Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

Cisto da se upisem, 40e dadoh za 15 Pro Max plavi silikon, Magsafe, u Apple Storeu, i rekao bih da vredi tih para. Znam da moze da se nadje kroz 6-7 meseci i upola cene kad su jake promocije, barem u usa, a i da third party ima jakih maski, spigen, ringke, za upola cene, ali jedan je magsafe i oridjidji i rekao bih da nisam pogresio, stvarno super lezi u ruci, nikakvih zamerki nemam, ne klizi sto je najbitnije, i deluje evo posle dve nedelje, da ce nadziveti mozda cak i sam telefon po pitanju grebanja, izdrzljivosti, itd, jer stvarno ne stedim maske, u dzepovima, rancevima, s kljucevima, nozevima, kablovima, ma sve

Znam da su kod nas i po 10k zvanicno, ali rekoh kad ide june..nek ide i maska.

Shoutout za ortake iz Applea sto su nudili staklo neko cini mi se belkin za 8000din skoro (u jenima), zamalo nasednem, i dobro sto nisam jer bih se jeo ko govedo narednih godinu dana. Dve ulice dalje za 300din nasao bio 15 Pro Max staklo, kinesko ali reko bih ok, rekoh ajde da probam uzecu drugo ako budem zezno, odem u mcdonalds, cizburger i sejk narucim, dok cekah zalepih iz prve perfekt, i sve super. Kad te oce..oce te. A nisam bas najbolji po tom pitanju, kamoli jos u Meku.

Tldr

Maska vredi dati za original odmah tu, magnet je stvarno top i original kakvog nema bas da valja na kopijama, narocito ko planira na kolima ili na magsafe punjacu da ga rabi.

Staklo nikako iznad 300-400din, ionako sve to se menja kroz par meseci.

Finewoven izbegavati al to smo vec doktorirali ovde, nema sta da pominjem. Takodje finewoven magnetni drzac za kartice, ogavno izgleda u storeu, ko da kolima se prelazilo preko njega a ne stoji ni mesec tamo. I sve boje su takve. Boga pitaj na sta bi posle pola god izgledalo.
nadam se da ce te ta originalna maska posluziti. Ja ju imao manje od god dana i kupio spigen jer se sva raspala. Ljepo leži u ruci ali je jako loša po pitanji izdržljivosti.

Evo ja da javim samo da mi je stigla Pitaka MagEZ 3 600d za IP 14 Pro, otprilike 7 dana od kupovine. Iskreno, oseti se kvalitet maske, jako je tanka i dobar je materijal. Telefon kao da je bez maske, a opet ima neku osnovnu zastitu (ja samo nisam ljubitelj izgleda ovog paterna carbona, ali zazmurim na to kad osetim kvalitet). Da li vredi te pare, mislim da mozda i ne, ali kad se uhvati na popustu za 40$ i nije strašno.

Ako neko zna gde u KG-u može da se kupi original Apple kožna maska za iP 14 pro neka javi na PP ako ne može ovde da se napiše. U četvrtak je bilo samo u A1 prodavnici, u centru (kragujevčani znaju gde), danas planirao da se prošetam i uzmem ali je nema više (makar na sajtu A1 tako piše). Cena je bila nešto kao na popustu oko 7700 din.

Pohvalite se fotkama u novim maskicama malo, dajte kolegama inspiraciju 😎

Evo za inspiraciju kako kvalitetno ne zalepiti nesto na maske :D (doduse, obe su bilo po 50 centi :D pa 'ajd').
Treca mi je daily-driver, Ringke, pisao sam ovde vec.

1701672644025.png

Ja sam antitalent za lepljenje. ne bih ni ja bolje.
Doduše jutros sam tako lagano iz prvog pokušaja stavio Spigen staklo, da ne mogu da verujem da svi ne daju onaj pomoćni okvir uz iole skuplja stakla.

Ja sam za BF pao na testu samokontrole i pazario 6 maskica (1 je za suprugu, da se ne naljuti 😁), videćemo kakve će ispasti, postaviću fotke kako budu pristizale 😎

Ja namam šta da kačim. :) Za oba ip 14 pro sam uzeo kožne apple maske (black), obe u A1 šopovima. Sinu sam uzeo u julu 2023. i pokazala se sasvim OK, meni sam uzeo istu takvu pre neki dan (uzeo sam sebi 14 pro, preskačem 15-tu seriju). :D

Nisam nikad narucivao pa moze iskstvo,ko jeste. Hteo sam da narucim nesto s Spigen Poljska. Bice free shipping,zbog cifre. Hoce mi nasa carina nesto uzeti? Vrednost oko 30e.

Nisam nikad narucivao pa moze iskstvo,ko jeste. Hteo sam da narucim nesto s Spigen Poljska. Bice free shipping,zbog cifre. Hoce mi nasa carina nesto uzeti? Vrednost oko 30e.
Do 60e mislim da ne treba da placas nikakvu carinu. Ja sam pre pola meseca naručio Pitaku koja je bila 40$ i + 12$ siping, izaslo sve ukupno 52$. FedEx mi je doneo paket, nikakvu carinu nisam platio.

Lutrija, mozda platis samo carinski pregled 100 dinara, mozda platis PDV a mozda ne platis nista.

Ringke Fusion X za iPhone 14? Da li ima negde kod nas?

Jel svejedno koje staklo ili ima neke razlike u smislu da li teracell od 300 din ili nillkin od 1300?

Jel svejedno koje staklo ili ima neke razlike u smislu da li teracell od 300 din ili nillkin od 1300?
moje iskustvo da jedino z skuplja dode neka sablona za lakse montiranje.
u gledu zastite isto mi ispalo. Nekako mi najbolje pasalo spigen staklo jer se dobije super sablona i 2 su kom u pakiranju.

Da li neko može da postavi link sa aliexpressa za Spigen staklo koje ste kupovali (IP 14 Pro). Od kako sam uzeo Pitaka masku koja ima gornje otvorene stranice, imam problem sa SmartDevil staklom, vec na 2 stakla se pojavio vazduh, dok je bio u celoj obloženoj masci (apple leather), nije se to dešavalo.
Probao bih Spigen, jer vidim da ste ga svi hvalili, pa se nadam da se neće "odlepiti", odnosno ući vazduh, rekao bih da je kvalitetnije od SmartDevila.

Ako neko ima link, nek postavi ili posalje u dm, hvala.

Ceo dan nece da prodje uplata na Spigen Poljska. Cak zvao banku(Intesu), nemaju pojma zasto nece ali nije donjih. Probao kroz Apple pay,Gpay,samo kartica,nista.

Imao sam i ja problema direktno sa karticom, preko PayPal-a mi je prošlo.

N.Emam paypal

Za BF su bile najbolje 😉
Od onih koje sam hteo, sa Amazona sam samo za Mous i Apple maskice ove godine naišao na bolje cene, i to samo za isporuku u US i zato što sam imao neke gift kartice.

Ima li na aliju sta od 'zvanicnih' brendiranih maski u ponudi, a da je provereno to to? Vidjam neke kao spigene mada mi mutno deluje (doduse za druge telefone mahom).

Kapiram da ima prodavaca na aliju koji su "pozajmili" tehnologiju i recept :)
Ali ko da napode to u onoj dzungli..

I na amazonu imas kineza, pa ostaje samo da se prostudira ako zelis da ustedis neki dinar.

Msm da spigen iz zvanicnu prodavnicu na Ali, vidjao sam maske sve izgleda ok.

Jel koristio neko onaj essager mag safe punjac ili baseus? Sta je uopste rizik da se desi ako se koristi taj a ne original apple od 7k din? Uopste mi nije jasno sa iphone, koja je razlika izmedju magsafe punjaca i obicnog wireless? Da li ovi wireless moraju da imaju tu mfi oznaku? Ne daje mi se 7000 din za onaj magsafe ako essager ili baseus za 5$ rade istu stvar. I da li bi radio onaj xiaomi 20w wireless car charger na iPhone ili mora neki drugi?

Jel koristio neko onaj essager mag safe punjac ili baseus? Sta je uopste rizik da se desi ako se koristi taj a ne original apple od 7k din? Uopste mi nije jasno sa iphone, koja je razlika izmedju magsafe punjaca i obicnog wireless? Da li ovi wireless moraju da imaju tu mfi oznaku? Ne daje mi se 7000 din za onaj magsafe ako essager ili baseus za 5$ rade istu stvar. I da li bi radio onaj xiaomi 20w wireless car charger na iPhone ili mora neki drugi?
Ako misliš na onaj Mi 20w sa svetlecim plavim krugom, ja njega imam u autu i radi mi bez ikakvih problema na IP 14 Pro.
Ujedno je dobar i kao držač i plus punjač, tako da neces sa tim imati problem.

Da, taj. Hvala

Nazad
Vrh Dno