Cisto da se upisem, 40e dadoh za 15 Pro Max plavi silikon, Magsafe, u Apple Storeu, i rekao bih da vredi tih para. Znam da moze da se nadje kroz 6-7 meseci i upola cene kad su jake promocije, barem u usa, a i da third party ima jakih maski, spigen, ringke, za upola cene, ali jedan je magsafe i oridjidji i rekao bih da nisam pogresio, stvarno super lezi u ruci, nikakvih zamerki nemam, ne klizi sto je najbitnije, i deluje evo posle dve nedelje, da ce nadziveti mozda cak i sam telefon po pitanju grebanja, izdrzljivosti, itd, jer stvarno ne stedim maske, u dzepovima, rancevima, s kljucevima, nozevima, kablovima, ma sve
Znam da su kod nas i po 10k zvanicno, ali rekoh kad ide june..nek ide i maska.
Shoutout za ortake iz Applea sto su nudili staklo neko cini mi se belkin za 8000din skoro (u jenima), zamalo nasednem, i dobro sto nisam jer bih se jeo ko govedo narednih godinu dana. Dve ulice dalje za 300din nasao bio 15 Pro Max staklo, kinesko ali reko bih ok, rekoh ajde da probam uzecu drugo ako budem zezno, odem u mcdonalds, cizburger i sejk narucim, dok cekah zalepih iz prve perfekt, i sve super. Kad te oce..oce te. A nisam bas najbolji po tom pitanju, kamoli jos u Meku.
Tldr
Maska vredi dati za original odmah tu, magnet je stvarno top i original kakvog nema bas da valja na kopijama, narocito ko planira na kolima ili na magsafe punjacu da ga rabi.
Staklo nikako iznad 300-400din, ionako sve to se menja kroz par meseci.
Finewoven izbegavati al to smo vec doktorirali ovde, nema sta da pominjem. Takodje finewoven magnetni drzac za kartice, ogavno izgleda u storeu, ko da kolima se prelazilo preko njega a ne stoji ni mesec tamo. I sve boje su takve. Boga pitaj na sta bi posle pola god izgledalo.