju, ni za fizicka i pravna lica. Po meni treba uvesti obavezu username + password + MFA dal preko tokena ili sms-a.

Vrh Dno