Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Moguće da sam natrčao na kinesku kopiju, verujem da je turski upotrebljiv. Takođe mi se nije svidelo što glava u kojoj se nalazi žilet nije masivna, nema težinu, i onda nemam dobru kontroku žileta, moram da stiskam. Ovaj wilkinson koji koristim ima sjajan balans, šteta što ima tu manu koju ima.

Odosmo u off, može ovo i da se odvoji u neku posebnu temu o brijačima.

Kupio sam

+

i brzo punjenje mi ne radi na starom iPhone 8 plus. Šta radim pogrešno?

@jimmytza Verovatno je do kabla problem, imam njihov USBA na USBC kabl sa diodom, jedva ulazi u punjac ta USBA strana jer su malo zeznuli dimenzije.

Pozajmi od nekog kabl ako mozes, ako radi onda je najverovatnije do kabla.

Uzmi Baseus npr.

@jimmytza Verovatno je do kabla problem, imam njihov USBA na USBC kabl sa diodom, jedva ulazi u punjac ta USBA strana jer su malo zeznuli dimenzije.

Pozajmi od nekog kabl ako mozes, ako radi onda je najverovatnije do kabla.

Uzmi Baseus npr.
Hvala ti, probaću drugi kabl. Baš sam se smorio, ovaj Essager je na "papiru" delovao dobro.

Prilozi

• IMG_1771.jpeg
    IMG_1771.jpeg
    207.8 KB · Pregleda: 41
  • IMG_1772.jpeg
    IMG_1772.jpeg
    187.9 KB · Pregleda: 41
Da li je neko odavde kupovao powerbank sa alija,ili ako generalno neko ima iskustava zanimalo bi me da li bi mogao da upotrebim za nesta drugo. Ne zanima me punjenje telefona samim tim ni jak kapacitet baterije.
Hvala.

U vezi smart satova,colmi mi izgleda OK,pisu specifikaciju,sem kakvo je staklo displeja.
Kakvi su mibro,imilab,haylou,zeblaze,deluju ok ali speciifkacije kriju?

Poslednja izmena:
Da li je neko odavde kupovao powerbank sa alija,ili ako generalno neko ima iskustava zanimalo bi me da li bi mogao da upotrebim za nesta drugo. Ne zanima me punjenje telefona samim tim ni jak kapacitet baterije.
Hvala.
Mislim da se više isplati uzeti ovde kad naletiš na akciji za neki žaomi ili tako nešto.

Mislim da se više isplati uzeti ovde kad naletiš na akciji za neki žaomi ili tako nešto.
Ne znam videcu,ako neko prodaje mozda cak i polovan poluistrosen mozda i njega uzmem.
Treba mi za usb grejace,ne znam uopste koliko im treba ali verujem ne mnogo.

Hmm, mislim da će ti to grejati ili elektroniku u power banku ili baterije, Grejač je u suštini kratak spoj , ne znam kako bi elektronika iz jeftinih PB to podnela na duže staze.

Kakve to veze ima? Ja lemilicu napajam sa nekom baterijom iz lidla i sve to radi kako treba.

Lemilicu verovatno ne napajaš sa 5V već PB ima PD funkciju pa šalje 12V-15V možda i više što znači da je elektronika predviđena za to!

Pokusao bih,trebalo bi da radi.
Meni je veci problem sto ne znam koja je potrosnja i koliko bi trebalo da moze da traje.
A jos veci problem mi je sto jeftina kucista imaju samo za jedan usb,a to mi je malo.

Hvala
Vise bi mi odgovaralo ovo
Sve ovo kad povezem na powerbank ima da me ubije struja na mestu.
1106263461-1053164613.jpg

Da li je Combined Delivery dobra ili loša stvar? Izabrao desetak proizvoda preko ove 3+ Choice akcije i sada dobijam jedan broj za praćenje. Pretpostavljam da carina ne gine, kada stigne paket na istu :)

Da li je Combined Delivery dobra ili loša stvar? Izabrao desetak proizvoda preko ove 3+ Choice akcije i sada dobijam jedan broj za praćenje. Pretpostavljam da carina ne gine, kada stigne paket na istu :)
Ja bih tu pre isao na porucivanje 3 po 3, zbog vrednosti paketa a i gabarita, cesto zbog velicine paketa rese da otvore.
Naravno, to sad i nije neki savet, vec si porucio, ali za ubuduce. Koja je vrednost paketa?

Ja sam narucio nekih 6 zezalica za oko 20 dolara, tu je bio i laptop stand metalni, neke velcro trake itd, nije naplaćeno ništa, sve stiglo u jednoj kesi.
E sad, da li će tako biti i za ostale, ne znam.

Ja bih tu pre isao na porucivanje 3 po 3, zbog vrednosti paketa a i gabarita, cesto zbog velicine paketa rese da otvore.
Naravno, to sad i nije neki savet, vec si porucio, ali za ubuduce. Koja je vrednost paketa?
Da, to je dobar savet, svakako je poštarina free. Nekako mi je promaklo to da će sve biti u istom paketu, čak mislim da mi za jedan predmet piše da će biti poslat pojedinačno. Vrednost je tu negde oko 50usd, jedino ako pune cene računam, onda je malo više :) Sve jedno, eto nek bude nauk i za druge.

Meni su već nekoliko porudzbina podelili na 2-3 paketa. Verujem da dele da izbalansiraju veličinu. Pošto su sve poslate u isto vreme i isto im se menja status, verujem da ce pre mene carina da odere kad vidi veći broj paketa, nego tebe s jednim.

Kako si dobio tu cenu, meni pokazuje 10.49$ + 2.11$ shipping?

I meni izlazi 4,46€, valja li da ga pazarim? :)

Uspeo sam i ja da narucim po toj ceni, trik je bio da otvorim u private window, kliknem na buy i onda se ulogujem, u suprotnom mi je uvek pokazivao 10 tj. 12$.

Nazad
Vrh Dno