^^
A druga strana, koja ga hvali ti ne smeta, jel tako? Iskreno zar se i taj pozitivni sud na forumu u skladu sa ocenom od 88/100 mahom ne bazira na osnovu toga što ti neko drugi kaže kao što je zasnovan i negativni sud?
Da se razumemo, neću ga ni probati a kamoli igrati, tako da me baš briga koja je ocena ali mi jako smeta neobjektivnost obe vrste - i od onih koji ga pljuju i kažu da je težak krš a isto tako i od onih koji ga takođe nisu probali kao ni ovi prvi ali ga dižu u nebo!
Starac i po mom mišljenju preteruje samo tako ali ima ove i onih koji su druga strana iste medalje.
Nista ja ne pretjerujem!
Ako vec ocjenjujes igru, uradi to posteno. Navedi sve sto je negativno i pozitivno, pogotovo bitne elemente, i obavezno uporedi sa drugim slicnim naslovima. Znaci nema fanboy gluposti i sl. Ako to uradis, ova igra moze maksimalno dobiti 8.
Prije svega tehnicki toliko zaostaje da je to smijesno, neshvatljivo. Pa prastari Gothic 3 je pravi open world, nema loading screen sekcije, celije. Igra nema cak ni SSAO, sto sam vec naveo, a koji je malo zahtjevan:
https://iili.io/HyLjsuS.gif
I na sve to jos radi lose, a sto ne bi trebalo biti. Za 1080p ti treba 3080, plus FSR!
Igra je kao i prijasnji njihovi naslovi, placeholder. Ima tu puno toga, ali je sve povrsno, plitko. Recimo, imas spaceship, ali ga ne mozes koristiti.
I naravno, Todd je opet lagao. Ima 1000 planeta, ali na njima nema nista, i lice kao nesto iz PS3 ere.
Btw, nije ovo Indie tim. Zgrnuli su ogromnu lovu, a imaju sirotinjsku tehnologiju, sto znam licno jer sam koristio njihov engine. A ustvari treba da imaju najbolji open world engine.