Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

Jedno je kada ti je ponudjen original i neki drugi brend, drugo je kada adapter nema uopste ispisan brend na sebi a izgelda isto kao Apple 😁
Isti oblik, isto pakovanje..

Nemoj pogresno da me shvatis, da sam ga kupio na ulici ja bih zagledao. U ovom slucaju, kupljen u yettel poslovnici gde nisam imao razloga da zavirujem. Pocepao kutiju, stavio u uticnicu i nisam ga vise ni pomerao..

Logično je kad tražim adapter za samsunga u yettelu da mi daju original. Verujem da neki zaposleni ponude i zamenski ali da to naglase.

Da li je Nomad leather case toliko dobar da kosta 75 eur u evropi? Ukoliko ne, sta je alternativa plus da je dostupno... Kakve su EIGER maske u odnosu na Nillkin recimo posto trenutno koristim nillkin frosted i prezadovoljan sam istim jer je tanak a sacuvao mi je telefon x puta.
Uskoro cu uzeti iphone 15 pro, vidim da se u temi preporucuje samsung 25w punjac, imam punjac od trenutnog xiaomi mi 10 koji je 30w - da li koristiti njega ili ici na nesto drugo?

Pozdrav, po prvi put zelim da kupim case za telefon od nekih poznatijih i provjerenijih proizvodjaca kao sto su Nillkin, Andar, Spigen, Mous, UAG i slicno.
Zanima me odakle ih vi narucujete, jesu li to njihove oficial stranice, ili ih ima orginalnih i na Amazonu, eBay, aliexpres… i da li ima jos nekih provjerenih stranica za kupovinu?
Unaprijed hvala svima na pomoci

Pozdrav, po prvi put zelim da kupim case za telefon od nekih poznatijih i provjerenijih proizvodjaca kao sto su Nillkin, Andar, Spigen, Mous, UAG i slicno.
Zanima me odakle ih vi narucujete, jesu li to njihove oficial stranice, ili ih ima orginalnih i na Amazonu, eBay, aliexpres… i da li ima jos nekih provjerenih stranica za kupovinu?
Unaprijed hvala svima na pomoci
Ja sam uzimao sa Aliexpresa Nillkin, zvanicna radnja na aliexpress, stiglo je 3 nedelje ranije nego ocekivano, msm da ima i spigen one su 20 dolara i vise, mene je nilkin izasao 600 din pa nisam ni razmisljao o necemu drugom, ona njihova obicna frosted back tako nesto

Da li je neko od vas probao PITAKA masku? Dvoumim se da pljusnem za ovu ultra tanku (carbon), ako ima neko neki utisak, neka javi.

cim se dvoumis, nemoj :)

kvalitetnije nema od te (ako gledamo minimal i carbon)

Ako neko ima proverenog KP prodavca nillkin nature maskica i stakala za iphone 13 pro, neka mi pošalje link u PP.
Unapred zahvalan 🙏🏻

Da li je neko od vas probao PITAKA masku? Dvoumim se da pljusnem za ovu ultra tanku (carbon), ako ima neko neki utisak, neka javi.
Ja uzeo Mag eazy za ip 13 pro max i ovakvu masku još nisam imao. Vrhunska je. Zamenio sam kožnu originalnu Apple sa Pitakom i nema nazad.

Ja samo koristim nillkin CP+ pro. Na 13pm godinu dana a na 14pm od januara do sada nikakav problem.
Pozdrav, kakvo je to staklo sto se tice lomova i grebanja. Ja koristim neko obicno9D preko cijelog ekrana sa crnim ivicama, ali nakon prvog pada se vide napukotine i ogrebotine. Jos me nervira to, sto ako pukne pri ivicama staklo se u komadima pocne skidati sa ljepila. Da ne puca tako lahko, mislim da bi i ovo godinu izdrzalo bez problema

Ja uzeo Mag eazy za ip 13 pro max i ovakvu masku još nisam imao. Vrhunska je. Zamenio sam kožnu originalnu Apple sa Pitakom i nema nazad.
Top, hvala ti na odgovoru. Upravo i ja imam koznu apple i top je, ali bih prešao na nešto tanje, a da bude isto kvalitetno na dodir, tako da kapiram da necu pogresiti.

Pozdrav, kakvo je to staklo sto se tice lomova i grebanja. Ja koristim neko obicno9D preko cijelog ekrana sa crnim ivicama, ali nakon prvog pada se vide napukotine i ogrebotine. Jos me nervira to, sto ako pukne pri ivicama staklo se u komadima pocne skidati sa ljepila. Da ne puca tako lahko, mislim da bi i ovo godinu izdrzalo bez problema
Oko pucanja stvarno ti ne bih znao reći pošto mi nije ni jednom ispao telefon. Za 11.5 meseci na 13pm i nekih 8 na 14pm bilo je kao novo. Nema ogrebotina niti se podiglo.

Oko pucanja stvarno ti ne bih znao reći pošto mi nije ni jednom ispao telefon. Za 11.5 meseci na 13pm i nekih 8 na 14pm bilo je kao novo. Nema ogrebotina niti se podiglo.

Probacu ga pa cemo vidjet, vidim da ga stvarno svi hvale. Jel ga uzimate preko Nillkin sajta, ili preko Aliexpresa?

^ ja sam uzeo na KP za 1800din

Ja uzeo Pitaku u Mađarskoj. Našao u radnji. Mada je koštala 8.500 rsd a preko Pitaka sajta u DE može da se poruči za skoro iste pare.

btw bio danas u "aliexpressu" na Bezaniji (Raffles City) , gomila maski svih vrsti i zastitnih stakala i ostalih nekih raznih dodataka, BT slusalice, adapteri razni, kablovi, drzaci itd.
Maske po 200-300-400 din, zastitna stakla po 200 din. mada ih nisam sve gledao, uzeo neku masku za 350 din. :ROFLMAO:
Imaju od IP11 do IP15, vrlo jasno vidljivo za koji model telefona je a i osoblje je usluzno.
Eto ako nekoga mozda zanima.

Ne znam da li se nekome još desilo, ali sam razočaran Nillkin CP+ Pro staklima za iP15/15Pro, ovo je baš omaška u dizajnu, stakla su vidno manja od ekrana.

Jel ima neko iskustva sa Ultra Shield Privacy staklom za telefon. Dobio jedno na poklon pa se razmišljam da li da ga namestim. Vidim da je kao zatamljeno. Jel gubi displey na vidljivosti ili šta god već?

Šta mislite o Next One GaN punjačima koji se prodaju u iStyle? Ne piše nigde da imaju onaj Apple MFI sertifikat, a trebalo bi da imaju?
Za 30W GaN piše da podržava i iP 15 seriju, a 65W GaN do serije 13. Koliko sam upućen, Apple nije menjao standarde punjenja u poslednje dve godine i trebalo bi da uredno radi i serija 15 sa tim punjačem. Onda valjda piše to zato što je model punjača od 65W star preko dve godine?

Imate pitaku za 30% popusta, pa ako neko hoce da uhvati mozda nije losa ponuda.
Ja sam upravo narucio ovu njihovu najtanju. Da li je neko naurcivao pitaku i za koliko mu je otprilike stigla?

Jedno pitanje, sta radi ova Pitaka za ove pare? :D
Gledam masku za 14pro, 49e sa BF popustom.

Kapiram da je dosta izdržljiva zbog materijala, još je taj "karbon" skup za izradu. Naravno da sa njom neces baš zaštiti telefon, jer su tanke i otvorene, ali kapiram da je dovoljno za neku osnovnu zaštitu od grebanja i ponekog neockivanog pada.

Znaci, sto bi rekli, lep za oko i pomalo praktican :)

Cisto da se upisem, 40e dadoh za 15 Pro Max plavi silikon, Magsafe, u Apple Storeu, i rekao bih da vredi tih para. Znam da moze da se nadje kroz 6-7 meseci i upola cene kad su jake promocije, barem u usa, a i da third party ima jakih maski, spigen, ringke, za upola cene, ali jedan je magsafe i oridjidji i rekao bih da nisam pogresio, stvarno super lezi u ruci, nikakvih zamerki nemam, ne klizi sto je najbitnije, i deluje evo posle dve nedelje, da ce nadziveti mozda cak i sam telefon po pitanju grebanja, izdrzljivosti, itd, jer stvarno ne stedim maske, u dzepovima, rancevima, s kljucevima, nozevima, kablovima, ma sve

Znam da su kod nas i po 10k zvanicno, ali rekoh kad ide june..nek ide i maska.

Shoutout za ortake iz Applea sto su nudili staklo neko cini mi se belkin za 8000din skoro (u jenima), zamalo nasednem, i dobro sto nisam jer bih se jeo ko govedo narednih godinu dana. Dve ulice dalje za 300din nasao bio 15 Pro Max staklo, kinesko ali reko bih ok, rekoh ajde da probam uzecu drugo ako budem zezno, odem u mcdonalds, cizburger i sejk narucim, dok cekah zalepih iz prve perfekt, i sve super. Kad te oce..oce te. A nisam bas najbolji po tom pitanju, kamoli jos u Meku.

Tldr

Maska vredi dati za original odmah tu, magnet je stvarno top i original kakvog nema bas da valja na kopijama, narocito ko planira na kolima ili na magsafe punjacu da ga rabi.

Staklo nikako iznad 300-400din, ionako sve to se menja kroz par meseci.

Finewoven izbegavati al to smo vec doktorirali ovde, nema sta da pominjem. Takodje finewoven magnetni drzac za kartice, ogavno izgleda u storeu, ko da kolima se prelazilo preko njega a ne stoji ni mesec tamo. I sve boje su takve. Boga pitaj na sta bi posle pola god izgledalo.

Nazad
Vrh Dno