SteffanXDe
Poznat
- Učlanjen(a)
- 10.05.2023
- Poena
- 30
Pojavila se u prodaji, kakvi su utisci, misljenja, da li je neko vec ima? Vidim da nema svoju temu, pa sam napravio ovu.
Vidiš ja nisam radio update. Isti sam blokirao u devoloperuNemam taj info.. Meni se ovo desavalo od prvog dana, stim da sam ja odmah uradio ažuriranje pre setovanja, ali to je pre update - a na A14
Ja negde pročitao da oni koji nisu radili ni jedan update , nemaju problem deep sleep a. Svakako je ne oprostivo da nemogu da reše. Nikad ne ćeš videti recall jer bi to potencijalno ubilo fabriku. Sećamo se svi onog Samsunga note nešto što se samo zapaljivo, čak ni tad Samsung nije uradio recall već su bile posebne procedure za ulazak u avion za putnike koje imaju taj telefon.Mislim da je ovo definitvno neki zajeb u hardweru, inicijalno sa uređajem koji nije updatovan iz kutije da li su se desavali problemi ili nakon update?
Nemam problem sa kamerom, čak sam iznenađen sa OMNIvision senzorom, nimalo naivno!Pa ne znam sta bih rekao po pitanju kamere, opet je sw kamere, odnosno kamera app kao da je to uređaj od 200e. Ne znam da li vi imate taj dojam. Sve nešto sporo, sve neko čekanje, izoštravanje...
Telefon što se tiče izrade i samog rada, je odličan. Ali ovo, da me ne probudi alarm ujutru, pored telefona od 1000e, ja navijam tablet i sat 7 dnevnoj sobi da me bude... Ajde ne...
Nisam imao problema oko noćnih fotki. Gcam tu pomaže ako zabaguje stockKamera app je po mom mišljenju glavni problem.
Ovako nesto na Motoroli nisam mogao.
Evo sad išao da trčim malo, bukvalno, izvadio telefon iz džepa, bap i evo fotke od 2 sec...
ne kontam, što ga ne vrati na stock ili na lineageOS
nema, gledao
AliExpress, nema originalne plastične, ni ima drugih vrsta, na kupujem prodajem ima isto nekih alternativa.Jel zna neko jel ima negde da se kupi originalna plastična zaštita leđe? Bio sam pre neki dan u nekoj prodavnici da pitam jel imaju futrole neke, i gospođa je tako nonšalantno uzela moj telefon i pokidala originalnu plastipu pa sada moraju da mi uzmu druge
Eee dobra stvar, hvala 😁 ko šta nađe novo nek piše 😁Plus sto sada u multitaskingu mozemo da jednim klikom obrisemo sve aplikacije
Zaključavanje Hone panela u Moto launcher-u? Videh negde da su i to ubacili.Da da, samo ja za sada osim notifikacija u "bubble" ne vidim nikakvu razliku
Šta to uopšte radi?Zaključavanje Hone panela u Moto launcher-u? Videh negde da su i to ubacili.
Pozdrav, jel istina da nema više "peak display", nego neki "lock screen", čitao sam na Lenovo forumu da su jedno izbacili a drugo ubacili, kao i da ima samo jedan izgled sata. Ako je tako ne pada mi napamet da instaliram A 14.Da da, samo ja za sada osim notifikacija u "bubble" ne vidim nikakvu razliku
Zaključava Home panele da ne možeš greškom da ukloniš neku od postavljenih prečica.Šta to uopšte radi?
Nego jel ima mogućnost da kada zaključam telefon da se ekran ne pali sam u onaj neki mod gde pokaže sat i ugasi se sam nakon tupa 5 sekunfi?
Ako želiš originalnu, nažalost, nije dostupna u Srbiji. Ima je u ponudi bugarskog Tehnopolisa, pa, ako imaš nekog ko može da ti je donese, ili ako u skorije vreme budeš išao do Sofije - Edge 40 Pro Soft Protective Case. Takođe, proveri i sa ovlašćenim servisom da li oni mogu da nabave. Koliko znam, nabavljaju originalne punjače (dodatnu opremu).Moze preporuka za neki dobar case ?
Nakon Android 14 ažuriranja? Još uvek to nisu ispravili?Jel se nekome dešava da se resetuje telefon posle update-a, evo danas mi se 2 puta resetovao sam telefon
Da, istina je. Glavni administrator na Moto forumu je potvrdio da su uklonili Peek Display a dodali Lock screen.Pozdrav, jel istina da nema više "peak display", nego neki "lock screen", čitao sam na Lenovo forumu da su jedno izbacili a drugo ubacili, kao i da ima samo jedan izgled sata. Ako je tako ne pada mi napamet da instaliram A 14.
Jesi li uradio factory reset nakon prelaska sa a13 na a14? clean start... zna da ostane repova i gluposti sa starog sistema...Jel se nekome dešava da se resetuje telefon posle update-a, evo danas mi se 2 puta resetovao sam telefon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari