U pitanju je Volvo.
Pokusavam da nadjem ali za sad bezuspjesno, ali i dalje pokušavam![]()
Here je (što se tiče Srbije) odlična navigacija.Probao sam svaku navigaciju za kola, i jedine dve koje ne seckaju su: Here i Sygic.
Medjutim Sygic kad ukljucim nema tona od usb muzike, nmg da pronadjem sta treba da izmenim u opcijama.
A Here radi normalno, ide muzika, kada nesto treba kaze tu sekundu utisa muziku pa kaze pa vrati sve ok.
IGO, TomTom, g maps, here i sygic. Cini mi se da sam i Navigon ali nemoj mi vjerovat.Ako ne secka Here, ostale bi još manje trebalo da seckaju.
Koje su to "sve", interesuje me ...
P.S.
Za app možda ovako nešto, ili slično
ima "mileage log", trip detail ...![]()
Fuelio: гоÑиво и ÑÑоÑкови â ÐпликаÑиÑе на Google Play-Ñ
ÐÑаÑи допÑне, поÑÑоÑÑÑ, ÑÑоÑкове за возила и ÑÑеди новаÑplay.google.com
Fuelio za sad radi super, cim se poveze na bluetooth auta, preko macrodroid mi se pali lokacija, a fuelio počinje da bilježi putovanje.P.S.
Za app možda ovako nešto, ili slično
ima "mileage log", trip detail ...![]()
Fuelio: гоÑиво и ÑÑоÑкови â ÐпликаÑиÑе на Google Play-Ñ
ÐÑаÑи допÑне, поÑÑоÑÑÑ, ÑÑоÑкове за возила и ÑÑеди новаÑplay.google.com
Moze li se koristiti offline, nikad je nisam koristio?A Mapy.cz ?
Inače, te jeftinije ugradne multimedije su poznate po tome što aplikacije hoće da baguju. Nekad mape nekad nešto drugo.
Ja sam na fabričkoj multimediji koja dolazi uz auto, uz TomTom koji je došao uz njega koristio i sve ostale, dakle AndroidAuto, ni jedna nije seckala, samo je Here ima nekih poteškoća tu i tamo, ali to je do sinhronizacije sa AA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari