Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

:ROFLMAO: :ROFLMAO:
IMG_0139.jpeg

Jel koristio neko onaj essager mag safe punjac ili baseus? Sta je uopste rizik da se desi ako se koristi taj a ne original apple od 7k din? Uopste mi nije jasno sa iphone, koja je razlika izmedju magsafe punjaca i obicnog wireless? Da li ovi wireless moraju da imaju tu mfi oznaku? Ne daje mi se 7000 din za onaj magsafe ako essager ili baseus za 5$ rade istu stvar. I da li bi radio onaj xiaomi 20w wireless car charger na iPhone ili mora neki drugi?
Essagerov je po meni krs, mislim da sam pisao na nekoj od tema, da ne duzim pricu, jednostavno nemoj. Baseusovi mislim da su OK, i sertifikovani. Razlika je u jacini magneta manje vise, i da su ta strujna kola pravilno centrirana.

20W Car Charger Xiaomijev radi bez problema ali nece puniti sa 20 nego sa 7.5W koliko propisuje Qi1 standard.

E to je prava informacija koju trazim, koji standard treba da ima da puni brze wireless car charger? I inace za kucnu verziju da li ima neki standard?
Da li xiaomi 27w kucni punjac uz apple originalni usb c daje full brzinu za iphone 15 pro ili da uzimam apple punjac? Vidim da se u temi preporucuje samsung 25w punjac pa ne vidim zasto ne bi ovaj davao punu brzinu punjenja?

E to je prava informacija koju trazim, koji standard treba da ima da puni brze wireless car charger? I inace za kucnu verziju da li ima neki standard?
Da li xiaomi 27w kucni punjac uz apple originalni usb c daje full brzinu za iphone 15 pro ili da uzimam apple punjac? Vidim da se u temi preporucuje samsung 25w punjac pa ne vidim zasto ne bi ovaj davao punu brzinu punjenja?
Pa Magsafe da je s zvanicnom sertifikacijom. Samsungov daje sigurno, za Xiaomi ne znam, ali ako je na typec vrv daje (ulaz), npr xiaomi 33w s usb-a od F3 fona nije hteo

Konačno počele da pristižu maskice od BF 😎

Prva stigla Ryan London Leather Shell Case Metal, MagSafe - Dark Brown maskica.
Kvalitet kože osetno bolji nego Andar (koji je takođe odličan), ali Andar kalup bolje odgovara, svaki ćošak maskice klikne na telefon i čvrsto se drži, dok RL na donjim ivicama kao da će da spadne (subjektivni osećaj naravno, testirao sam koliko sam mogao i naravno ne mrda nigde 😁).

IMG_20231215_105634.jpgIMG_20231215_105641.jpgIMG_20231215_105834.jpg

Stigla i Phone Rebel Frosted 😎
Meni se baš sviđa ova kombinacija, maskica se malo teže postavlja i skida, ali meni se to sviđa, savršeno naleže na telefon.

IMG_20231221_151838.jpgIMG_20231221_145552.jpgIMG_20231221_145529.jpgIMG_20231221_145543.jpgIMG_20231221_145540.jpg

Nillkin cp+ pro da li ima zaobljene ivice? Uzeo sam ga dana pa razmisljam da ga montiram dok je maska na telefonu da bi pogodio idealno ivice postavke. Ne znam samo da li je pametno tako, tj dal ce lepo da legne.. kad se skine maska kamere su problem jer telefon mrda mnogo zbog isturenosti, proslo staklo sam 3x skidao pa stavljao..

@Nikola mJet
Ja sam isto to staklo zalepio na ekran dok je maska bila na telefonu. Ispalo je bas precizno, jedino su mi ostale 3 niti prasine na ekranu, nemam pojma kako. Srecom se vide samo ako se dobro zagledam/fokusiram na taj deo ekrana.

Nillkin cp+ pro da li ima zaobljene ivice? Uzeo sam ga dana pa razmisljam da ga montiram dok je maska na telefonu da bi pogodio idealno ivice postavke. Ne znam samo da li je pametno tako, tj dal ce lepo da legne.. kad se skine maska kamere su problem jer telefon mrda mnogo zbog isturenosti, proslo staklo sam 3x skidao pa stavljao..
Ima zaobljene ivice. Stavio sam ga bez većih problema i bez maske. Odlično staklo i preporuka za njega.

Stavljam ovo u ovu temu, jer nije problem oko baterije nego oko drzaca koji se kaci na ventilaciju 😂

Kasnije sam zatvorio samo taj otvor ali 🤫

Prilozi

• IMG_4190.jpeg
    IMG_4190.jpeg
    145.1 KB · Pregleda: 73
@Logo Guru - Ja sam prvi put videla tako nešto još na iPhone XS. Od tada, ako je držač postavljen na otvoru za ventilaciju (a uglavnom jeste), protok vazduha kroz taj otvor je zatvoren.

Nillkin cp+ pro, ne vidim ama bas nikakvu razliku u odnosu na staklo comycell od 350din. Fleke iste, odsjaj isti, prikaz isti, bacih bzvz 2000din. Jedino sto eto ima oborene ivice ali pored maske to nema ulogu nikakvu. Jos je imala i prasinicu na sebi koju nisam mogao sa samog stakla da skinem onim lepilom u kutiji...
Nema nista lepse od ekrana bez icega na sebi, dzaba sve zastite, osecaj je bzvz.

Onda je i moje staklo imalo 3 niti prašine na sebi, jer sam detaljno obrisao telefon i futrolu, plus sve je bilo novo, i telefon i futrola... Znači da je staklo stiglo iz fabrike sa par niti prašine.😅
Edit: stvarno nema velike razlike između skupog i jeftinog stakla.

@Logo Guru - Ja sam prvi put videla tako nešto još na iPhone XS. Od tada, ako je držač postavljen na otvoru za ventilaciju (a uglavnom jeste), protok vazduha kroz taj otvor je zatvoren.
Nazalost, vecinu vremena je u ruci.. ili na suvozacevom sedistu. Ali sad sam isao na put pa sam ga stavio na drzac.. leti naravno taj problem nisam primetio :D

@Migrant Koristi jeftinije staklo 11.5 meseci pa ćeš videti razliku. Meni je nillkin bio kao novo posle tolikog vremena.

Šta da se radi, prađed nije ništa ostavio na tavanu, pa sam morao da se snađem. 😉
Da je ovako izgledala na promo slikama, nikad je ne bih uzeo. Sva sreća, jer je uživo maskica baš po mom ukusu inače. 😎

Preporuka za 15 Pro silikonsku masku, ne daju mi se pare za original, a one po trznim centrima su mi nekako previse klizave? Clay boju jurim.

Šta da se radi, prađed nije ništa ostavio na tavanu, pa sam morao da se snađem. 😉
Da je ovako izgledala na promo slikama, nikad je ne bih uzeo. Sva sreća, jer je uživo maskica baš po mom ukusu inače. 😎
Odlicno izgleda! Vidim imaju i saddle brown (natural). Koja je cena bila da dodje u srbiju?

Cena za Srb bi katastrofa bila, čak i sa BF popustom, dostava oko 70 ili 80 USD čini mi se. Sva sreća drugarica u SAD, pa me izašla "samo" oko 75USD sa porezom. 🙃
Ako se ipak odlučiš, oni kao i svi drugi imaju uvek neki kod za popust, barem da malo smanjiš. 😁
Da, ima braon, ali zelena me više privukla, pogotovo jer sam već prethodno poručio braon RL. Nisam fan veštačke patine, ali ovo su po meni odradili vrhunski. 🙂

Nillkin cp+ pro, ne vidim ama bas nikakvu razliku u odnosu na staklo comycell od 350din. Fleke iste, odsjaj isti, prikaz isti, bacih bzvz 2000din. Jedino sto eto ima oborene ivice ali pored maske to nema ulogu nikakvu. Jos je imala i prasinicu na sebi koju nisam mogao sa samog stakla da skinem onim lepilom u kutiji...
Nema nista lepse od ekrana bez icega na sebi, dzaba sve zastite, osecaj je bzvz.
Kakav je oleo premaz? Jel bolje mozda uzeti onaj ESR umesto nillkin ili spigen?

Kakav je oleo premaz? Jel bolje mozda uzeti onaj ESR umesto nillkin ili spigen?
Nikakav, jako se tesko brise kad se zamasti, mora bas krpicom da se brisne da bude bas cisto. Naglasio bih da mi ruke nisu masne, niti strokave pa da to bude razlog. Svaka cast svima kojima odgovara, ali meni je ovo bacena para. Spigen nisam probao

Vi koji ste narucili Spigen maske iz Poljske koliko ste cekali isporuku?

Nazad
Vrh Dno