SteffanXDe
Poznat
- Učlanjen(a)
- 10.05.2023
- Poena
- 30
Pojavila se u prodaji, kakvi su utisci, misljenja, da li je neko vec ima? Vidim da nema svoju temu, pa sam napravio ovu.
Nema neke razlike, skinut je onaj pseudo allways on screen, verovatno zbog problema sa iznenadnim gasenjem telefona. Ima nekih izmena u notifikacijama kao i haptic feedback prilikom gasenja aplikacija swipeom na gore.Kako se ponaša Motorola na Andorid 14? Neka zapažanja, problemi, prednosti...
Od kada su sredili deep sleep ja mislim da je 40 pro bolji telefon od 50 pro za iste pare 60.000 dinara , za kolko se prodaju novi i jedan i drugiRazmisljao sam se da prodam Edge 40 Pro i kupim Edge 50 Pro ali sam odustao jer je mala razlika u performansama.
40 pro ima bolji SOCRazmisljao sam se da prodam Edge 40 Pro i kupim Edge 50 Pro ali sam odustao jer je mala razlika u performansama.
I znatno brzu memoriju40 pro ima bolji SOC
Ispeglali su sveSta je na kraju bilo sa problemima gasenja? Je li to sredjeno? I ima li jos nekih problema, tj. nedostataka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari