Glenn
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.07.2008
- Poena
- 575
Mene Signal i dalje zeza sa notifikacijama, ne stizu po par sati. Udjem u app, posaljem sa jednog telefona na drugi, i nista ne stize a app otvorena. Kad je zatvorena ne vredi ni pricati da kasne.Signal je bio bulja pre za pozive i u pojedinim slucajevima notifikacije nisu stizale.
U poslednjih par godina kao da su to sredili. Niko mi se vise ne zali.
Koji telefon? Ako je Xiaomi skoro sigruno je zbog glupog MIUI koji ubija aplikacije u pozadini, a ni drugi Android vendori nisu imuni na te gluposti.Mene Signal i dalje zeza sa notifikacijama, ne stizu po par sati. Udjem u app, posaljem sa jednog telefona na drugi, i nista ne stize a app otvorena. Kad je zatvorena ne vredi ni pricati da kasne.
Ja sam beta tester tako da uvek imam najnovije funkcije pre zvanicnog update. Sta te konkretno interesuje?Vidim na netu da pominju da je izasao novi wa i da je dosta toga promenjeno. Jel stigao nekome abdejt ili je jos uvek u beta fazi?
Ja nemam nikakvih problema sa viberom osim glupe notifikacije media download koja zakuca s vremena na vreme koju sam rešio isključivanjem opcije u samom viberu.
Može li "tutorial"? Izgleda da sam ćorav, ne mogu da nađem...
Da li neko ima problem sa FB Messenger-om na androidu?
Čim ga ne koristim 10ak minuta i posle toga uđem da pošaljem poruku on neće da je pošalje, dok mi uredno stižu nove poruke. Isključivanje i uključivanje neta sredi problem (ili prebacivanje sa date na wifi i obrnuto). Baterija ne blokira ništa, nije u deep sleeping aps, itd... Aplikacija i sistem su ažurirani (Android 13).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari