Bice to 70k u roku od mesec dana.Pa realna cena je jedno 50e manje. Za 7800 XT ocekujem 75K. Sto ce takodje biti jedno 50e vise nego sto treba.
Kod Nemaca se gleda https://geizhals.de/Kod Nemaca se gleda https://www.mindfactory.de/
Za moju konfig. je idealna, ako je udajes - javi!posto mi je privremena 6700xt ipak preslaba
Pozitivan utisak je u poredjenju sa nV 4070/4060Ti, ali da, obe strane su jadne.Meni je neverovatno da je 7800XT dobila pozitivne ocene, ali izgleda da su toliko spušteni standardi da je i ovo dobro. 3 godine kasnije nema generacijski napredak ni u efikasnosti, a nije drastično skresana cena. Nikad kasniji i skuplji refresh.
Bolje se OCuje sa undervolt-om.Što radiš UV? Pošto jedino što mi pada za to napamet je rudarenje ali toga nema sada .valjda

videocardz.com

videocardz.com

www.pcgamer.com

www.pcgamer.com
				Ja bi sacekao ako nije problem izlazak 7600xt, bice modela sa 10/12GB jer imaju preveliku "rupu" u ponudi od 7600 do 7700xt. prica se o 192bi memoriji pa vredi sacekati.Može neki savet nisam neki op gejmer.
Prelazak sa 5600xt na 7600 da li se isplati?
Zanimaju me isključivo te karte do 200W potrošnje.
Nije samo u Mađarskoj, i u Nemačkoj je sa 1080 skočila na 1135 u zadnjih 4-5 dana. Mada, opet je to manje od 1520 evra kada je izašla krajem prošle godine sudeći po KRETANJU CENA u Nemačkoj.7900 XTX Nitro+ varijanta je npr juce 100e skuplja u madjarskoj u odnosu na pre 15 dana. Ponovo krece hype raspali oko grafickih karti...
Ja sam uzeo 7800X3D i dobio kod za Steam. I ne igram je koliko je dosadna. Baldur Gate 3 je jedno deset puta bolja i zanimljivija.Uzimao neko nesto i da je dobio igru Starfield? Je l' kod za Steam ili MS Store?
U kojem obliku je dolazio taj kod, biće da sam ja moj "frljeknuo" s kutijom ako je dolazio u kutiji...Ja sam uzeo 7800X3D i dobio kod za Steam. I ne igram je koliko je dosadna. Baldur Gate 3 je jedno deset puta bolja i zanimljivija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari