Dragonbane
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 185
Ide gaaaas u 60 frejmova na maloj kutiji
Doduše u 720p 
Čuo sam da je ta dlc planeta handcrafted pa bi mogao ukratko opisati kako ti se svideo taj deo? Da li su questovi zanimljivi? Ima li izbora? Kakva je priča?...Dlc je po kvalitetu u rangu osnovne igre.
Trebalo mi je 11 sati da zavrsim dlc (ostalo mi je jos nekoliko sporednih misija), sto je premalo za cenu od 30 dolara.
Nikada nisam verovao da ću podržati ovakve stavove kojih je danas najviše, pogotovo što se Bethesde tiče. Međutim, mislim da ovde nisu problem njihove igre - koje jesu postale loše zbog toga što su zapele u vremenu pre skoro 20-tak godina, već laži i hype-ovi koji se plasiraju da je to nešto neverovatno, neviđeno, nikada to nisu radili a ono bukvalno isti klinac samo drugo pakovanje, i to još u terminu izbacivanja od oko 4-5 godina. I što je najgore nije u pitanju samo tehnički deo.Sama igra i DLC su smece nad smecima, ne treba trositi ni vremi na ovo vise. Sama Bethesda je u talogu, i veoma mi je zao da nakon toliko failova u prethodnih x godina, ocekivanja da TES 6 bude nesto su veoma minimalne. Postupci u proslosti su pokazatelj kakvi ce biti u buducnosti. Zalosno, ali sta da se radi.
Celu ovu pricu trebaju da odrade kao Concord, da refundiraju svima sve pare, i izbrisu je sa lica zemlje kao da se nikada nije dogodila.
Nego sto najgore, imaju vise naslova za ovakvu vrstu postupka..
Mene je planeta podsetila na Outer Worlds. U sredini imas naselje sa nekoliko zgrada, okolo je uglavnom pustos uz farme, jednu naucnu stanicu i par pecina.Čuo sam da je ta dlc planeta handcrafted pa bi mogao ukratko opisati kako ti se svideo taj deo? Da li su questovi zanimljivi? Ima li izbora? Kakva je priča?...
Volim da se zamajavam po tim otvorenim svetovima ali da to na kraju ima neku kulminaciju, da sam tok igre ima naku dinamiku, da se ne preteruje sa sadrzajem do te mere da sve postaje banalno kao recimu u Borderlands 3 de sam se na nekih 70% igre zapitao sta bre ja ovde vise radim@veteran76
Ne postoje glupa pitanja
Ja sam eto malo odigrao i već vidim da je ovo po svemu samo još jedna Bethesdina igra, međutim to mi ne daje za pravo da direktno sudim jer postoje igrači koji su prešli igru uzduž i popreko te su zbog toga više pozvani da daju komentar.
I meni je Outer Worlds lepo legao ali može to bolje. Mislim da Starfield nema kompleksnost priče i questove kao TOW - neka kolege kažu, jer ako ima onda možda i vredi da se odigra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari