Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

@old_bookmaker - Poslednji put sam kupila kožnu Apple masku pre nekoliko godina, mislim da je bilo za XS, a maska je bila lila boje. Mogu da kažem da me je kvalitet razočarao. U roku od par nedelja ćoškovi su počeli da tamne, a nakon mesec dana je počela da se cepa. Koža na Apple maskama je strahovito tanka. Imam veliki broj proizvoda od kože i znam da koža patinira kad se koristi, ali ovo je preterano brzo. Zbog toga sam i za iPhone 12 i za 14 Pro kupovala Apple silikonske maske.

Narucio sam SmartDevil Screen Protector za ip14 pro max
zanima me....kako se postavlja na fon ?
treba alat ? ima neki klip tutoriala ?

Očistiš telefon sa vlažnom i suvom maramicom, krpicom, pokupiš prašinu sa lepljivom trakom koja je u pakovanju, postaviš plastični okvir i onda staklo. Najčešće ljudi ne uklone prašinu i onda se odmah vidikao mehurić oko tačkice na telefonu. Verovatno ima i klip, pogledaj na netu za savete.

Kupljena je Apple iPhone 14 Pro maska sa MagSafe-om (kožna). Ne deluje loše ali nije ni wau efekat, sinu se sviđa tako da je onda i meni OK. Stavio sam neko staklo koje sam našao u tržnom centru (samo da ga ima), lepo se uklopilo (od ivice do ivice) i mislim da zbog maske koja je taman toliko izdignuta neće biti problema oko odlepljivanja na ivicama (vađenje iz džepa i tome sl. što je pisano).

Da li ova maska vredi ovih para ne mogu da procenim.
Moze info gde si uzeo koznu?

Inače, telefon nisam kupio tu, već u Gigatronu, čisto da ne misliš da mora i telefon preko njih da se uzme.

Konačno se unormalile cene na aliexpressu. Sad su sve kvalitetne marke tipa nillkin, baseus, anker itd sa free shippingom.

IMG_3047.jpeg
Oko 15€ na AliExpress-u, Baseus brand imam i njihov magsafe punjač za auto.
Malo su skuplji ali vrhunski kvalitet.

Да ли је неко овде поручивао маску са mytrendyphone, да ли они испоручују за Србију или мора преко ЕУ земље да иде? Нашао сам Spigen Core armor за S23 једино тамо, маска ми је савршена.

Gde u Beogradu mogu da mi postave zaštitnu foliju na IP 13 nalik na Mobile outfitters? A da je jeftinije od njih,pošto su preskupi

IMG_7064.jpeg
Bogami, brzi Kinezi, u opisu pisalo 2 meseca, stiglo za 20 dana, sad ceno da vidimo kako ce se pokazati toliko hvaljeno staklo.

Meni se odlepilo posle 10ak dana. 😂😂
Sreća pa imam još jedno u kutiji, samo nikako da se nateram da ga zalepim.
Inače i meni je stiglo za 20ak dana.

znaci duze putuje nego sto drzi :)

pravi kvalitet

Ja samo koristim nillkin CP+ pro. Na 13pm godinu dana a na 14pm od januara do sada nikakav problem.

Stigla Nilkin Shield Pro maska za iP14 Pro Max
Jedva ubacih telefon u masku...u cemu je fora ?
Ne mogu tako da ostetim fon ?

Imam original iphone 20w usb c adapter punjac, koji kabl preporucujete da je povoljan a da je okej i da puni na 20w

Misliš bez plastičnog okvira ili te nisam dobro razumeo 😃

Možeš, ali je lakše sa tim okvirom.

Zdravo, da li neko zna gde ima da se kupi Nillkin Camshield za iphone 13 mini, po po mogucstvu plava boja? Vidjao sam na KP(1700-1800), dosta nema samo stoji oglas i da li su to orginali ili ne, posto sam video da su inace po nekim radnjama iste takve oko 3000-4000 din?

Lako je, ima onaj sablon, za sada je dobro, videcemo posle koliko vremena ce se izgrebati

I meni stigao sa AE za 20ak dana uz free shipping sa valjda zvanicne prodavnice Spigen liquid crystal za IP12 .. ok je maska, mada nije previse deblja od 500din silikona koji sam privremeno uzeo dok ne stigne ova.

Nazad
Vrh Dno