Bice to 70k u roku od mesec dana.Pa realna cena je jedno 50e manje. Za 7800 XT ocekujem 75K. Sto ce takodje biti jedno 50e vise nego sto treba.
Kod Nemaca se gleda https://geizhals.de/Kod Nemaca se gleda https://www.mindfactory.de/
Za moju konfig. je idealna, ako je udajes - javi!posto mi je privremena 6700xt ipak preslaba![]()
Pozitivan utisak je u poredjenju sa nV 4070/4060Ti, ali da, obe strane su jadne.Meni je neverovatno da je 7800XT dobila pozitivne ocene, ali izgleda da su toliko spušteni standardi da je i ovo dobro. 3 godine kasnije nema generacijski napredak ni u efikasnosti, a nije drastično skresana cena. Nikad kasniji i skuplji refresh.
Bolje se OCuje sa undervolt-om.Što radiš UV? Pošto jedino što mi pada za to napamet je rudarenje ali toga nema sada .valjda![]()
Ja bi sacekao ako nije problem izlazak 7600xt, bice modela sa 10/12GB jer imaju preveliku "rupu" u ponudi od 7600 do 7700xt. prica se o 192bi memoriji pa vredi sacekati.Može neki savet nisam neki op gejmer.
Prelazak sa 5600xt na 7600 da li se isplati?
Zanimaju me isključivo te karte do 200W potrošnje.
Nije samo u Mađarskoj, i u Nemačkoj je sa 1080 skočila na 1135 u zadnjih 4-5 dana. Mada, opet je to manje od 1520 evra kada je izašla krajem prošle godine sudeći po KRETANJU CENA u Nemačkoj.7900 XTX Nitro+ varijanta je npr juce 100e skuplja u madjarskoj u odnosu na pre 15 dana. Ponovo krece hype raspali oko grafickih karti...
Ja sam uzeo 7800X3D i dobio kod za Steam. I ne igram je koliko je dosadna. Baldur Gate 3 je jedno deset puta bolja i zanimljivija.Uzimao neko nesto i da je dobio igru Starfield? Je l' kod za Steam ili MS Store?
U kojem obliku je dolazio taj kod, biće da sam ja moj "frljeknuo" s kutijom ako je dolazio u kutiji...Ja sam uzeo 7800X3D i dobio kod za Steam. I ne igram je koliko je dosadna. Baldur Gate 3 je jedno deset puta bolja i zanimljivija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari