Ja cuo iskustva neka da igra postaje sve zanimljivija... Pocetak je cak dosadan, kako kazu...Ne tvrdim nista, videcu za koji dan i sam...Došao sam do prvog meseca i za mene je ovo, ukratko, Fallout 4 u svemiru, videću kad malo odmaknem da li ću promeniti utisak.
Bukvalno, kada dodjes u grad ono je tuzno gledati, sve one bezzivotne NPCove... CP2077 je slicno imao bezzivotne npc koji, ali je nekako atmosfera "deblje" ima je, ovde je jako sve genercino.Nećeš,kada dodješ u grad videćeš,copy paste Andromeda
Nisu se čak ni potrudili,da ga barem malo promene
Plust šta to tako pusto izgleda da boli glava,pomanjkanje detalja,zombiji od NPCa,copi paste oružija,šlem,jetpack,armor direktno iz Falouta uzet
Igra ko da je radjena za PS2.....ja sam sam sa sobom prezadovoljan,nisam puknuo 60 emra
Prvih 4-5 sati na mesecu mi je još bilo ok,al kad sam došao u grad....sa 85/100 igra se srozala na 65/100
Ne znam kako da objasnim ali sad sam je ugasio. 10 sati danas lagano. Pogodili su SF vajb i istraživanje. Mislim da me to toliko lepi za igru da sam zaboravio na sve ostale gluposti.
Sto vise igram sve mi se vise svidja. Non stop nove stvari, a otkrivanje planeta ce tek biti pun pogodak.Ne znam kako da objasnim ali sad sam je ugasio. 10 sati danas lagano. Pogodili su SF vajb i istraživanje. Mislim da me to toliko lepi za igru da sam zaboravio na sve ostale gluposti.
Koliko ja znam drajveri optimizovani za ovo jos nisu izasli. Videcemo kako ce biti kad se pojave, a i FSR3 je iza ugla, videcemo kako ce to da pomogne.Jel probao neko sa 4090 ,performanse su smejurija izgleda da je NV nesto opasno zeznula sa drajverima itd, 50-90fps samo, vidim i ne reeditu se zali vlasnici NV kartica
Nije NV zeznula, nego je AMD sponzor igre !Jel probao neko sa 4090 ,performanse su smejurija izgleda da je NV nesto opasno zeznula sa drajverima itd, 50-90fps samo, vidim i ne reeditu se zali vlasnici NV kartica
Nije NV zeznula, nego je AMD sponzor igre !
Pa neke stvari daju taj space osećaj. Ovu igru će modovi dovesti za godinu, dve u koliko toliko prihvatljivo stanje. Dovoljno je da se uđe na Atlantis i kreću da isplivavaju gluposti.Ok, nisam skontao da starfield nema ono što te igre imaju. Slazem se da je ocaj ako samo imas opciju da klikćeš da ides sa planete na planetu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari