Je l' rijesilo?Instalirao juče. Baš me zanima hoće li riješiti problem sa povremenim freezom i restartom.
Face unlock radi bolje, ali ne idealno.
Kako se uzme. U međuvremenu je bio još jedan update. I na prošlom i na ovom trenutnom mi se dešavao isti freeze. Sada je to jako rijetko. Nije mi se dešavalo kao na onom 1.5.4. da telefon 5-6 puta za redom isti dan zakuca. Nešto je sa notifikacijama. U 10/10 slučajeva se freeze desi kada stigne notifikacija. Nisam doduše telefon vraćao na fabričke postavke. Čekam najavljeni 2.0 update pa bih eventualno nakon toga uradio factory reset i ispratio hoće li se više pojavljivati. Hvala na pitanju!Je l' rijesilo?
Iskoristi blagodat wireless punjenja i kada već planiraš da uzmeš novi punjač, uzmi neki wireless. Ja sam uzeo neki xiaomi stand od 25w (tel puni 15w wireless) i sve radi bez problema.Za ovaj telefon vidim da se ne dobija punjač.Gde se može nabaviti i koje jačine?
Meni su dali ovaj.
Pogledajte prilog 402236
Pogledajte prilog 402237
Ja sam vec jednu nedelju na OS 2.0
Hvala puno!😁Iskoristi blagodat wireless punjenja i kada već planiraš da uzmeš novi punjač, uzmi neki wireless. Ja sam uzeo neki xiaomi stand od 25w (tel puni 15w wireless) i sve radi bez problema.
Ne moraš čekati ako ne želiš, možeš ručno instalirati update.I ja sam na 1.5.6 u BiH
Hvala na preporuci, međutim stigao sam davno u godine u kojima više nemam želju da ganjam takve stvari. Ako je tu, ok, ako nije, opet ok.Ne moraš čekati ako ne želiš, možeš ručno instalirati update.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari