Šta je novo?

Starfield

ma...staračka posla, starački rezoni, treba i to razumeti : )

elem, ko bi rekao da je prošlo 5 godina od najave, a evo nas sad tačno 12 sati od launcha :cool:

Btw, ovako izgleda Bethesda fans kompajler!

CDPR is proud of them.

To sve kontam, kako nema recenztija. Znaci ipak je danas. Thx za info.

Igra tima tvoraca Skyrima i Fallouta 4 teško da može da bude loša
To sam i ja mislio za nastavak Fallouta pa F76 katastrofu nisam ni pipnuo.

Obozavam F3, New Vegas, F4 i Skyrim i nadam se da ce ovo biti bar u rangu F4 jer ko zna kad će sledeći njihov naslov a pogotovo nova franšiza...

ma fo76 je teško multiplayer smeće i to je i mirisalo na fejl u samom startu, jednostavno treba da se drže singleplayer igara i uspeh je zagarantovan.
ok mi je da kritikujemo i bethesdu i starfield i sve mane igre kojih će sigurno biti puno, ali ova baljezganja na osnovu vidjenih nekoliko procerulih klipova kako je nešto katastrofa, kako nema strukturu priče, kako sigurno nije dobar rpg, kako je vegetacija na nivou morrowinda i ostale besmislice, stvarno su da se čovek zapita šta nije u redu sa takvim ljudima i da li ih u životu hrani samo isticanje nečeg negativnog. kupi brate igru, isprobaj je, pa iznesi onda neko svoje mišljenje, nemoj samo da truješ i baljezgariš po forumima

Slazem se sa svime napisanim. Baš se primeti loš vibe kod kolege :)

I mene interesuje ova igra, samo se plašim da će da me smori a iskreno ne bi da ima dajem 70€.
Tako da ću verovatno uzeti GP sa PC pa ako se baš baš primim onda ću da kupim full verziju.

Da ne bude kao sa D4 koji evo sad je 25% na popustu.

I mene interesuje ova igra, samo se plašim da će da me smori a iskreno ne bi da ima dajem 70€.
Tako da ću verovatno uzeti GP sa PC pa ako se baš baš primim onda ću da kupim full verziju.

Da ne bude kao sa D4 koji evo sad je 25% na popustu.
Pa na GP je već full verzija, misliš ultimate...

Luke Stephens, jedan od onih likova koji mnogo pričaju, ništa ne kažu :D

Zašto nemogu ubit NPCa sa jednim metkom??

Zašto moram celi šanzer u njega ispucat,pa božje ti kape ,to smno igrali prije 20 godina kada si morao skupit svaku kutijicu sa municijom u Medal of honor i Cal of Duti,Doom,Far Cry

Kada će već promenit taj koncept?

Mislim da to nije pravo ime ACG-u.

On se čovek makar posveti nekim tehničkim detaljima, govori dosta i o zvuku, što retko ko drugi radi. Jes' da se s njim nikad ne slažem kad je u pitanju krajnja ocena igre - mnoge smatra odličnim dok su meni meh - ali nije baš da on prazno govori.
Luke Stephens ima videe od po nekoliko sati, i fascinantno je koliko dosadan može biti, i zapravo malo informacija preneti.

Bulja. Mozda bude dobro za godinu dve kad ga ispecuju i izadje GOTY edicija.

7 od 10 sto je bilo i ocekivano jer apsolutno nista nema posebno u igri sto je se moglo vidjeti iz prilozenog materijala. Kao sto rekose u recenzijima kvantitet prije kvaliteta i dobije se ovo djubre. A grafika iz 2010 koja zahtjeva hardver iz 2023, ne moze bolje, GOTY.

Zašto nemogu ubit NPCa sa jednim metkom??

Zašto moram celi šanzer u njega ispucat,pa božje ti kape ,to smno igrali prije 20 godina kada si morao skupit svaku kutijicu sa municijom u Medal of honor i Cal of Duti,Doom,Far Cry

Kada će već promenit taj koncept?
Bilo bi glupo da ti ubijaš jednim metkom a da njima treba 10+, ne bi bilo zanimljivo :D

Ček jel vi za recenzije gledate samo IGN ili šta? :D
Mislim ja za sve gledam review thread pre svega, na osnovu toga napraviš neki presek koje su ocene recenzenata, ne nekog pojedinog.

Pratim poslednjih par dana ovo oko Starfield-a i ne znam koja je fora sa ljudima koji žele da propadne igra. Da li mrze Todd-a, da li žele Skyrim 2 ili nešto treće... Bukvalno je reviewer-i samo igrali do sada (ako ne računamo testere) i za sada samo dobre ocene dobija. Nisu sve 10 od 10, ali generalno je 8-9 od 10 igra. Ovi ostali su pogledali neke leak videe, čuli od drugara klinca komšijinog šuraka da to nije to to i sad to nije to.

Probajte ljudi kad izađe, a izaći će uskoro i onda dajte svoje mišljenje. Ne znam ni sam što napisah ovo, ali mislio sam da je vreme neobjektivnosti na ovom forumu prošlo, pa mi je sve sad malo čudno što se pljuje igra kojoj je mali broj ljudi imao pristup.

Nazad
Vrh Dno