SteffanXDe
Poznat
- Učlanjen(a)
- 10.05.2023
- Poena
- 30
Pojavila se u prodaji, kakvi su utisci, misljenja, da li je neko vec ima? Vidim da nema svoju temu, pa sam napravio ovu.
Ma znam ja da neće da se oglasi alarm, ali nisam znao da je normalno da se telefon sam gasi... 😂Jeli urađen hard reset nakon update? (Da li uopšte pokušan hard reset) Alarm se neće aktivirati ako je tel ugašen to je činjenica. Kod nekih proizvođača postoji opcija da se tel ugasi i posle sam upali u određeno vreme i tada alarm može da radi.
-
-
Ima li opciju pametnog punjenja?
Probaj, verovatno će ti rešiti problem.Ma znam ja da neće da se oglasi alarm, ali nisam znao da je normalno da se telefon sam gasi... 😂
Nije rađen i neće ni biti rađen, prosto znam da neće rešiti problem, jer nikome nije, a nemam ni vreme za bacanje i igranje zbog nečijeg *****a.
Pa ne znam da li čitaš, resetovali su ljudi, bez uspeha .Probaj, verovatno će ti rešiti problem.
strašno, znači odprilike ako ubodeš falično model...sada već razmišljam da li da pazarim ovo ili nešto iz Huawei Tabora?Pa ne znam da li čitaš, resetovali su ljudi, bez uspeha .
Mislim da nije priča faličnog primerka, jednostavno je u OS neki *****, garant, a evo i zašto to mislim. Kada telefon koristiš intenzivno ili je na punjaču u toku večeri, on se neće gasiti, medjutim ako ga ne koristiš par sati skoro sigurno se ugasi.strašno, znači odprilike ako ubodeš falično model...sada već razmišljam da li da pazarim ovo ili nešto iz Huawei Tabora?
A u drugim "taborima" si 100% siguran da nema faličnih modela/primeraka?strašno, znači odprilike ako ubodeš falično model...sada već razmišljam da li da pazarim ovo ili nešto iz Huawei Tabora?
nikada ne mozes biti siguran, trenutno opcije su motorola ili huawei.A u drugim "taborima" si 100% siguran da nema faličnih modela/primeraka?
da li se gasenje pocelo javljati outofbox ili je uraden neki update?Mislim da nije priča faličnog primerka, jednostavno je u OS neki *****, garant, a evo i zašto to mislim. Kada telefon koristiš intenzivno ili je na punjaču u toku večeri, on se neće gasiti, medjutim ako ga ne koristiš par sati skoro sigurno se ugasi.
Namestio sam ženin telefon da mi uveče, na sat vremena šalje po jedan SMS, tek toliko da ga probudi, odnosno da zasvetli ekran ili šta već, problema nije bilo više od 2 nedelje koliko smo bili na odmoru, a čim sam to ugasio, posle par dana se javlja problem, jer ja telefon ne punim preko noći, nego ga ostavim na 30-50% i ujutru ga nakačim, dok se spremim za posao on je pun.
Baš me zanima sta ce Yettel odnoso neki Moto servis izjaviti.
Za stabilizaciju kamere već vidim kako će me odbiti, jer mi je sinoć ispao telefon i napravio par oštećenja na ramu, prilično vidljiva, iako problem datira od ranije
Mislim da nije priča faličnog primerka, jednostavno je u OS neki *****, garant, a evo i zašto to mislim. Kada telefon koristiš intenzivno ili je na punjaču u toku večeri, on se neće gasiti, medjutim ako ga ne koristiš par sati skoro sigurno se ugasi.
Namestio sam ženin telefon da mi uveče, na sat vremena šalje po jedan SMS, tek toliko da ga probudi, odnosno da zasvetli ekran ili šta već, problema nije bilo više od 2 nedelje koliko smo bili na odmoru, a čim sam to ugasio, posle par dana se javlja problem, jer ja telefon ne punim preko noći, nego ga ostavim na 30-50% i ujutru ga nakačim, dok se spremim za posao on je pun.
Baš me zanima sta ce Yettel odnoso neki Moto servis izjaviti.
Za stabilizaciju kamere već vidim kako će me odbiti, jer mi je sinoć ispao telefon i napravio par oštećenja na ramu, prilično vidljiva, iako problem datira od ranije
Druze, uzmi guglaj na internetu Motorole sve od pre 2-3 godine nazad, mozda cak i 3-4 godine nazad. Samo uzmi model, ubaci frazu random reset problem i videces o cemu se prica.Probaj, verovatno će ti rešiti problem.
Odprilike, mada i to radi preko gbox-a na huaweiOd svih pobrojanih edge 40 pro ima samo prednost u Google servisima.
Mislim i ja, neka ga u poprave da ga ne prodajem ovako i da se razilazimo, šta god da bude, moja krivica je što sam dozvolio pad, šta da radim...Ja koristim već više godina Motorola modele i nijedan mi se nije nikada sam od sebe resetovao, sada koristim Motorolu Edge 40 Pro i isto mi se to nije nijednom desilo, ovde na forumu nisam čuo da se žali više ljudi na taj problem kod Motorola modela tako da to nije problem kod svih uređaja, mora da je problem do hardver @Mixer93 inače bi svi mi korisnici imali isti problem.
@ProMaster mislim da ti zbog vidljivih oštećenja prilikom pada koje si naveo neće dozvoliti zamenu za nov uređaj, kako da znaju da stabilizacija nije prestala sa radom pre pada ali naravno treba probati pa šta bude.
Ne znam za ostalo ali što se tiče alarma tako meni jednom zabagovao telefon pa mi nije zvonio alarm tako da uvek uključujemo jedan stari fon kao alarm plus tablet za svaki slučaj.Evo sinoć ponovo se u toku noci ugasio.
Jutros ludnica, nije zvonio alarm, kasnim da vodim malog u vrtić, kasnim na posao, vozim pun gas da bi stigao, zbog faking govneta... Ideš na vraćanje, ako ne na lupanje čekićem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari