Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da li neko ima iskustva sa narucivanjem smart satova, uslov je da oni imaju zvucnik i mikrofon, gledao sam cene, oko 30e, ali mi je sigurnije da neko kaze iz prve ruke

Da li neko ima iskustva sa narucivanjem smart satova, uslov je da oni imaju zvucnik i mikrofon, gledao sam cene, oko 30e, ali mi je sigurnije da neko kaze iz prve ruke
Ja narucio ovo, za 17 dolara:

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $20.36 63%OFF | Zeblaze Vibe 7 Rugged Smartwatch Make and Receive Calls 25 Days Battery Life 100 Sports Modes Smart Watch for Men

Stiglo za 20ak dana, za novac koji je placen, neverovatan proizvod, a za cca 27 dolara imas pro verziju istog ovog sata, sa amoled ekranom i skroz metalnim kucistem.

Po preporuci ovde sa foruma sam uzeo za sebe i oca DT3 Mate. Ima recenzija po internetu, ali ne mogu ništa lično da kažem, jer je otac nezahtevni korisnik, a ja ću moj tek novembra pokupiti. Nije nešto merodavno, ali je okolina mislila da je sat preko 100€. Baterija traje nedelju dana, što je po meni mana.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $20.36 63%OFF | Zeblaze Vibe 7 Rugged Smartwatch Make and Receive Calls 25 Days Battery Life 100 Sports Modes Smart Watch for Men

Stiglo za 20ak dana, za novac koji je placen, neverovatan proizvod, a za cca 27 dolara imas pro verziju istog ovog sata, sa amoled ekranom i skroz metalnim kucistem.
U vezi smart satova,colmi mi izgleda OK,pisu specifikaciju,sem kakvo je staklo displeja.
Kakvi su mibro,imilab,haylou,zeblaze,deluju ok ali speciifkacije kriju?
Samo da dodam da su mibro,imilab,imiki i haylou firme koje saradjuju sa xiaomi,
zeblaze i colmi su takodje popularni,osim sto colmi od svih navedenih navodi skoro punu specifikaciju,fali samo kakvo je staklo displeja.

Ovde imate neke testove.

Poslednja izmena:
Valjaju Voltme punjaci.

Bili su i po 3,95$ , samo videcemo da li ce poslati....

v30.jpg

Da li je neko kupovao oštrač za noževe, ali ne one skalamerije za profi oštrenje sa podešavanjem nagiba oštrice itd.
Običan oštrač, do 10-tak $

Thanks

Nemaju GPS? Ni obican ni pro.

Da probam ovde, neka maska za s21fe? Da nije preglomazna i klizava...

Nema li jeftinijih baterija za aku busilice?
Meni treba neka ovakva.

71200144_1200_900px_w.jpg

Ja uzeo za Pežoa Blutut uređaj, spoji se direkt na radio , dobije se USB , mikrofon , ima slot za SD karticu
Zvuk preko blututa je cist, obično preko tih transmitera bude los zvuk
Samo da javim da je Baseus FM transmiter stigao i da je zvuk bas, bas ok. Preporuka ko nema drugu opciju. Ranije su ovi uređaji bili krsevi, sad su izgleda unapredili tehnologiju i to zvuči kao preko AUXa.

Danas stigao Razer Deathadder Essential, odličan miš, bar za nas koji nismo gameri. I po odličnoj ceni od oko 16 dolara.

Samo da javim da je Baseus FM transmiter stigao i da je zvuk bas, bas ok. Preporuka ko nema drugu opciju. Ranije su ovi uređaji bili krsevi, sad su izgleda unapredili tehnologiju i to zvuči kao preko AUXa.
Који конкретно си поручио?

Meni treba neka ovakva.
Teško da možeš po povoljnoj ceni da nabaviš kompletne baterije iz Kine, a da budu prihvatljivog kvaliteta. Posebno NiCd. Eventualno možeš kod nas da kupiš pojedinačne ćelije, pa da prepakuješ. Ali, to će da bude skuplje od nove jeftine bušilice sa baterijom, jer takve baterije kod nas koštaju bar 300 dinara po komadu, a treba ti 12 komada za ovu od 14.4V.
Sve u svemu, baciš to što imaš i pređeš na alat sa Li-Ion baterijama. U subotu je bilo u Lidlu bušilica, baterija i punjač za 3000 dinara na akciji od 50% popusta.

Који конкретно си поручио?
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD1,434.96 20%OFF | Baseus FM Transmitter Bluetooth Car Kit Handsfree FM Modulator Car Wireless Aux Radio Tranmiter MP3 Player With USB Car Charger

Imaš i novije verzije kod njih.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! RSD1,434.96 20%OFF | Baseus FM Transmitter Bluetooth Car Kit Handsfree FM Modulator Car Wireless Aux Radio Tranmiter MP3 Player With USB Car Charger

Imaš i novije verzije kod njih.
ovaj nema usb type-c i bt je 4.2 ne 5.0

Ukratko, pored brzine prenosa podataka putem BT konekcije, za media stream su bitniji audio kodeci koji se posebno razvijaju. Za audio stream, trenutno bt 5.0 protokol ne pruža nikakvu prednost i odnosu na bt 4.2 i pitanje je da li će ikad. IOT tj smart devices zahtevaju dalji razvoj bt konekcije i to je primarni razlog

To je u redu, ali ti onda kažeš da je za muziku 5.0 = 4.2, dakle ni bolji ni lošiji.
@antena je rekao da je 4.2 > 5.0, pa ako postoji razlog, i mene zanima

Imao sam neku UA HU posiljku koja nije stigla (u madjarskoj bila 9.og avgusta), i po svoj prilici i nece.. poslao sam prodavcu poruku i on je produzio vreme dostave, cisto da bih imao argument posle kad pokrenem dispute. I porucim opet to isto samo od drugog prodavca (M2 SSD na Pciex adapter je u pitanju, znaci sitna elektronika) i evo opet ista situacija..nerealno! Posiljka je 20.og septembra vec bila u madjarskoj, i nista.. stigle su mi neke koje su u madjarskoj bile pocetkom oktobra..sto znaci da ni ova nece stici.
I nema sanse da ce da mi prihvate 2 disputea za istu stvar, bice dobro ako prihvate i jedan jer prema pracenju obe su Arrived at local delivery center,a koliko sam skontao sad ne prihvataju tako lako reklamacije da roba nije stigla.

Poslednja izmena:
Jeste, meni su odbijali takve disputeove... Čim piše Arrived at local delivery center više ne veurju da mi nije stigla i odbijaju mi dispute. Izgubio sam tako nekih 10-ak dolara i prestao da poručujem. Za jednu sam uspeo preko onog chata dole da povratim pare, ali previše mlaćenja za par dolara. Definitivno kod nas neko krade pakete.

Meni treba neka ovakva.

71200144_1200_900px_w.jpg

prepakuj je - otvoris bateriju, zamenis 18650 baterije. pre toga proveris koja je crkla. treba da budu oko 3.5 do 4v. verovatno samo 1. ako kompletno menjas idu 4 baterije. tako da se isplati. 4x3.7v=14.8v

za to ti treba i BMS. Ponekad nije moguće iskoristiti originalni.
4S BMS je ispod 1$ na aliju

Kod mene u pošti, barem za sad su ok, bukvalno sve su stigle. Nije preteran uzorak, ukupno nekih pedesetak pošiljki uahu ali sve su stigle.
Pa i meni se do sad nije desavalo, mozda dve tri da nisu stigle i to u poslednjih par godina.. e sad vec pre toga jedna mi nije stigla i sad ove dve.. ali koji sam baksuz da ista stvar oba puta ne stigne..a ja kupio i ssd i samo cekam da stigne ovo ..i tako vec treci mesec :D
Inace jel ima neka preporuka za M2 SSD ili neki obican Eksterni (moze i ssd + rack) a da izadje povoljnije nego kod nas sto su trenutno?

Vrh Dno