hmmmCini mi se ova ista,samo malo veca.
![]()
Universal 10.26” Screen Car Radio Multimedia WIFI Video Player Wireless Carplay Screen for Apple Or Android - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Zapravo, mislim da je član hteo da kaže da ode od tačke A do B, vrati se nazad ("kružna" ruta), pa potom sve to da ponovi identično
iGO ima opciju snimanja rute, dnevnik trase, isl, (takođe iGO ima svoju bazu predefinisanih ruta) ali uvek mogu uslovi na putu da se promene i da ne može da bude identična
Lično ne vidim svrhu toga, jer ako si jednom prošao valjda upamtiš ponešto.
Osim ako baš nije u pitanju neki poveliki nepoznat grad ... samo u gradu su uslovi pa tek podložni promenama
Nisam testirao da li ostale navi imaju ovakvu ili sličnu opciju, niko do sada nje postavio ovakav zahtev
Pisao sam ranije... sedneš u kola, upališ, telefon se automatski poveže (ako je ranije bio povezan) i AA se odmah sam upali. Radio ostaje sa radi, na ekranu je poslednja navigaciona app koja je korišćena (GMaps, Waze...) i poslednji korišćen player (Spotify, Poweramp...). Postoje tri ekrana, solo app, podeljen ekran (navigacija + player) i app drawer.hmmm
nije lose ovo, zanimljivo (za neke od nas koji nemaju AA podrsku na navi u automobilu)
Pitanjce, posto vidim da svi pricate o AA, da li je neko probao i apple kako radi CarPlay? bezicno kako radi, da li ima lag-a?
I da li pri ovom nacinu povezivanja, ostaje slobodna konekcija BT da telefon radi i pusta muziku na zvucnike?
Ovo mislim jedino preko nekih biciklističkih aplikacija, koje naravno rade samo na telefonima, satovima i full Android multimedijama (Strava, Komoot...).Aj... U tačci A, startujem program i odvezem se do tačke B. Kad ponovo budem u tačci A, startujem program i on mi pokaže gde sam vozio do tačke B. Ne znam kako jednostavnije da objasnim?
Ај, мало си променио питање, прво је било мало другачије.Aj... U tačci A, startujem program i odvezem se do tačke B. Kad ponovo budem u tačci A, startujem program i on mi pokaže gde sam vozio do tačke B. Ne znam kako jednostavnije da objasnim?
Mobilni sa AA preko wifi i BT.
AA sa autoradiom preko FM transmitera. Mana je ali neki na semaforu slučajno izvrti tu frekvenciju na radiju može da sluša tvoj razgovor.
Rešenje je prava multimedija, AA ili ful Android.
Na prvu, ovako nešto (obratiti pažnju da li ima wireless AA)
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €39.01 44%OFF | Podofo 2Din 7'' Car Radio Wireless Carplay Android Auto MP5 Autoradio Player HD Touch Screen Bluetooth WIFI GPS Navigation MIC
![]()
Podofo 2Din 7'' Car Radio Wireless Carplay Android Auto MP5 Autoradio Player HD Touch Screen Bluetooth WIFI GPS Navigation MIC - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ako imaš Samsung tel. koristi opciju Modes and routines. Radi perfektno.Može li nekako da se namesti da telefon ugasi wifi kada se ugasi auto i isključi/diskonektuje AA?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari