Šta je novo?

Starfield

@ dzonihsv
U suštini imaš dve vrste neobjektivnih - one hejtere kojima baš ništa i nikako ne valja i one fanbojeve kojima je sve super i sve je med i mleko! Sve ostalo može da prođe...

Pratim poslednjih par dana ovo oko Starfield-a i ne znam koja je fora sa ljudima koji žele da propadne igra. Da li mrze Todd-a, da li žele Skyrim 2 ili nešto treće... Bukvalno je reviewer-i samo igrali do sada (ako ne računamo testere) i za sada samo dobre ocene dobija. Nisu sve 10 od 10, ali generalno je 8-9 od 10 igra. Ovi ostali su pogledali neke leak videe, čuli od drugara klinca komšijinog šuraka da to nije to to i sad to nije to.

Probajte ljudi kad izađe, a izaći će uskoro i onda dajte svoje mišljenje. Ne znam ni sam što napisah ovo, ali mislio sam da je vreme neobjektivnosti na ovom forumu prošlo, pa mi je sve sad malo čudno što se pljuje igra kojoj je mali broj ljudi imao pristup.

Yeah, vrlo specifičan fenomen, ovde na forumu pogotovo :D
Razumem kad ljudi uzmu da hejtuju tipa Cyberpunk, to njesra je bilo bagovito i pravili su takve malverzacije od starta - kasnili review kodovi, davali samo za PC, izbacili igru za konzole gde je bila neigriva.
Ovo je makar po svemu sudeći, i svim recenzijama, najmanje bagovita Bethesda igra ikad, što je uspeh po sebi.

Pritom, za razliku od CP2077 i sličnih prehajpovanih naslova, ovo se može igrati na Game passu, te se lako može probati.

ma fo76 je teško multiplayer smeće i to je i mirisalo na fejl u samom startu, jednostavno treba da se drže singleplayer igara i uspeh je zagarantovan.
ok mi je da kritikujemo i bethesdu i starfield i sve mane igre kojih će sigurno biti puno, ali ova baljezganja na osnovu vidjenih nekoliko procerulih klipova kako je nešto katastrofa, kako nema strukturu priče, kako sigurno nije dobar rpg, kako je vegetacija na nivou morrowinda i ostale besmislice, stvarno su da se čovek zapita šta nije u redu sa takvim ljudima i da li ih u životu hrani samo isticanje nečeg negativnog. kupi brate igru, isprobaj je, pa iznesi onda neko svoje mišljenje, nemoj samo da truješ i baljezgariš po forumima
Uspeh je zagarantovan? Zavisi kako posmatraš...
I nisu baljezgarije već činjenice koje neki iznose na osnovu dosadašnjeg rada kompanije.
Starfield nije ništa novo, nije next gen, nije čak ni evolucija.
Igra deluje zastarelo! Bukvalno Fallout 4 space ekspanzija.
Kada sam kritikovao strukturu u priči mislio sam na to kako oni postavljaju šablon (evo sad im govore da im je i story repetetive).
Vegetacija je stvarno očajna a NPC-ovi su nešto bolji nego u RPG-u Elex 2 koji je inače AA igra koju je radilo 30 ljudi.
Starfield je najbolje opisati kao deja vu.

Stavio da se skida upravo, skroz sam zaboravio da imam gamepass ultimate. Kad postaje dostupna?

Pa na GP je već full verzija, misliš ultimate...
Mislio sam da platim što manje a da probam igru legalno jer ne želim da se mlatim sa piratima.
Naravno tamam sačekam do 6.-tog da vidim šta viču na internetu. Razmišljam da igram ne može biti ******, ali može jako da naginje na mediokritet.

Hvala za info. Ne pada mi na pamet da plaćam ništa više...jedva čekam i sa D4 da se skinem 🫣🙌
Kod Turaka je doplata za Premium mnogo jeftinija , oko 15 evra (450 lira), to sam ja uzeo. Sa tim možeš da počneš da igraš za otprilike 4 sata :)

Sada ce konacno onaj, mogu slobodno da kazem legendarni, "lebdeci" skok koji "krasi" sve Bethesda igre dobiti pravi smisao. :D

Kod Turaka je doplata za Premium mnogo jeftinija , oko 15 evra (450 lira), to sam ja uzeo. Sa tim možeš da počneš da igraš za otprilike 4 sata :)

Ne planiram da pazarim ovaj early access, al kad sam hteo recimo da uzmem DLC za Atomic Heart, nisam mogao svojom karticom da platim, koristim isto turski GP. Koje su druge opcije?
Sry for the offtopic

Gledam malo ove stremere što su dobili još raniji pristup igri. Nije da hejtujem ali tehnički igra izgleda jedno 10 godina staro. Grafika, facijalne animacije, napucavanje, inventar, open world.

Izgleda dobro u interijerima, ali napolju lose. Jos lose i radi.
Sto se tice tih recenzija i visokih ocjena, to je gomila gluposti.

Recenzije su fake kao i kritike, dead game a nije ni izasla nazalost.

Bilo bi glupo da ti ubijaš jednim metkom a da njima treba 10+, ne bi bilo zanimljivo :D
Nisam ni tako mislio,u ozbiljnim igrama,jedna greška košta mnogo toga

Znači!! nisu sposobni napraviti kršten AI,koji zna ,,razmišljat,,

Ne,nego azde da AI stoji na otvorenom i da puca u playera,100+ metaka,da ga par puta okrzne......jes i ja previše tražim,što nisam ko USrAnci,samo da se puca

Bolje da šutim :p

Cyberpunk 2077 je bio tehnicko djubre kad je izasao al sam odigrao sa uzivanjem i to na gtx 1060, jer mi je prica bila ok. Niti sam gledao frejmove niti me interesovalo da li ima dlss ili fsr ili neku sedmu skracenicu. Za ljude koji vrte benchmarke ima softver za to, pa nek puste dok se boje ne rastope.

^^
Izvini, možeš li da elaboriraš koje su to gluposti i zbog čega?

Po tvom dosadašnjem pisanju bih rekao da je to svaki komentar u kom je izneta bilo koja zamerka i po kom igra nije 10/10...

ne, za mene možda igra bude i 5/10 ali ću o tome doneti sam sud, kad je budem probao, a ovolike frustracije i pljuvanje nečega na osnovu toga što ti neko drugi kaže i ocenjuje je van svake pameti.
pritom ocena 88/100 a ovde se samo šeruju IGN Amerika i kojekakvi drugi pajaci, pa stvarno lol.

Ja sam uzeo preko Instant gaming-a za 52e, pa da vidimo to cudo od 6-og sept.
Nisam ni tako mislio,u ozbiljnim igrama,jedna greška košta mnogo toga

Znači!! nisu sposobni napraviti kršten AI,koji zna ,,razmišljat,,

Ne,nego azde da AI stoji na otvorenom i da puca u playera,100+ metaka,da ga par puta okrzne......jes i ja previše tražim,što nisam ko USrAnci,samo da se puca

Bolje da šutim :p
Meni je odlican Ai bio u Death Strandingu za MULE, jer su bili nepredvidivi i svaki put je bilo napeto. Ima nedge na yt video, lik koji je bio zaduzen za taj deo programiranja, objasnjava sta je sve radio i kako je isprogramirao. Pa zar je to problem da se napravi kako treba ili oni jednostavno to ne znaju da iskodiraju, mrzelo ih...?

^^

A druga strana, koja ga hvali ti ne smeta, jel tako? Iskreno zar se i taj pozitivni sud na forumu u skladu sa ocenom od 88/100 mahom ne bazira na osnovu toga što ti neko drugi kaže kao što je zasnovan i negativni sud?

Da se razumemo, neću ga ni probati a kamoli igrati, tako da me baš briga koja je ocena ali mi jako smeta neobjektivnost obe vrste - i od onih koji ga pljuju i kažu da je težak krš a isto tako i od onih koji ga takođe nisu probali kao ni ovi prvi ali ga dižu u nebo!

Starac i po mom mišljenju preteruje samo tako ali ima ove i onih koji su druga strana iste medalje.

nisam pročitao nijedan jedini rivju, totalno mi se j*be za to, tako da me ne zanima ni ko je hvali ni ko je kritikuje.
i albume slušam bez rivjua, i filmove gledam bez rivjua, pa tako i igre koje me zanimaju igram bez rivjua, ispratih samo ocenu na metacriticu jer da je takav fejl kako se piše ovde ne bi bila skoro 90, prosto je nemoguće da su svi toliko slepi, a samo ovi što je ne igraju znaju da je fejlčina

@ VX_1

Zato što mi se može i zato što ničim nije zabranjeno? A i zato što volim da gledam dokle mogu da idu i hejteri i fanbojevi?

@ Ikoalosaurus

Ja nisam nigde rekao da je uopšte fail - ja sam rekao da tebi smeta kada neko napiše kritiku i prozoveš ljude da pišu gluposti a pritom ne argumentuješ zašto se ne slažeš.

Tako i treba i kada je u pitanju i kritika i hvalospev - isključivo od igrača i to nakon što su je odigrali u dovoljnoj meri da mogu da iznesu konkretno i pro i con.

Nazad
Vrh Dno